Бъдещи мами с термин декември - VII

• 15 131
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
Цитат на: doroty02
Здравейте!
Аз съм си пак тук Confused  Embarassed .Сутринта ме приеха в болницата. Направиха ми всички изследвания, консултация с анестезиолог и кардиолог и следобед ме пуснаха. Секциото ще е на 7.12 (точно на термин), ако изкарам дотогава, защото след прегледа доста прокървих и имам леки болки. Ами толкова от мен засега...

Ееее защо трябва да чакат до последно бе?? Баси разкатаването  Rolling Eyes

# 196
Аз знам, че прокървиш ли веднага трябва да отидеш в болницата!!!!

# 197
  • София
Цитат на: Silviya
Аз знам, че прокървиш ли веднага трябва да отидеш в болницата!!!!

Ами те от там си ме пуснаха с кървене Sad  Вече и аз съвсем се обърках. Иначе багажчето остана в болницата и ако тръгне да става нещо се изстрелвам бързо натам

# 198
Значи те знаят, че си прокървила?

# 199
Хей, момичета, току що прочетох, че Шоши си има дъщеричка!!!!  #Milti  #Milti  #Milti

# 200
ей шоши е родила  Laughing .. видяхте ли темата? нали е нашта шоши?!

# 201
ами да, тя е

# 202
да същата 6o6i  е
първото декемвриче е вече факт.
Успех на всички вас момичета

# 203
Ами бебетата се учеличават бавно, но славно! Да са живи и здрави и двете!

# 204
А що се отнася до стриите, единственото ми успокоение е, че нямам на гърдите и корема. Иначе дупето ми е просто под всякаква критика. Ама мен не че са ми малко килограмите. Вчера на консултацията имаше една мама с термин 31.12, която е качила 25кг досега. Моите са "само" 17 Embarassed

# 205
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Za 150 lv. za koito pisa Yance se polagat na bremenni, koito niamat  iskania osiguritelen stag ot 6 meseca predi da polu4at bolni4nia za ragdane /45 dni/.

# 206
  • София
Цитат на: Biju1
да същата 6o6i  е
първото декемвриче е вече факт.
Успех на всички вас момичета

Само да отбележа, че предчувствието на 6o6i, че ще си има момченце и изигра малка шегичка Simple Smile  Да са много щастливи!

# 207
Честита да и е на шоши дъщеричката  Grinning  

То и аз едно предчувствие за момче имах чааааак до края на 7-ми месец, ама тцъ - момиче казват..  пък ще видим - изненади винаги могат да се очакват  Wink

# 208
Честито на 6o6i и от мен! Да са живи и здрави, ще потърся и специалната тема за нея и бебка!

dezyg, ти си страшно полезна с всяко административно и друго инфо, мерси! За детските: ние сме без брак, та затова ми хрумна, че може да ги хвана, ако само моите пари се делят на 2 - за мен и бебе, а то сигурно е няколко месеца назад, т.е. не може да се има предвид самото майчинство, което е фиксирана сума, и то съответна на мин. заплата?

Дороти, значи тепърва започваме да стискаме палци за теб!
За кървенето май обясняват, че е опасно, ако е ярко червено (чувала съм да го наричат артериално), иначе не било чак толкова притеснително в този период, макар това да не звучи убедително  Neutral Face

Аз стрии забелязвам по гърдите (особено дясната Wink ) отпреди няколко месеца, засега по коремчето няма, но как то почти прозира напоследък - толкова се е опнало, всичките си вени виждам прекрасно

Close-mas:  Close-mas:  Close-mas:

# 209
Честито на 6o6i, да е жива и здрава малката Диана!!!!  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт