Бъдещи мами с термин декември - VII

• 15 120
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здрасти и от мен. Позагубих се малко щото татито се върна и развихме трескава дейност - опитваме се за 3 дни да компенсираме 3 седмици....Още не сме се пренесли в нашата къща, та ползвам намалението, че още имам компютър. В неделя обаче почваме местенето, че то време не остана.
Имам и една лоша новина - таткото ни, понеже е много умен, е донесъл чайчета на Хип, дето ги има и тук, щото не намерил на Пенатен. Не намерил се има предвид, че в единствената аптека, в която е влязъл, е нямало. Много ме ядоса. Не заради чая, а заради факта, че не си е направил поне труда да потърси. И тоя баща ще ми става.....Ама днес компенсира, като се потруди на училището Мама да сменя памперси и да прави масаж  Stuck Out Tongue Разходихме го и из Тина Киркова, та да знае къде ще раждаме двамата  Stuck Out Tongue
С бебката на Шоши и очакваната девойка на Магс в неделя стават 4 девойки....Хайде, бе, къде ще намираме зетьове....

# 211
мкп, не се ядосвай за чайчето - можеше изобщо да не иска да пазарува таквиз неща!

А мен ми се губи едно бебче - на Надя Желева, на Шоши, и може би на Стани, ама аз не съм разбрала явно - ще погледна в началото на темата, там сигурно си е отбелязано

Close-mas:  Close-mas:  Close-mas:

# 212
Цитат на: mkp
Не намерил се има предвид, че в единствената аптека, в която е влязъл, е нямало. Много ме ядоса. Не заради чая, а заради факта, че не си е направил поне труда да потърси. И тоя баща ще ми става..... Ама днес компенсира, като се потруди на училището Мама да сменя памперси и да прави масаж  Stuck Out Tongue

rotfImbo ше ме спукаш от смях.. кво искаш от човека бе?! даже и памперси се учил да сменя newsm10 .. моя като чуе, че ше трябва да сменя наакан памперс, поглежда като ожилен, почва да се намества на стола все едно нещо го щипе по задника и вика `аааааааааааааааааа не`.. ааааз неещоо там друууго ще правя, аз ще го дондуркам Twisted Evil следва горд и самодоволен поглед от рода `брееей къв съм пич - мога да дондуркам бебета!!!!` bash   Laughing

# 213
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Majmunka
za detskite se iska slegebna belegka ot rabotodatelia za 6 meseca nazad za brutnia dohod. V nego vlizat i bolnicnite i maicinstvoto, no za sledvastata belegka.
Kogato niama brak megdu roditelite se vzima samo dohoda na maikata i se deli na 2. Osven vsi4ki drugi dokumenti si nabavi ot obstinata dokument 4e ne si omagena.

# 214
  • София
Цитат на: dezyg

Kogato niama brak megdu roditelite se vzima samo dohoda na maikata i se deli na 2. Osven vsi4ki drugi dokumenti si nabavi ot obstinata dokument 4e ne si omagena.

само да добавя, че този документ трябва да си го вземеш след като се роди бебето, за да ти го впишат и него вътре... поне на мен така ми акзаха, когато ги питах "а може ли с копие на това дето ви го дадох сега" (там само пише, че съм неомъжена) и жената каза - НЕ, трябва да си извадите ново, за да е вписано и детето вътре.

# 215
  • София
Много се радвам за 6o6i! Да й е жива и здрава малката!
 Heart Eyes
Айде Магс, утре си ти! Стискаме палци! И всичко ще е наред!

# 216
Така се радвам,че Шоши се е сдобила с рожба!Само че естествено ли е родила или са я клъцнали?Тук някъде имаше една тема пусната от нея...ще я потърся!
Моето предчувствие пък се е оказало оправдано,вчера лекарят съвсем ясно ни показа "големите ташаци" Flutter ,таткото беше много доволен Heart Eyes .
Само че плацентата ми е "все още хубава",не ще да узрява като хората,така че не знам,дали ще се уредя за другата седмица,както се надявах... Confused Сега провеждам преговори с момченцето ми да побърза малко... Wink
Обаче вижте какво е времето тази година,сякаш заради нас зимата се бави! Close-mas:

# 217
  • София
мкп, разбрах за чайовете, а капки взел ли е? Щото аз си бях дала заявката за капки, ама ако няма и чай може...

# 218
Магс,стискаме палци!!!!С тебе сме!!!Ех,завиждам ти благородно Laughing  People Angel

# 219
Не се и съмнявам, че с Магс и малкото човече всичко ще мине чудесно, както и с останалите от групата Praynig Само не трябва да се притесняваме и всичко ще бъде наред.
Момичета, да ви питам - как е при вас положението с гърдите и коластрата? При мен засега не се наблюдават течове, само веднъж, по-скоро стои на едни малки корички по зърната. Обаче последната седмица гърдите ми някак почнаха да тежат и пак да болят. Много се притеснявам от това кърмене, в смисъл дали ще си имам кърма като хората, че не искам да си храня детето с изкуствени неща. Ох!

# 220
МУШУ,не се притеснявай,както ни обясниха на у-ще за бременни-99% от майките МОГАт да кърмят,стига да имат положителна нагласа за това.Аз въобще нямам коластра,нито капка,но не се притеснявам,сигурна съм,че ще имам и коластра и кърма след това.Не виждам причини при теб да е по-различно!
 Simple Smile
Цитат на: 6o6i
Здравейте мами,
на някоя от вас било ли е предизвикано изкуствено раждането поради различни причини (какви)? Как точно става това, със система ли или как?После нормално ли родихте или секцио?
Кърмата, ако раждането после е било вагинално, след колко дни идва?
Съжалявам за малко разхвърляния ред на мисли и купищата въпроси, но преди малко мойта лекарка ме сюрпризира, че не са ми много хубави стойностите на черния дроб и може да се наложи да се предизвика раждане при мен тези дни  Cry

Сега си мисля,че раждането е било предизвикано.Надявам се,че всичко е тип-топ!

# 221
Честита дъщеричка на 6о6и, да и е жива зи здрава!
Айде Магс , ти си на ход, много късмет и хубаво бебе ти желая:))).

# 222
Мерси за пожеланията момичета.. утре сутринта ме приемат в болницата, а самата операция ще е чак към обяд.. егати подготовката 3 часа  Shocked  иначе аз като че ли се пооправих малко, пак си кашлям, но днес поне имам глас за разлика от вчера  Rolling Eyes ще гледам още утре да ви пусна по един смс, стискайте палци всичко да е наред с малкото човече Praynig пък останалото постепенно ще си дойде на място..

Успех на всички мами, които ще се похвалят тия дни Wink

За коластрата - и при мен нищо не тече, само от време на време се образуват някви корички по зърната, но съм чела, че това е без значение.. надявам се да дойде както си му е реда след раждането!

# 223
  • София
Аз също не съм забелязала да имам коластра... Не си чувствам и гърдите "напращяли", но се надявам след раждането да си имам. Много ми се иска и на мен да си кърмя зверчето, а не да му давам изкуствени млека. Въпреки че аз съм била на смесено хранене, защото майка ми не е имала достатъчно мляко съм си жива и здрава и виждам, че не е фатално, но предпочитам да си го кърмя! Мисля да настоявам като се роди да ми го дадат колкото се може по скоро и да си го сложа на гърдата (както пише по книжките  Sunglasses )...

# 224
  • тук-там
Желая ти много успех и късмет утре, Магс! И ще чакаме някой да пусне тема за новото декемврийче.

Общи условия

Активация на акаунт