Къща около София

• 73 410
  • 910
  •   1
Отговори
# 705
15 мин. за "селски рейс" са съвсем добре. По маршрута му ако няма някоя тапа е направо перфектно. Нормално е по обяд и следобяд да са разредени, повечето линии имат увеличени интервали след 10 ч. От скоро редовно пътувам с градски транспорт и в час-пик автобуси като 204, 76, 604, 213 (т.е обслужващи крайни квартали) са на 7-10 мин.
Попеа, 280 е супер редовен и не виждам защо го ползваш за сравнение.... ползвай 306 или 305!
Защото е много по-често от 314, разбира се, като пример. По линията на 305 и 306 вървят и други линии ( и те са все пак по-често от 314, според ЦГМ), а по линията на 314 не върви друго. И да, за "селски" рейс 15 мин е добре, но за "градски" съвсем не е добре, особено ако е единственият ти избор Simple Smile Но ако някой реши да живее постоянно в Бистрица, трябва да е подготвен да ползва ежедневно автомобила си.

# 706
Здравейте,
имате ли мнение за парцелите в Горна Диканя!!!

Ние миналата година разгледахме и Горна и Долна Диканя и това което забелязахме е че повечето от къщите са с решетки, явно имат проблем с кражбите.

# 707
  • София
Попеа, по линията на 314 вървят още 3 автобуса /не плътно припокрити линии/
Посочения има пряка връзка с метро, която е 12 мин -без тапи.

# 708
Попеа, по линията на 314 вървят още 3 автобуса.
Посочения има пряка връзка с метро, която е 12 мин -без тапи.
От центъра на Бистрица ли вървят тези 3 автобуса?

# 709
  • София
От Плана един и Железница 2, вливат се в Бистрица, която разполага с 4 автобусни линии.

# 710
  • София /Абсурдистан
Аз да се коригирам - в Младост 2 чаках 413, а не 314, извинявам се много. Но истината е, че извън София без кола не може, просто е необходимост. И да, 314 не е редовен изобщо. Може и по разписание да е на 15 мин, но не винаги разписанието се спазва.

# 711
  • София
15 мин. за "селски рейс" са съвсем добре. ...

Попеа, 280 е супер редовен и не виждам защо го ползваш за сравнение.... ползвай 306 или 305!
Или пък 9! А още по-добре 72!
Иначе цените и наемите в Гео Милев хвърчат нагоре, защото е много "комуникативен" квартал. Комуникативен ама с кола!

# 712
15 мин. за "селски рейс" са съвсем добре. ...

Или пък 9! А още по-добре 72!
Иначе цените и наемите в Гео Милев хвърчат нагоре, защото е много "комуникативен" квартал. Комуникативен ама с кола!
Какво за тях,  според ЦГМ 9 е на 10 мин в час пик и на 15 мин извън него. А 72 е на 5 минути в част пик. Много са си добре даже. 72 е почти с честотата на 280 като разписание.
Иначе зависи къде в Гео Милев, една част от квартала ползва всички линии по Цариградско (всичко зад Плиска). Така че си е комуникативен и без кола, според мен.

# 713
Бистрица е доста голяма и не всеки ползва кола. Хората работят и учат в София и ползват градския транспорт редовно, не е чак толкова страшно.

# 714
Бистрица е доста голяма и не всеки ползва кола. Хората работят и учат в София и ползват градския транспорт редовно, не е чак толкова страшно.
Страшно си е. На едни наши познати детето им започна да кара кола на 16 години, защото му беше неудобно да се придвижва с часове от Бистрица до училището му в центъра на София и обратно. Как успя да се скатае за цели две години не ми стана ясно. Каза, че уж не го били спирали.

# 715
Горното звучи безотговорно и абсурдно. Хора и приоритети различни. Факт е, че хората се придвижват ежедневно.

# 716
Горното звучи безотговорно и абсурдно. Хора и приоритети различни. Факт е, че хората се придвижват ежедневно.
Абсолютно подкрепям удебеления текст. По втората част от поста ще кажа, че не е невъзможно да се придвижва човек от Бистрица до София с градски транспорт, но е неприятно. Аз лично хората, които познавам и са построили къщи там си мисля, че никога не са се качвали на селския рейс.

# 717
  • София
Аз се возя понякога, лятото по- активно.
И понеже ви се вижда невъзможно, от затварянето на портата зад мен до Mall of Sofia е 40-45 мин. В един от градските апартаменти до там е повече. Засичала съм трасето, защото ми трябва времевото изминаване.

# 718
  • Sofia
Здравейте,

Ще съм признателна да получа мнения за Горна Диканя и околностите:) започнахме да търсим къща там след като бяхме на гости на приятели

# 719
  • София
За Вакарел някакви мнения? Май няма автобуси, а само някакви маршрутки. Някой има ли впечатления от Вакарел?

Общи условия

Активация на акаунт