Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 720
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
taigi От личен опит взимах на КОКО буйки взимах и българските но стъпва на пръсти с тях. Подариха ми обикновенни обувки със силиконова подметка и твърда кожа отгоре подметката е по широчка еми родих се стъпва по стабилно и имаше куража даже да се пусне за една крачка и половина Simple Smile
Взимай обувки който са ортопедични за да помагат за образуване на сводчето твърди отгоре за да минете по бързо етапа с пръстите ако стъпва на тях само и височки за да подкрепят глезена и петичката .ЕВй сега ще ти снема нашите да видиш Simple Smile и ще ги пусна след малко.

# 16
Обувки

От кафевите и бежавите обувки съм най - доволна . За сравнение на Коко буйките са 15 лв. а тези обувки са кафевите 4 а бежавите към 10 лв.

# 17
# 18
Здравейте мами от мен  bouquet.Честита ни нова темичка.

Магда честита годишнина  bouquet със закъснение-много здраве,щастие и разбирателство

Тайги наистина с градините в Люлин е проблем.Аз подадох  молби в 5 градини за следващия септември.В една дирекнто ме отрязаха,че вече няма места.Но за другите...... имам надежда Hug

Дани дано Цвети се оправи по-бързо.И аз мисля,че трябва да идете да ви почетат молитва някаква-и аз не знам каква,но това нещо не ми харесва.Не вярвам много на  тези неща(за магии),но знам ли... newsm78

Хайде лек ден 

# 19
  • Sofia
Момичета, нямам време да изчета всичко, но искам да благодаря за поздравите за рождения ми ден!!! СТРАХОТНИ СТЕ  Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Дани, нямам думи  Cry Ти си силна жена   bouquet Сладкото Цвете бързо да се оправя  Praynig

Ние празнувахме рождения ми ден в Банско. По спешност заради лошото време извикахме баба му на Габи да го гледа, за да не го водим с нас. Изкарахме супер: пикници, дискотеки, механи... Е, аз бях по организацията де, но другите бяха мноооого доволни. Щастлива съм, че толкова много хора се сетиха за празника ми, не очаквах. Върнахме се снощи и Габи ме посрещна с "ма-ма"  Hug Иначе всякакви други срички плямпоти, но "ма-ма"-та е първо и много отчетливо. За подарък падна и от леглото, но аз този път не се шашнах много  Laughing

Захващам се за работа, че утре пак пътувам. После ще изчитам и ще гледам снимки.

# 20
  • Остров Приятелство
Здравейте и от нас,
как сте моля?
Аз имах изпит в събота който мина успешно, изпратих си и гостито и сега ми е уххххх много хубаво, спокойно и мило.Седя и наблюдавам малчо как  smile3524 и му се радвам Heart Eyes казвайки си колко е прекрасен живота и не знам какво съм правила преди без него newsm78 Kissing Heart
Чуствам, се че някак днес летя Crazy
Като се събуди детенце, ще отидем да му вземем гърненце, че вече да се учим на него, че даже и някоя играчка може да му купя  surpriseuu
Ааа да, и четчица за зъби ще му взема с паста, че да има хубава newsm47
Хайде мили мами до после  love001

# 21
Върнахме сеееееее Mr. Green
Изкарахме много хубаво Grinning Ако се натуткам тези дни ще взема и снимки да ви пусна Laughing

Ани, честит рожден ден и от мен на големи патерици  bouquet  bouquet  bouquet

Дани, какви са тези неща пак при вас Cry Cry Cry Cry Cry Cry Как зацилкхте вие, направо не е истина Cry

s_sunny, честито за изпита  bouquet  bouquet  bouquet

Да ви кажа и пред нас стои въпроса с обувките. В къщи пускам Мартина да драпа боса, но като излизаме мишката иска да слиза и да стъпва и ще се наложи да взема нещо. Аз купих едни сандали, но си мислех че кюфтето още дълго няма да иска да стъпва като хората и изпълняват по- скоро декоративна функция Rolling Eyes Тези дни ще се поразходя по магазините да видя къде какво има като сандали. За есента ни подариха едни много сладурски патъчки на Гокс, но още са ни големи Crossing Arms

# 22
Честито на месечковците!
Магда, честита ви годишнина, още дъъъълги години любов!
Дани Sad много ми е мъчно за Цвети, толкова е малка, а толкова приключения .... неприятни .... Съгласна съм с Виена, че в бъдеще само хубави неща ще й се случват, защото лошите са вече минали  Heart Eyes и искрено й го пожелавам на нея и на цялото ви семейство, много щастие и усмивки!
Мони има обувчици от кожа, с ципче, което ги минава дори отдолу. Ще ги снимам тия дни да ги видите, с твърда подметка. Вече много се кефи в паяка и броди навсякъде с бойни викове и писъци  Joy. Най е сладка като се опитва да каже нещо и си криви устата  Joy
Нещо напоследък обаче не иска да яде много .... След закуската в 10ч отказва да яде в 13-14ч и се измества за 15ч със зор 1/2 бурканче пюре. В17ч малко каша и на вечеря АМ около 210мл. 1-2 пъти се случват да й давам мляко и през нощта. Ако се събуди и реве и не иска биба и вода - действам, гладна или не. С пълно тумбаче веднага заспива малък мишо.

# 23
  • Остров Приятелство
А сега да попитам, като сте навършили 9 месеца как ще се къпете, пак ли всеки ден или вече през ден?

# 24
Здравейте и от мен.
Магда, и от мен на патерица честита годишнина  bouquet. Още много по 17 да се обичате и да споделяте хубави мигове заедно.
Лулу, радвам се за вас, че сте си изкарали гот. То във Венеция няма начин да не ви е било готино Laughing.
Съни, на нас педиатърката ни беше казала още като навърши 6 мес. да започнем да се къпем през ден, но на Алекс му е толкова готино в банята, че аз си го къпя всеки ден. Е, случва се понякога да пропуснем, ако е бил много време навън и е било студено или заспи по-рано и не се събуди за банята.
Ние сме с буйки на Колев и Колев, взех му и още едни, не знам каква марка, но ми се видяха подходящи за лятото, защото са от много тъничка естествена кожа на дупчици, но са му големи и не може да ходи с тях, не знам как съм му ги мерила.

# 25
Здравейте мами.днес пробвахме кисело мляко с чаени бисквити за вечеря.Ще видиме до колко часът утре няма да яде,защото ми казаха че като дам кисело мляко с бисквита за вечеря се засища детето повече от 10 часа.
Лулуама много плушени играчки си имаш даже видях някъде между тях една още по хубава.Мога ли да я открадна и да си я гушкам в къщи?
За папането ние е горе долу вече 4 и по някога 5,ама рядко.
Нашето меню е следното
7-8ч Ам с бисквитки около 150 мл и след 1 час си го допиваме и останалото до 250 мл
12ч. пюре(Зеленчуково или месно)
15.30-16.ч Попара или кислел,или гриз,или каша
19.30-20ч Кисело мляко с 2 чаени бисквити около 150 мл може и до повече.Зависи ако е яла солети преди лягане.Ние нямаме зъби но солетите ги яде та чак ушите й пушат.
За градините аз записах РОнката още като беше на 3 месеца тука до нас.Бях 5 в списака.Проблема ми е яслата.Има тук една ясла до операта но тя е заедно с една градина.КЪдето е Цвети и Тони на Дани та не ми се иска там.Търся в Красна поляна,надежда.Защото мисля догодина то 1 април да се върна на работа.Даже обмислям варянт да я запиша някъде в Младост.На всякъде ми викат щом е септември да дойда през септември да я запиша,но все си мисля че тогава няма да ни огрее ама хич.Да не говориме че кухнята нещо не може да ни огрее сега.Оправдават се че са много деца.Абе българска му работа Close #Cussing out
За обувките нас ни мързи да ходиме но да стъпваме в градинката на цимента по чорапи най ние гот.Калпазанка.Сега ми казаха за едни буйки подобни на КОлев и Колев но по добри.Същите са на външен вид,но са първо 12 лева и второ след като се изперат не падало кожата като тези на Колев.Утре ще видя тук при нас имало някакви като маратончици и сандалки на сточна гара на нормални цени.
Между другото тук при нас Деуси знае видях че продават от тези Бански дето спомена Иву.Те са като наще бански и могат да се перът,но вътре са като памперси. И не се много скъпи.Който се интересува ще питам.Те бяха различни размери.
За банятаНие я къпеме през вечер,но дупуто всяка вечер

# 26
Привет!
Съни и ние го къпем всяка вечер, но има и изключения естествено  Peace
Нати, абе вие излизате ли сутрин? Нещо не се засичаме напоследък  newsm78
Иначе Ади хапва така
8.00 - овес, кус-кус, макарони и т.н.
9.30-плод
13.00- зел. или месно пюре/давам и суоа от време на време/
17.00 - каша
20.00-20.15- мляко
Лулу, много се радвам да те "видя". Ами я вземи се накани да пуснеш снимките  Joy
Ади иска само прав да стои и направо ме побърква!! и като се изправя се пуска и много ясно, че пада...вчера муопънах кошарката, че иначе не мога и до wc да отида, както се казва!!!
днес май ще сме си вкъщи  Sad

# 27
Ех ама какви сте, всички ли изпозаминахте, та няма никаква активност Grinning
Марис, днес обещавам да намеря време да кача снимки и от Венеция, и от Истанбул, и на вече пораснала Мартуша (всъщност като се замисля всичко на куп няма да стане) Rolling Eyes

По въпросна за къпането - ами на дребната и е много кеф и си я къпем всеки ден. Като се замисля и аз се къпя всеки ден, защо да я лишавам нея от този кеф.

Нащо хранене е ужас Confused Това детет неиска и неиска да махне шестото хранене и това си е #Crazy Принудих се да и махна бисквитите от млякото, защото с това надаване по кило на месец ще заприлича на бичвичка в скоро време Joy

Еци, на нас миналата седмица също ни подариха проходилка. Аз съм малко резервирана към това съоръжение, особено имайки се предвид какъв мързел е Мартушито. Вчера за първи път я сложих и на за мой ужас, на диването страшно му хареса и овърша цялата къща Tired Мисля все пак да не я слагам много често, защото каквото е гюле, съвсем няма да се научи да пада и става Grinning

# 28
Добро утро и от нас с Алекс Hug.

Роси, в Младост яслите за септември са отдавна заети. Това го знам, защото моята приятелка ги обиколи почти всички /поне в Младост 3/ и само в една са й приели документите, но са резерва. Ако се намерят връзки естествено ще приемат детенце, но иначе е малко съмнително.
Аз съм решила да пускам Алекс направо на детска градина от 3 год. и мисля този септември да му подам документите, за да съм сигурна, че ще го вземат след 2 години.
Марис, ами аз напоследък не излизам сутрин, докато се намотая и то стане време Алекс да спи и го приспивам вкъщи. После излизаме след пюрето на обяд и обикновено ни завалява дъжд и бързо се прибираме. А вие къде се разхождате сутрин, защото аз обикновено сутрин не срещам никого, когато излизам?

# 29
Добро утро
Днес май ще се разминем с разходките Twisted EvilАма как може такова време бе,на нищо не прилича тва #Cussing out #Cussing out
Лулу-добре дошла.Радвам се че сте изкарали добре и благарадно завиждам.Давай снимки да гледаме.А как е Ина?
За къпането-Иво много обича, и гледам да му правя кеф като го къпя всеки ден обаче тия дни нещо все до късно оставам при майка ми и не смогвам.Ама сега по жегите сигурно и по 2 пъти на ден ще трябва,че с тва потене е ужас.
Не съм взимала още никакви обувки, малкия го пускам само в къщи да стои прав на пода,иначе навън по пейките,на земята не съм го слагала.
Проходилка няма да ползваме,и съм предупредила около мене всички да не ни подаряват такова чудо.
Хайде за сега чао.Лек ден.
То само за сън става smile3507  sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт