Марис, не съм такъв ентусиаст, за да повлека и мартина
Все пак бяхме с автобус и до там са си 24 часа търкаляне. Всъщност и Виолина не беше в плановете, но заради проблемите с нея, в поседния момент променихе нещата.Поли, а ти от къде го купуваш въпросното мляко???
Аз давам домашно квасено козе или в краен случай Пършевица. Тя е голям любител на Родопеята, но отбягвам да го давам, защото слагат желатин. Мартина не иска да яде с биберон нищо друго освен АМ, така че киселото и го давам с лъжичка. Не го разреждам, не го подслаждам.
Хайде сега аз да напиша нашият режим, да видите кюфтето с какво се тъпче ежедневно:
7,00 - попара с 2 сухара/овесени ядки и 20 минути по- късно 180 мл мляко
10,30 - плодово пюре - това всъщност дори не го броя за ядене. Количеството е от 100 до 150
12,30- 200 -220 гр зеленчуково или месно пюре + сиренце + жълтък, ако бабата е донесла пресни яйца
15,30 - от съвсем скоро кисело мляко +3 домашни бисквити + пресни плодове. Общо всичко пак към 200 -250 гр.
18,00 - плодове или плодово пюре
19,30 - зърнена каша - домашна или купешка + плодове или плодово пюре
20,30 - лягане придружено с 240 мл АМ
И сега като ви чета имам чувството, че отглеждам прахосмукачка
Освен това сме големи кротушанчета
Това дребното мога да го паркирам в столчето за хранене или в кошарата с известен брой играчки около него и ако не се надриска или не огладнее, няма да ме се чуе гласа поне час. Ако е в столчето си изхвърля играчките на пода, но продължава да си чопли някакви дребни точици по плота, кончета по дрешките, катарамите на коланите, абе въобще намира си там нещо. Само вечерно време, като се съберем повече хора и язявява голямо желание да я водим да ходи. Аз съм много против, но нали сме семейство Рейманд, все се намира някой който да се появи в нас и да почне да я тътрузи по коридорите 
- чак се притесних нещо да не се нарани толкова силно стискаше ама хич не даваше симптоми на болка 
Ивето беше болна и покрай напрежението съм свалила два килограма. Много ми се вие свят и съм все отпаднала... не смея да изляза с количката. Пия разтворими витамини, но още не мога да се възстановя. Писна ми от мойто кръвно 

а за по големите
.послучай наще 9 месеца,който направихме днес в 16.30 часа.А
РОнката ми има
Толкова съм
.Е днес сутринта
и с малко Дентинокс и Нуровен за деца помина.Сега на
пак
или
,но е нещо малко стисната и това не ми харесва
Някой като й вземе играчката й да я види ела да видиш 
и да

Безаварийно