Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 726
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Добре дошла на bobi min   bouquet  bouquet  bouquet

Марис, не съм такъв ентусиаст, за да повлека и мартина Grinning Все пак бяхме с автобус и до там са си 24 часа търкаляне. Всъщност и Виолина не беше в плановете, но заради проблемите с нея, в поседния момент променихе нещата.

Поли, а ти от къде го купуваш въпросното мляко???

Аз давам домашно квасено козе или в краен случай Пършевица. Тя е голям любител на Родопеята, но отбягвам да го давам, защото слагат желатин. Мартина не иска да яде с биберон нищо друго освен АМ, така че киселото и го давам с лъжичка. Не го разреждам, не го подслаждам.

Хайде сега аз да напиша нашият режим, да видите кюфтето с какво се тъпче ежедневно:

7,00 - попара с 2 сухара/овесени ядки и 20 минути по- късно 180 мл мляко Embarassed
10,30 - плодово пюре - това всъщност дори не го броя за ядене. Количеството е от 100 до 150
12,30- 200 -220 гр зеленчуково или месно пюре +  сиренце + жълтък, ако бабата е донесла пресни яйца
15,30 - от съвсем скоро кисело мляко +3 домашни бисквити + пресни плодове. Общо всичко пак към 200 -250 гр.
18,00 - плодове или плодово пюре
19,30 - зърнена каша - домашна или купешка + плодове или плодово пюре
20,30 - лягане придружено с 240 мл АМ Embarassed Embarassed Embarassed

И сега като ви чета имам чувството, че отглеждам прахосмукачка Rolling Eyes
Освен това сме големи кротушанчета Grinning Това дребното мога да го паркирам в столчето за хранене или в кошарата с известен брой играчки около него и ако не се надриска или не огладнее, няма да ме се чуе гласа поне час. Ако е в столчето си изхвърля играчките на пода, но продължава да си чопли някакви дребни точици по плота, кончета по дрешките, катарамите на коланите, абе въобще намира си там нещо. Само вечерно време, като се съберем повече хора и язявява голямо желание да я водим да ходи. Аз съм много против, но нали сме семейство Рейманд, все се намира някой който да се появи в нас и да почне да я тътрузи по коридорите Tired

# 46
Честито на днешните месечета  bouquet

Тайги много весела картинка  Laughing

Мами да се посмеете - гледам вчера както се къпем с Пепи - нашия си намери пишока и дърпа ли дърпа  Sick - чак се  притесних нещо да не се нарани толкова силно стискаше ама хич не даваше симптоми на болка Embarassed Вашите правят ли такива номера? Нали съм гледала момиченце и за първи път ни се случва това Embarassed
Иначе горните ни зъви се мъчат да излезнат и сме големи кисели - Лулу мечтая си за такова кротушанче като твоето - как се постига?Мойто като ми види гърба и ревва, а инак обикаляме навсякъде вкъщи и докопваме всичко и май ще вдигаме всичко на 2-ри етаж  newsm78

# 47
Иви, държиш ли да включваш сега глутен? Аз още не съм давала на Ивето и не бързам. Мисля да го въведа към 11-ти месец. Купувам оризова, царевична и каша елда. Има и разни комбинации с плодове, това давам. В момента захранвам с ХА мляко (ще отнеме около месец), затова съм оставила всичко друго. Млечното ни е само адаптето, яйца не съм давала.
Ако искаш, пиши ми на лични. Бележките си ги проверявам всеки ден, но темата не мога да я следя толкова често.

За яденето - Ивето яде 5 пъти на ден. Три пъти й давам адапте, на обяд зеленчуково/месно пюре, следобяд давам каша.
Проходилка не сме купували. Взехме кошара и Ивето си обикаля там. Почти не я виждаме седнала, все стои права. Пълзи много хубаво, но рядко я пускам на земята, защото сме на мокет (не е пран тази година). През деня си стои в кошарата, а за разнообразие я пускам да дивее на спалнята.
За къпането - къпем я всеки ден. Обожава да пляска с ръце в коритото  Laughing
Аз пак закъсах с кръвното  Sad Ивето беше болна и покрай напрежението съм свалила два килограма. Много ми се вие свят и съм все отпаднала... не смея да изляза с количката. Пия разтворими витамини, но още не мога да се възстановя. Писна ми от мойто кръвно  #Cussing out

# 48
Добре де ще споделя, от мен да мине smile3503
Киселото мляко го купувам от Магазин Елемаг или Фродо в Лозенец. Но знам, че Фродо са верига, а Елемаг има и в кв. Изток. Сигурно има и в други магазини, но нямам идея
Мариска тараторът го яде с повече чесън и само нощно време Wink

Hug Hug Hug

# 49
  • Остров Приятелство
Здравейте, мили!
Охоооооооо ние пишока го открихме отдавна, даже все още си го дървим :-Х
 Embarassed И аз се притеснявах, че така го дърпа настървено, но мъжа ми каза "Споко бе жена, ти по натътък, глей какво ще става" Mr. Green

Аз сега или съм тъпа или и аз не знам какво, то нали вече трябва да минават на 4 хранения, а тук си изброяват включая и себе си много повече от 4ри newsm78

# 50
s_sunny, кой го е казал това за четирите хранения? Мойто дете не казва такива неща, а като гледам и вашите Mr. Green Този филм със "сега трябва това, а сега трябва онова и вече ви е време за еди какво си" го изгледвах с първото дете и нещо не ми хареса нито на мен, нито на детето Grinning Сега основоно се съборазявам с Мартина и напасвам всичко според нея. Знам, че яде много, но няма да оставя детето да реве от глад, само защото някой си е казал, че трябвало да яде по 4-ри пъти. Като килограми е 9,500 и дълга 76 см. По всички таблици, които гледах е в средата т.е не е дебела и не виждам повод за притеснение Grinning
Като проходи съвсем ще си стопи гривничките и понеже света е по-  интересен ще намали и манджата.

# 51
И ние не можем и да си помислим за 4 кратно ядене, даже 5 кратното не ни се връзва. Оставам с впечатлението, че вашите бебоци са отличници и нощно време сладко спят вместо да си папат още като нас  EmbarassedНе ще да яде много много пюрета и иска да се кърми #Crazy
Изяжда около 100гр пюре или каша със зор и триста тарикатлъци #Crazy
Дано да е заради зъбите, че много искам ящно дете Praynig Praynig Praynig
За обувчиците ако успея мисля да видя в магазина на Драганов /много бях доволна за Калина/ , ако ли не ще видим къде какво се предлага newsm78
Теди напълно те разбирам как се чувстваш и съчувствам - така съм и аз Tired

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 15:21 от evica

# 52
а как ги правите тези кг? Елито яде по 5-6 пъти и е 7.5кг , а хапва по 250 гр. манджа на ядене поне...стига и до 300 гр. Почвам да се чудя дали не е болна и затова не расте. Последните два месеца е качила около 200 гр.  newsm78

# 53
Еви - какъв е този м-н на Драганов и къде се намира? Негов ли е, или го препоръчва само? Какви са цените? Пак съм изпуснала нещо  newsm78

# 54
  • Варна
МОМИЧЕТА, ВЕЧЕ СЪМ ШОФЬОР! ЧЕРПЯ ВИ ВСИЧКИ ПО ЕДНА  beer3   party023

За храненето - 5 или 6 пъти, зависи дали ще се събуди към 3-4 часа през нощта за кърмене. Яде най-много по 250гр на хранене, като от зеленчуковото няма и 150. От другата седмица я записах на кухня, да видим как ще е. Кисело мляко още не съм дала, смятам като мине месеца тогава, иначе давах вече от кашите на Слънчо със сухо мляко и няма проблем, тъй че сме захранени за кухнята с мляко.
Иве, не се притеснявай за кг, на тебе се е метнала  Heart Eyes  Hug

# 55
Иви имам едно познато момиченце на 11м. също много папа а са си кльощафки. Може би една консултация дали с ендокринолог или незнам какъв специалист би те успокоила. Аз лично мисля че не би трябвало да се тревожиш излишно - де аз да бях с такъв метаболизъм Grinning, но все пак поговори с джипито ако много те притеснява. А как сте на височина?
Еци има магазин близо до Френската гимназия на Патриарха, но не знам точно как да обясня, но имало и съвсем нов на кръстовището на бул.България и бул.Гоце Делчев срещу някаква банка - това ми го каза той, но там не съм успяла да стигна. Незнам каква е точно историята за това дали е нягов магазина или е просто консултант на фирмата, но бях страшно доволна от негови сандалки за около 23лв, които Калина не успя да скъса въпреки усилията за цяло лято си останах много хубавки.Миналото лято купувахме други уж хубави и бяха страшен боклук - даже ги върнахме след като не можа и месец да ги носи няколко пъти.

# 56
Черпиме ви по едно  Misc Baby Bottle  party023 може и пюренца от   Animal Tropical Fish newsm57 Animal Pig Animal Cow а за по големите  beer beer3 Wine Glass.послучай наще 9 месеца,който направихме днес в 16.30 часа.А   Gift   Gift  surpriseuu РОнката ми има toothТолкова съм newsm68 newsm44.Е днес сутринта  newsm45и с малко Дентинокс и Нуровен за деца помина.Сега на  smile3524 пак  newsm45 от мама я намаза и й мина.
Свате я се сети как се казваше магазина дето е на Драганов на Патрярха.
Лулу тя и мойта е кротушанче,но не като твойто.Мартуша по кротко бебе я минава.Мойта като иска да сде израдва на нещо пищи smile3514  или  newsm53,но е нещо малко стисната и това не ми харесва nono noНякой като й вземе играчката й да я види ела да видиш  smile3514 smile3514 newsm45 чак на пазара ни чуват.Ще се превъзпитаваме bash
Киселото мляко давам Елена 2%.Като сложа 10 чаени лъжички и добавям до горе вода.Шишето ни е от 250 мл с малко чаени бисквити натрошени на ситно си го изпива вечерно време като стой та гледай и се събужда чак сутринта.
Хайде че аз отивам да се  newsm37  grinning012  bath и да  Sleeping Sleeping ако мъжо не иска да си говориме "приказки"
Лека нощ

# 57
Здравейте мами.Аз да се включа за малко.Иначе чета редовно,но не съм писала...

Честито на днешните месечета да са здрави и послушни  bouquet

Роси да ти жива и здрава Ронката. Heart Eyes

Да на напиша за храненето ни-4-5пъти:
Понякога 6-7ч пие АМ и то много малко50-60мл
9ч-9.30ч попара
13ч. пюре(зеленчуково или месно)
16.30-17ч.редувам грис,бисквити закуска с кис.мляко(Пършевица),кисел
20.30-21ч около 200мл АМ,а понякога-150мл.

Като количество не знам 190-200мл му е яденето,но ние сме сложни на ядене.С много малко се нахранва и почва да се цупи.Направо незнам как ще се храним занапред newsm78.Надявам се да яде  от кухнята манджите като го запиша Hug

А сигурно ще му растат горните зъби,защото от известно време не спи спокойно.Много са му набъбнали горите венци. 

Алекс честито за книжката-безаварийно каране Peace

Друго засега не се сещам какво да  пиша,а и много ми се доспа.
Лека вечер момичета  bouquet

# 58
Алекс Честито  smile3501 Безаварийно newsm01 Предлагам да направим  bigdance2 по повода
Честит МРД на Рони на мама Роси  bouquet
Еци 70 см е малката newsm78

Ама, че телеграфно  Joy

# 59
Аз не можах да спя и си поиграх малко. Който иска да изтегли и да види екселската табличка с бебетата ни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт