Ivy-чудна работа си свършила и в тази връзка да добавя, че всеки път забравям-Сара се роди 2.75 кг. и 51 см.
От днес започнах да я слагам на гърнето за да свикне. Има ли някакви правила в този процес? Май не и пука че е седнала на "трона".

Доста си поиграла за таблицата 
Инак магазина е като се тръгне от Попа към НДК от ляво след магазините в една чупка точно преди Френската гимназия се намира - няма как да не го намерите
изглежда се чувства много голям и се опитва да ми повишава глас и да се налага ноооо
засега всичко е под контрол
иначе ще има 

ма ако не започна отсега май ще пропусна момента да свикне.
И аз искам книжка ама мъж ми каза друг път 

Честито! 

Браво на малката сладурка!
Вече виси постоянно прав, стига да има за какво да се хване и да се изправи. Удря си главичката не знам колко пъти от падане на пода или в рамката на кошарката. Прави опити за лазене, но не му се отдава и е като гъсеница 
Трябваше май да го запиша преди да се роди.
Ама свърши добра работа 
А ако някой иска може да дава всеки месец кг на бебетата да си ги имаме в табличката. Засега имам само на Уо, защото и ги има в подписа. Даже на Елито още не съм ги добавила 

е дано тук да не стане така с градините. аз още се уфлянквам, ама като не знам каква ще е ситуцията след веме,,,може би и аз да последвам примера на Пипи
да му мислят снахичките