Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 727
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичета в този буреносен ден!
Ivy-чудна работа си свършила и в тази връзка да добавя, че всеки път забравям-Сара се роди 2.75 кг. и 51 см.
От днес започнах да я слагам на гърнето за да свикне. Има ли някакви правила в този процес? Май не и пука че е седнала на "трона". Joy

# 61
  • Варна
Иве, страшна работа си направила Peace Ама защо не пробваш все пак да поспиш  Hug
Freak man, записала съм данните на Сара Laughing

# 62
Честио и на днешните бебенца, оито прехвърлят още 1 месец  bouquet
Иви ако няма да спиш нощно време да вземеш да дойдеш у нас на гости на Пепи Joy Доста си поиграла за таблицата  bouquet
Мамо Роси честито ви зъбче Simple Smile Инак магазина е като се тръгне от Попа към НДК от ляво след магазините в една чупка точно преди Френската гимназия се намира - няма как да не го намерите newsm78

# 63
Малеее Иви, страшна си!! Как си имала нерви, не знам!  Hug

# 64
Днес батко Марти става на 12 годинипо този повод черпя на кой какво му душа иска  party023  cook newsm38 beer2 Wine Glassизглежда се чувства много голям и се опитва да ми повишава глас и да се налага ноооо smile3512засега всичко е под контрол yesиначе ще има box
Иви аз нещо не можах да видя кво си сътворила,голама съм патка smile3555
Честито зъбче на Рони,ние още нямаме no
И аз замислям да слагам Дари на гърне,но си мислех,че е малка newsm12ма ако не започна отсега май ще пропусна момента да свикне.
Алекс честито и от мен за книжката леко и безаварийно каране.  bouquetИ аз искам книжка ама мъж ми каза друг път newsm61
После пак ще се включа че Дари ме вика breastfeeding

# 65
  • София, в полите на Витоша
ДобрЮтро и от нас!

Днес в 8 се изля такъв порой, че щеше да ни отнесе! #Crazy

Момичета, сетих се да ви кажа- аз си подадох молба за детската, след като разбрах че една мама на 4 месечно бебе вече е подала, а вие? Хич не му мислете, че с тази криза за градините....

Хайде , новата шофьорка!   car003 Честито!

# 66
Здравейте, момичета!
Мен отново ме обзема музата да пиша, иначе ви чета редовно:)
Магда, Честит празник!   bouquet
Александра, честита книжка! Да е безаварийно и комфортно!
С Диана сме добре, разхождаме се, гледаме се, всяка събота и неделя бягаме от София при баба й. Аз търся детегледачка за септември и ми е адски криво, хич не ми се започва работа, но се налага. Дано намерим някоя подходяща жена.
При нас яденето е така:
5-6 ч. - ако се събуди малко АМ - 150 мл.
10 ч. - попара - обожава я
13, 30 ч. - зеленчуково или месно пюре
17 ч - каша, плодово пюре с бисквитки, вчера правих нишесте с пасиран плод и много го одобри
21 ч. АМ - 240 мл.
Не съм давала още кисело мляко, ще изчакам още месец може би
Ние сме от едричките - почти 80 см. и 10, 500 кг.
И аз се чудя какви обувки да взема, но ще се възползвам от съветите, които сте дали тук.
Диана вече се изправя сама, обикаля кошарата с голям кеф, но това е отскоро.
Аз отивам да я изведа за мъничко, колкото да напазаруваме в квартала, че днес пак ще обикаляме къщата май:)
Хубав ден на вас!

# 67
Привет  Hug

Поли, много зъбки имате вече  Hug Браво на малката сладурка!

Вчера бяхме да видим едно бебче на 10-тина дни. Лелеее, такива мънички ли бяха и нашите мишоци  Hug

Моят малък мъж вече се поуспокои. Беше много нервен заради промяната, но вече влиза в ритъм. Само със сутрешното ставане не можем да се справим - събужда се пълен с енергия още в 6ч Sad Вече виси постоянно прав, стига да има за какво да се хване и да се изправи. Удря си главичката не знам колко пъти от падане на пода или в рамката на кошарката. Прави опити за лазене, но не му се отдава и е като гъсеница  Laughing Взехме му люлка и много и се радва. С глас се смее като го сложа да го полючкам  Hug

Аз също ще чакам много да вземат Тео на детска градина. Вчера звънях в 2 в квартала, които ми харесаха и вземат малки бебета и се оказа, че за едната ще чакаме м/у 9 месеца и 1 година (по-добрата), а за другата ще стане може би началото на 2007-ма  ooooh! Трябваше май да го запиша преди да се роди.

Онзи ден бяхме с една приятелка и бебоците ни на разходка в парка на Гринуич и такъв дъжд ни валя, че бяхме се понамокрили порядъчно. Влязохме в едно кафе и се сушихме на сешоара за ръце в тоалетната, по идея на Мистър Бийн  Joy Ама свърши добра работа  Mr. Green

# 68
Честито на мини рожденниците: Андреас, Павел, Дамян, Детелина, Лилия и Дмитри
Честит Рожден Ден и на батко Марти

freak_man коригирах данните за Сара.
еци сигнализира за грешки. Ползвах данните от първа страничка. Еци има ви, но всички родени на 19-ти съм ви писала на 18-ти. Поправям го. Извинете  Embarassed

Ако има и други грешки моля ви сигнализирайте. Доста внимавах, но въпреки това  ooooh!

Ако някой няма кг и см да казва да ни растат килограмите на всички Simple Smile А ако някой иска може да дава всеки месец кг на бебетата да си ги имаме в табличката. Засега имам само на Уо, защото и ги има в подписа. Даже на Елито още не съм ги добавила  Joy

Еви
пращай Пепи насам тъкмо малко плаж ще види  Hug

Марис и аз незнам, ама като не можах да заспя поне малко работа да отметнем  Joy

Маги трябва да си изтеглиш файла на PC-to кликни тук. Правила съм го с Excel.

Честити зъбари и от нас, ние още нямаме  hahaha

# 69
Току що изчислихме, че ако ги наредим по екватора ще си имаме по едно бебе на всеки 367 км  Joy Joy Joy

# 70
Пепи и аз това си мислех като гледах малкото племенниче  Joy Мнооооого са малки Simple Smile

Успех с градината   bouquet

# 71
Магда честит ви рожденник - да ви е жив и здрав и много радост да ви носи   bouquet
По случая се понапочерпих с толумби Embarassed EmbarassedПоне си имам оправдание Flutter
Ivy мисля че 70см си е много добре, камо ли пък за мома и няма от какво да се притесняваш - има си добър метаболизъм дьетето Simple Smile

# 72
Оля, скоро се присетих за вас, че и вие забегнахте. Диана е много сладичка на аватара Simple Smile
Пепа, много ме изкефи сушенето ви Simple Smile  Peace е дано тук да не стане така с градините. аз още се уфлянквам, ама като не знам каква ще е ситуцията след веме,,,може би и аз да последвам примера на Пипи
Магда, честит ви рожденик   bouquet
Имате много поздрави от Деската и Максо! Много са добре, вече не заспива Макси на цицка, а Деси го е дресирала...ама каква жена ей, да не й попадаш в ръчичките  Joy  Joy   Joy да му мислят снахичките  hahaha

# 73
   БРАВО ! Отчитам доволна активност!
 Честито на батко Марти и всички месечковци!  bouquet
  Иви, чудна работа мила. Благодаря от всички нас  bouquet
  Оля, радвам се че си сред нас. Сега ако вземат и Тонеска и Нийчето да се появят Hug
  Лулу, добре си ни дошла. Чакаме снимки Laughing Надявам се, че нещата с Инка са на 6! Hug Praynig
  Алекс леко и безаварийно пътуване!
  Ни днес бяхме на мерки и теглилки. Пораснала е мишката9 кг и 74-75 см.
  После ще продължа, че нещо ревнахме изведнъж!

# 74
И нас днес ни мериха и сме качили 800г при положение че 1 месец бяхме на диета.СЕга сме 8.800г и 70 см.Сега виждам какво й е било на Сватята.Мойта се изправя вече не иска да седи иска все да е изправена и някой да я друса.Колкото за градината аз я записах още като беше края на 3 месец,а утре ще я запиша на ясла в Красна поляна че тази дето е тук при нас от Дани знам че не е хубава.То градината не е какво остава за яслата.От сряда ще се запишеме на кухня и ще видиме да ли ще яде.аз ви изоставям за днес.

Общи условия

Активация на акаунт