Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 968
  • 815
  •   1
Отговори
# 600
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче явно имат хора които проверяват животните след доене на фермерите.И добре че е така че иначе жалко за животинките.
То ако нямаше, щяха да уморят животните от незнание и неумение. Даже си мисля, че има и хора, които ги извеждат на паша, защото не са давали участниците да го правят. Е, с еднократното изключение, разбира се. Радка се омаза зверски и освен тъпа се оказа и нагла, но това вече сте го коментирали и няма смисъл да се повтарям.
На дуела съм за Нина. Ваня нещо не ми е симпатична и три седмици вече нищо не е продумала, само се хили.

# 601
На мен все още ми е странно, че Нина избра Ваня.  Thinking Освен ако наистина не е нагласено Ваня да излиза вече. Четох обаче, че тя не е поканена от продукцията, а се е записала са участие сама и се е явявала по каналния ред на всички кастинги и ще се бори за победа. На мен ми изглежда доста жилава и издръжлива и на мястото на Нина не бих избрала бивш спортист за първия си дуел, макар аз самата също да съм била спортистка. Победителят от дуела сякаш е ясен.  Thinking Иванушка-глупакът ни го намекна веднъж и натвърди още веднъж след това. Ама хайде да не издавал много, че да ни е интересно в неделя.

# 602
Защо мислите, че Ради е много по-тъпа от останалите? Тя спечели дуела, после спечели и фермерството, като победи Сашо. Защо Сашо не стана фермер?
Не е запомнила някакви неща, да, но при толкова много информация е разбираемо. Като че ли някой от нас би успял да запише или запомни за толкова малко време всичките размери на краварника и всичките процедури за боядисване и варосване и какво ли не.
Според мен Нина избра Ваня, за да загуби "достойно" и да си тръгне. Твърде е гадно във фермата за нежната ѝ душичка. Въобще напоследък ми се струва, че емигрантите са доста разглезени и разнежени, не само тези във Фермата. Напълно ги разбирам, и аз бях навън няколко години, друго си е всичко да ти е наред, уредено и подредено. Ако пък е вярно, че е нагласено Ваня да излиза, въобще няма да ми липсва.

# 603
На дуела съм за Нина. Колкото и да ме дразнят нейните безкрайни емоции, поне нещо се вижда от нея. Ваня ми е толкова безлична и безинтересна, че даже забравям, че е там.
Писна ми да гледам само караниците на тукашните българи, искам да видя и нещо от емигрантите. Нещо различно от пеенето на Лили или даването на съвети на Нури, или мързела на Роман, или сълзите и тръшканията на Нина. Искам да видя и Роси в нормална светлина например. Както и по-рано споменах, познавам Симеон и искам и него да го виждам в реалната му светлина, а не като пълнеж. Сигурна съм, че не седи по цял ден да работи мълчаливо и да си отваря устата само ако нещо му се стори нечестно, но пък и не мрънка по цял ден и не създава скандали и затова я го дали, я не. Ами ясно е че има скандали, ясно е и че има поне една не уравновесен а там, но защо постоянно нея ни навират? Омръзна ми от Христина и нейните настроения и глупости. Искам да видя малко смях и веселие. Едва ли липсват там, но са хванали двете квачки и само тях дават. Ако дадат някой друг, то или ще е мрънкането на Ивайло, или ще са песните на Лили и стиховете на Алекс. Миналата година така съсипаха предаването с безкрайното реване на Алек.

# 604
  • London
Според мен няма да седнат да излъчват общи приказки и разговори, за един час гледат да поберат скандала, малко работа за цвят и толкоз. Емигрантите според мен не се отдават на скандали....каквото има го излъчват, това покрай Роман. Друго явно няма и какво.

# 605
  • Другата България
Изобщо, ама изобщо не вярвам, че е нагласено Ваня да излиза. Според мен тя е там именно заради паричната награда, и ще се бори докрай. Владо Николов беше друга бира.
За Нина съм, по-симпатична ми е някак. Поне изразява някаква емоция. Ваня е като робот.
Ще гледам по-късно предаването на запис, явно пак е имало крясъци на Христина към Нури Mr. Green, ще ги пропусна. Няма да ни ги спестяват от продукцията, в това поне съм сигурна вече, тона им е "попадението" този сезон, няма как да не ни го навират в очите до самия край. ooooh!

# 606
Според мен няма да седнат да излъчват общи приказки и разговори, за един час гледат да поберат скандала, малко работа за цвят и толкоз. Емигрантите според мен не се отдават на скандали....каквото има го излъчват, това покрай Роман. Друго явно няма и какво.
То това е ясно, но напоследък само скандали дават и то предимно Христинините. Аз принципно не одобрявам да се показват по телевизията тези образи, какво остава да се фаворитизират и да превземат екрана.
Дори и да не дават емигрантите толкова много, което е нормално, тъй като са по-малко, то могат да дават и някой друг. Аз съм за Симеон като цяло, но симпатизирам и на Милена и на Жоро от тукашните. Но и тях ги видях, предимно по време на фермерството им. В останалата време и те са предимно пълнеж. Писнаха ми просто Христина, Радилена, Роман, Цецо и Ивайло.

# 607
  • Буркина Фасо
За Нина съм, по-симпатична ми е някак. Поне изразява някаква емоция. Ваня е като робот.

не говори така за нея. някои се засягат  Laughing

precious* нещо да кажеш ?

"цитат:
ognob_7002, "това" Ваня си е жена, стига се прави на интересен.  Tired "

Специално Христина според мен загрява за Биг Брадър.
2019 г ще има ВИП  Фермата. там ще  е  hahaha

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 15:45 от 7002_ognob

# 608
За мене Христина е женски аналог на Варсамов, не могат без такъв персонаж да минат, къ' щяло...
Не знам дали Радка е по-тъпа от останалите. Аз по-назад подчертах, че е свикнала да зубри, не да учи, защото да изкълвеш алманахо е едно, друго е да запомниш и разбереш задачите, които ти дават, точно щото се иска разбиране, не просто запаметяване. И запис ѝ пускаха, пак нищо. Да беше питала Ники, докато ѝ даваше задачите, тя си записва, кел файда, като нищо не е разбрала.
А манго го дадоха как сто пъти я пита за нивата на дъски/бетон, тя каза да го правят на едно ниво. А Караньотов и Цецо сигурно не са виждали краварник, знам ли.

# 609
  • Другата България
  Писнаха ми просто Христина, Радилена, Роман, Цецо и Ивайло.
smile3521 newsm10 smile3513
Основно, постоянно. 90% от времето. Натоварващо и изнервящо.

# 610
Между Нина и Ваня, аз определено съм за Нина. Вярно, малко драма куин е и пресолява манджата на моменти, но поне показва нещо, а и ми е симпатична. Ваня е изключително безинтересна и безлична за мен, подкрепям казаното от Хър Мяуджести, че предвид гласа и физиката ѝ, не ѝ е чиста работата, а и в лице и тяло ми е направо отблъскваща, като прибавим и неприятният мъжки глас... Добре, че няма какво да покаже и я дават изключително рядко. (Знам, че не е предаване за красота, далеч съм от тази мисъл и по принцип не отдавам голямо значение на външността на участниците в подобни формати, но от Ваня не видях до момента нищо, с което да ми направи добро или въобще някакво впечатление, така че няма за какво друго да се хвана. Уважавам я за успехите ѝ в спорта, но тук я приемам като участник във Фермата, както и Дидо и Иво, така че те не са ми фактор.) Ваня ми е малко като муха без глава във Фермата, дори интроверта Александър се вписва по-добре от нея. От малкото, което съм видяла, според мен е доста несръчна с повечето фермерски дейности. Благодарение на спорта със сигурност е по-дисциплинирана от Нина, по-издържлива, с по-добра двигателна култура и т.н., но смятам че ще е лесен противник, особено за Нина, която показа доста умения. Така че ми се струва, че Нина е много съобразителна, защото хем не избра лесен противник според мнозинството, като Милена или Алекс (макар че според мен и те не са лесни, защото имат опит със селска работа), хем всъщност избра една от ней-неопитните и несръчните, която е и доста уважавана личност заради спортните ѝ успехи, съответно очакванията към нея са завишени и Нина дори и да изгуби от нея, ще е нещо, което повечето очакват, защото приемат Ваня за силен противник. Думите на Иван за неочакваната развръзка на дуела също ме навяват на тези мисли - всички очакват Ваня да отнесе Нина, а реално ще се случи точно обратното.

По казуса с Роси, на мен също ми беше грозен този другарски съд. Нямам опит с българчета, живеещи в чужбина, но имам такъв с деца българчета на 7-10 г., които си живеят в България и започват да изучават паралелно с българския и английски от 1-2 клас, които се объркват ужасно - то не е бъркане на букви, заместване на английски букви с български и обратно, както при четене, така и при писане, и това е масово, поне според моите наблюдения. А трябва да се има предвид, че в програмата по английски език в началните класове е заложено най-вече децата да натрупат речников запас, да се запознаят с особеностите на произношението, да свикнат с изговора и т.н., не да се научат да пишат. Мисълта ми е, че за деца, които не живеят в България и им се налага да учат в училище на език, различен от майчиния, предполагам е много трудно да се научат да пишат на български, поне докато не са усвоили добре писмено езика на средата, в която живеят. Иначе и аз смятам, че като българчета е хубаво в даден етап от живота си да се научат да пишат на български, да се запознаят с историята ни и т.н.

Хареса ми как на отбора на тукашните българи им излезе през носа, че играха отборно и не гласуваха за Нури, дано са си осъзнали грешката.

# 611
Защо мислите, че Ради е много по-тъпа от останалите? Тя спечели дуела, после спечели и фермерството, като победи Сашо. Защо Сашо не стана фермер?
Не е запомнила някакви неща, да, но при толкова много информация е разбираемо. Като че ли някой от нас би успял да запише или запомни за толкова малко време всичките размери на краварника и всичките процедури за боядисване и варосване и какво ли не.
Според мен Нина избра Ваня, за да загуби "достойно" и да си тръгне. Твърде е гадно във фермата за нежната ѝ душичка. Въобще напоследък ми се струва, че емигрантите са доста разглезени и разнежени, не само тези във Фермата. Напълно ги разбирам, и аз бях навън няколко години, друго си е всичко да ти е наред, уредено и подредено. Ако пък е вярно, че е нагласено Ваня да излиза, въобще няма да ми липсва.
Ами не съм съгласна.Радка  уж записваше , а така записа че се наложи да и пуснат записа на инструкциите на Ники, нещо което не е правено до сега.И въпреки това пак оплеска нещата, пак не разбрала. Не разпредели правилно задачите, викаше, врякаше , напрягаше обстановката и най важното не желаеше и да се вслуша в съвети.
И за емигрантите не съм съгласна че са разглезени и разнежени.Справят се доста по добре от тукашните в задачите , макар че са по малко на брой.

# 612
  Писнаха ми просто Христина, Радилена, Роман, Цецо и Ивайло.
smile3521 newsm10 smile3513
Основно, постоянно. 90% от времето. Натоварващо и изнервящо.
Великата петица са тия. Както казахте за едно друго предаване ще са супер.Само не знам как ще се слушат един друг smile3505

# 613
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

На дуела победи, не защото беше добра, а защото опонентката й беше по-голямо зле и от нея. А победи Сашо на алманаха, защото явно й се удава да зубри. За фермерстването й - един човек, който има желание да свърши работата си качествено, би задавал въпроси, когато не разбира нещата. Би ги задавал дотогава, докато разбере какво се очаква да бъде направено. А тя не зададе нито един въпрос, въпреки че през цялото време гледаше тъпо, т.е. беше очевидно, че нищо не разбира. За което никой не я обвинява, разбира се. През цялата седмица не свърши никаква работа, само крякаше и обвиняваше всички, че не работят. А на разбора дори не намери особена вина в себе си, въпреки че Ники и Бети й казаха ребром, че вината е изцяло нейна и обясниха всички грешки в подробности.

# 614
  • Другата България

На дуела победи, не защото беше добра, а защото опонентката й беше по-голямо зле и от нея. А победи Сашо на алманаха, защото явно й се удава да зубри.
Абсолютно! Радка беше много зле на дуела, победи само защото Ива беше още по-зле, мега зле. Със Сашо не съм гледала, но явно това е причината.

Общи условия

Активация на акаунт