Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 331
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
От няколко месеца съм на нова позиция във верига магазини за играчки. Лудницата е пълна и просто чакам 27.12. Simple Smile
Я кажи имате ли LOL surprise doll house Joy
Ще е налична за поръчка след десетина дни. Първата партида свърши буквално за няколко минути. Всички бройки бяха pre-ordered.
https://www.smythstoys.com/uk/en-gb/toys/fashion-and-dolls/l-o-l … se-house/p/165742

В Аргос е налична:
https://www.argos.co.uk/product/8436982

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 00:50 от G&B

# 331
  • Оптимист по принуда
От няколко месеца съм на нова позиция във верига магазини за играчки. Лудницата е пълна и просто чакам 27.12. Simple Smile
Я кажи имате ли LOL surprise doll house Joy
Ще е налична за поръчка след десетина дни. Първата партида свърши буквално за няколко минути. Всички бройки бяха pre-ordered.
https://www.smythstoys.com/uk/en-gb/toys/fashion-and-dolls/l-o-l … se-house/p/165742

В Аргос е налична:
https://www.argos.co.uk/product/8436982
Благодаря G&B! И в Аргос я няма. Ще дебна Smiling Imp

# 332
  • UK
И ние сме с изкуствена елха вече четвърта зима, не помня откъде я взехме, BnM или The range, не беше скъпа, защото си спомням, че бяхме голи като пушки на първата ни Коледа тук, но е хубава и гъста. Надявам се да устискаме с украсата поне до средата-края на ноември, зависи и децата кога ще започнат да настояват.
С подаръците съм наникъде, първо дъщерята има рожден ден в началото на декември и досега организирах подаръците за рождения ден, само някои дребни неща съм отделяла за Коледа. В училище не съм сигурна дали съм носила нещо освен картички досега.
Ние снощи ходихме в един близък парк, прекрасно шоу направиха с фойерверките и децата си взеха дажбата, така че на същинската веселба при огъня няма да ходим. И на Хелуин се порадвахме от вкъщи, облякоха си костюмите, раздаваха сладки на децата, без да излизаме и обикаляме.
При нас коледните празници са си почивка, на мъжът ми цялата фирма почива около 10-на дни, аз поработвам съмвсем малко, колкото да не е без хич, децата почиват, добре сме си така. Днес в училище имат инсет дей и сме за последен ден ваканция, от утре всеки обратно по задачите си.

# 333
  • UK
На мен никоя изкуствена елха не ми е достатъчно гъста, а и пари за скъпи украси нямам, затова съм си купила пет елхи от чарити шопове, които сглобявам в една, и е най кичестата елха на света. Мисля, че съм показвала снимки тук покрай миналата Коледа, правя я долу горе два метра и половина висока и е страхотна. Обаче знам, че не всеки има време да се занимава три часа само със сглобяването на елхата. Всичките пет елхи се събират в кутията на едната, но клончетата са завързани много здраво, за да заемат по малко място. Не съм давала повече от 15 паунда за елха, а първата ми беше 99п, 6фт.

# 334
  • York
Аз не съм кой знае какъв любител на Коледа.  Много ми е трудно да се развълнувам то този повод Smile
Да не говорим, че ще работя, докато съпруга ми си почива две седмици и нищонеправи, което мен допълнително ме вбесява Laughing
Мен днес ми съобщиха, че ще сменят покрива на консерваторията Декември, но трябва да си разкарам всички неща от там преди да дойдат, и да окастрят храстите покрай стената, за което аз нямам нищо против, че са от ония бодливите. Но пък въобще не се знае негово величество ландлорда дали ще разреши това действие Rolling Eyes

# 335
  • UK
Сутринта споменахте ЛОЛ куклите, а аз имах да взимам подарък на малката от Аргос та реших да купя на голямата една кукла. Ама те изчерпани, някой чак пре-ордер,добре че не е толкова запалена.

# 336
  • някъде в орбита...
Вие каква елха слагате - естествена или изкуствена? Ако някой може да препоръча кичеста изкуствена елха на сносна цена ще се радвам да сподели!
С изкуствена елха сме. Ползвахме малка, щото квартирите ни все бяха тесни, но преди няколко години инвестирахме в една от скъпите на B&Q. Много сме доволни - много гъсти клони, с лампички, и изглежда много добре. Оцелява за сега, а като се спомине ще си купим пак такава.
Естествените елхи не са за такива като нас - поддържаме доста топло вкъщи, и бедното дръвче ще окапе още първата седмица. А аз категорично отказвам да чистя иглички Grin

И ние винаги се целим да украсяваме първата седмица на декември, в краен случай - втората.

# 337
  • На острова
Леле, егати яката кукленска къщичка! 10 мин я разглеждах, ако бях малка много щях да и се кефя😆 Нищо, че струва колкото ми половина Apple watch (който съм си поръчала на дядо Коледа).

Аз днес почнах с коледните подаръци, чаках да мине Хелоуин. Няма как да купя нещо преди това, просто си ми е навик. Украсявам indoors за Хелоуин, с малкия за поредна година трик-о-трийтвахме доволно, бяхме на детско Хелоуин парти, бяхме и на такова за възрастни, поуморихме се, сега вече може да си починем до средата на декември, че то пък се почват Коледни партита и всякакви Christmas meals, dinners,etc.

Коледна елха имам изкуствена от Теско, вече 5-та г ще я ползвам, супер е. На две години си сменям украсата, тази година не съм решила още в какъв цвят.

На бонфайър найт никога не съм ходила, ама сега лежа в стаята на малката и те пукат ли, пукат. Тя си спи де, което е добре.

Иначе и ние затваряме офиса от към 21-ви, много добре. За това трябва винаги да си пазим 3-4 дни от холидея за накрая.

# 338
  • София
И ние с изкуствена,от чарити...ииии е черна Smiley със бели и черни топки и бели балеринки.... иначе останалата украса си е традиционна....

# 339
Здравейте, вече на англ.земя

Някой да има опит с гифгаф? имам питанка.

# 340
Еено време, преди 5г нях с тях преди да мина на 3ката.

# 341
Евентуално съм се прецакала, ама какво да се прави като не се чете. Та, взех си уж 3гб данни и неограничени мин и смс. Да ама се обадих на бг номер - взе ми се от сумата, която съм сложила (хубаво приемам.межд.обаждане). После обоче се обаждам за нин - пак взеха, въпреки че самия тел уж е безплатен. Та каква е врътката?

# 342
Доколкото си спомням, неограничените минути и смс бяха само в мрежата на гифгаф. Ние с ММ едно време бяхме и двамата така после той само ми се обаждаше докато и аз не взех на договор. Напълно е възможно и да съм в грешка, но мисля че така беше, беше отдавна. Виж в сайта какво пише.
Аз в последствие взимах на свекитата карта с £5 да имат докато са на гости, но така и не я полваха, а каква беше далаверата с нея не помня.

# 343
  • Scotland
Аз съм с GiffGaff вече три месеца и нямам никакви проблеми. На 10 паунда план съм, точно заради неограничените минути и смс-и, както и интернета. Звъня на всякакви оператори, не ме таксува. Аз дори нямам пари на нея и когато по погрешка набера номер извън UK, ме известява, че няма как да се случи Simple Smile Има нещо, не си се прецакала просто. При мен, например, телефонът е с две карти. Едната е на giffgaff, другата е Бг карта. Всеки път като тръгна да набирам номер, където и да е, ми изписва две опции - да звъня от giffgaff, или от Теленор. Ако натисна от Теленор ще ми изхаби от парите, но тези които са в теленорската карта. Досега не са ме таксували никога с giffgaff, а от хората, на които звъня, само аз съм на този оператор. Обади се на customer service и виж от къде става грешката.

# 344
  • UK
Аз съм с предплатена на Лайка, 15 на месец, неограничени разговори тук и в Европа, смс-и неограничени май сам тук и 5 гб данни.

Общи условия

Активация на акаунт