VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 464
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 910
Мира наистина беше лицемерна и то наскоро - номинира Розмари, а след номинациите отиде да я прегръща. Това е пример за лицемерно поведение.

# 2 911
  • & I'm not the only one
Защо ? Жена като Божана тип "мъжкарана" няма шансове с мъж като Петко, който може да има всяка.
Просто не мога да си го представя,че и подобни са му тип...
Чак пък да има всяка... Виж, че тук в темата никоя не го харесва.  Laughing
Може Simple Smile

# 2 912
Оф Стефан Галкин удари дъното. Пуснаха го да и предложи, а той не му стиска милия. hahaha

Стефан ако иска да се жени отдавна да и е предложил. Просто си не иска и не трябва да предлага само щото някой зрител го принудил. Ама не знам Гала дали не се е засегнала че не го направи. Стефан е брутален самовлюбен егоист.

# 2 913
  • София
Протестирам. Аз няма да му се дам.
Да де, и аз това правя.  Laughing

# 2 914
  • & I'm not the only one
И аз мисля,че е егоист. Гала наистина искаше второ детенце,жалко че желанието за нежеланието му е надделяло.

# 2 915
  • Бургас
Разсмиваш ме!Току що пак го направи.Няма обърканост....поне не и от моя страна.
Както вече ти написах,плюй си който искаш,но не и в цитати до мен.
Успокой се!
Ето,даже и не цитирам отговора си до теб.Вземи пример,Арт-Деко
Вече се успокоих напълно, след като така съм ти равеселила деня... Stuck Out Tongue Winking Eye

Имам чувството, че си напълно объркана... цитираме, за да покажем какво коментираме, а не адресираме /в случая, обаче, точно това правя! Wink/... още повече ме изненада... Joy
Твоята обърканост я проектираш върху всеки(справка-форума)
Както вече ти казах,подминавай ми коментарите и не търси вниманието ми.Не ми е интересно!

# 2 916
Плачкови действително се грижиха за прословутия етнографски комплекс и постоянно го рекламираха, заедно с школата "Багатур". Нооо, нищо чудно да са ги разкарали от там, щом са се върнали в София. А може да е само временно, докато се роди бебето.
Те хората на това му казват лятна почивка, а не преместване😄. Само дето Мариана оплю хората, живеещи в София и се гордееше как ще успеят на село. Не, че Етнографския комплекс е село. Помечтаха си на глас и обратно в софийската панелка.

# 2 917
Сега прочетох, че Божана е само на 28 години. Чичо Петко трябва да е поласкан, че тя го харесва.

Като гледам как изглежда бившата жена на Петко, като знам как изглежда Яна и, като знам по заведенията какви лесни момиченца ходят, точно Божанка е последната жена, на която Петко ще обърне внимание. Прекалено груба, дървена и грозна е.

# 2 918
  • Оптимист по принуда
И аз хванах малко от Гала. Щеше да се разтопи милата, все едно е на 13. Той я нарича "коте", тя му вика "пиленце". Тук и аз се просълзих. Включиха го пряко, Пилето пита: "не знам как съм, дано изглеждам добре", Котето го успокоява: "знаем каква е светлината там, а и аз знам как си изглеждаш, добре си". Ма как да не пуснеш още една сълза. Няма ли кой да им обясни, че козелът си изглежда като козел и на свещ, и на прожектор?
Не мога да си представя как се чувства майката на детето му, а и самото дете, гледайки тоя цирк.

# 2 919
Дете то му едва ли чувства нещо - той го е зарязал като новородено и заяви, че не се интересува от деца. Добре, че Мари на Гала порасна, да не го дразни.

Не мога да си обясня защо Александра Сърчаджиева проявява симпатии към него. Сценарият си е сценарий, тя чак такъв непукист ли е?

# 2 920
  • София
Ама в предаването каза, че никога не е губил връзка с дъщеря си, омота се като пиле в кълчища Стефчо.
Тяхна си работа с Гала, кой какво е искал, могъл, те си знаят най добре. Лошото, е само че този много приказва и не е ясно какъв бисер може да сътвори.

# 2 921
  • София
Според мен чичо Петко има успех сред танцьорките и сервитьорките в дискотеката му. Аз съм на 28 и приятелките ми не го харесват определено Grinning

# 2 922
  • София
Дете то му едва ли чувства нещо - той го е зарязал като новородено и заяви, че не се интересува от деца.
Е, той каза, че всеки ден се чува с дъщеря си. Освен ако не е излъгал отново, че май неговите истории са някакви съчинения по картинка.

# 2 923
  • Ню Йорк
Сега прочетох, че Божана е само на 28 години. Чичо Петко трябва да е поласкан, че тя го харесва.

Като гледам как изглежда бившата жена на Петко, като знам как изглежда Яна и, като знам по заведенията какви лесни момиченца ходят, точно Божанка е последната жена, на която Петко ще обърне внимание. Прекалено груба, дървена и грозна е.

Носеха се и слухове, че Божето предпочита жени Wink

# 2 924
  • & I'm not the only one
Някой няма ли Фб на гаджето и Ники, да го разгледаме обстойно Simple Smile

Петко е мъжествен типаж.

Общи условия

Активация на акаунт