VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 322
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 210
Ричи толкова ли не може да си го сложи тоя щит в боксерките Grinning

# 3 211
  • София
Някой беше ли се настанил на леглото на Кулагин?  newsm78
Ако да, какъв ли смут ще настане сега... и Пепа кого ще предпочете...  Joy

# 3 212
През този епизод ми беше смешно как другите идиоти  нямат  с какво да изпъкнат, ако не обсъждат интриги.

Единствено Ева и Ваня проведоха някакъв разговор на ниво, който пак беше за Кулагин, но не беше демонстративно, суетно обсъждане пред всички, че да се покажат какви са мозАци.

# 3 213
Поне на първо виждане не зацари буйна радост. НиТо един не скокна да ги прегърне. Дори любимата им готвачка се изнесе към спалнята не приветствана. Ще им трябва време да измислят какво да ни покажат. Айде  че имам да кисна ММ и после да си чистя перата от басейна. До кукане.

Накисни го в ЖакУзитУ- изпробвано е, Божанка там къпа Ричко Joy Joy Joy

# 3 214
  • Испания
Кулагин защитно скръсти ръце пред гърдите си като влизаха.

Заключи се.

# 3 215
Божка с влизането им застана да държи реч някаква, заела е ролята на майка орлица на Кулагин предполагам. Застана пред всички, и още преди, който и да било да е казал нещо, започна да се обяснява. Страх я да не нападнат новата й дружка. Това се казва любов!  CupidGift HeartGreen Heart

# 3 216
  • София
Божка с влизането им застана да държи реч някаква, заела е ролята на майка орлица на Кулагин предполагам. Застана пред всички, и още преди, който и да било да е казал нещо, започна да се обяснява. Страх я да не нападнат новата й дружка. Това се казва любов!  CupidGift HeartGreen Heart

Аз това не го видях ...

# 3 217
Поне на първо виждане не зацари буйна радост. НиТо един не скокна да ги прегърне. Дори любимата им готвачка се изнесе към спалнята не приветствана. Ще им трябва време да измислят какво да ни покажат. Айде  че имам да кисна ММ и после да си чистя перата от басейна. До кукане.

Накисни го в ЖакУзитУ- изпробвано е, Божанка там къпа Ричко Joy Joy Joy

Жакуззиту ми е заето с жива сьомга, а по перфаза съм боднала броколи, сори ама след мекички те трябва да съм подготвена с тежката артилерия за ВИП.

# 3 218
  • София
Айде лека нощ от мен, отивам да постеля на мъжа ми леглото и после се хващам да чистя, че утре сутринта като стане ще иска да знае какво съм свършила.
Разочарована съм, че ни спестиха реакциите, дано понеделник да ги покажат!

# 3 219
Така и не успях да харесам Кулагин, а толкова се старах тази вечер. Simple Smile Предпочитам хиперактивната креслива естественост на Божана пред пресметливата му "искреност". Невероятен егоцентризъм и липса на самокритичност, даже докато си флиртуваше с крушата, вместо собствените си грешки, изтъкваше тези на другите.
Интересно дали проявява толкова искреност към клиентите си и тези, от които зависи в реала?

# 3 220
  • Варна
Тук, в тази тема , си е досущ Вип Брадър. А тази "професионалната " да си изгори дипломата. Как за два дни тези двамата станаха по-ниски от тревата,  че и тя,  "професионалната " потвърди.

# 3 221
Не съм гледала по- слаб сезон. Ужасно отегчително.

# 3 222
Ани Владимирова от "Сърби на кръстопът" ли беше?

Не. От " Истински истории"

# 3 223
  • София
И на мен ми направи впечатлетие речта на Божка с влизането. 

# 3 224
  • ВАРНА
Нико Тупарев и Иван и Андрей са кумове и си подхвърлт Ани Владимирова един на друг - когато и както им кефне!

Общи условия

Активация на акаунт