VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 314
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 360
Скрит текст:
Във "Фермата" участват "фермери", демек простолюдие. В Брадъра са виайпи (по Кулич), затова и мисиите им са с гъши пера, а не с л*йна.
Световно известната спортна звезда Йордан Йовчев, шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова, фронтменът на група Д2 Деян Каменов -Дидо са по-вип от всички "випове"  които са влизали някога в къщата на вип брадър и въпреки всичко не се лигавят и ринат л*йна. Няма база за сравнение между двата формата.

Ами гледай си другия формат като ти харесва повече. Тук идеята е именно да имат прекалено много свободно време и да изтрещяват.

# 3 361
  • София
Интересно как Ани Владимирова работи за ВБ, след като се беше преместила в БТВ newsm78

# 3 362
Този Петко  ме смайва за пореден път . Ричко пък, да не остане назад, подкрепя, та чак мед и пера хвърчат.
Много ме е яд, че извадиха Яна. Имам чувството , че тя го владее този първобит. То с такава елементарна нагласа , а и зодия лъв, едно просто ласкателство и той е Бог. А другият си прави каквото си иска. Не зная защо си мисля, че тя е силният човек в двойката. И че го държи за пискюлите здраво.

# 3 363

Мъжът ми е психолог. Вчера изгледа предаването и накрая каза, че Ани Владимирова не е психоложка, а вълшебница, щом за толкова кратко време и с толкова малко на брой терапии е успяла да ги превърне в други хора Joy

жената изключително коректно каза, че не прави ТЕРАПИЯ, а прилага техники, разликата е от тук до Нова Зеландия

Каквото и да прилага, за два дни няма как да преобрази двама човека, та ако ще денонощно да работи с тях

# 3 364
  • София
Проблемът на Ани според мен е, че трябваше да работи с Кулагин, при положение, че не му е мястото там. Разбра се и за лъжата но Божана/която не лъже/ за несъществуващия удар от него. [/color] [/b]Доста смислени отговори даде Кулагин и не мисля, че се нуждаеше от Ани. Той наистина е влезнал да играе и това е целта му.
Божана си имаше спешна необходимост от тази консултация Simple Smile
Много исках болднатото да се прочете още веднъж... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 365
Скрит текст:
Във "Фермата" участват "фермери", демек простолюдие. В Брадъра са виайпи (по Кулич), затова и мисиите им са с гъши пера, а не с л*йна.
Световно известната спортна звезда Йордан Йовчев, шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова, фронтменът на група Д2 Деян Каменов -Дидо са по-вип от всички "випове"  които са влизали някога в къщата на вип брадър и въпреки всичко не се лигавят и ринат л*йна. Няма база за сравнение между двата формата.

Ами гледай си другия формат като ти харесва повече. Тук идеята е именно да имат прекалено много свободно време и да изтрещяват.
Ама аз си гледам и двата Simple Smile Голяма работа е да можеш да си връщаш предаванията назад във времето Mask
Забавлявам се и с двата, мисълта ми беше съвсем различна, но ако не сте ме разбрали, няма проблем Simple Smile

# 3 366
Снощи заспах на епизода. Никога досега не ми се  е случвало.
За водещите Алекс и Азис нямам думи. Може би Азис е писал сценария?! Много тъпи и тъпо представяне на епизодите. Когато водеше само Алекс, беше по-добре.

Мисля, че ако беше Азис, щеше да е много по-добре сценарият. Сърчаджиева го е писала. Просто такава лигня страшно й подхожда. Какво не правят парите! Всичкият ти талант отива по дяволите.

# 3 367
И Албена Ву/ълева да се изкаже Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=msod764UCmk

# 3 368
Ооо, ама разбира се,че лъжа. Няма се обяснявам какви  са лъжите,от сорта добри лъжи и тамЕ другите подробности и бла,бла...Снощи като реших теста,реших, че или теста не го бива или има нещо по-умно Joy като замисъл в него.

Много ми допадна на терапиите вчера Кулагин.И дано наистина,както спомена някой , да види къде прекалява. Ако се вслуша в някои неща,ще стане готин човек.
Много ясно,че никой няма да се промени. Особено пък Божана. Това държание тип разпуснат рапър ме побърква. И защо е решила,че като смесва постоянно бг думи с английски е мноу яко братО..не знам .
От другия тест, резултата ми е  като на Лейдито.
Диона много ме потресе снощи. То бива злоба ..ама това нейното..
Търпение нямам да им видя физиономията,когато влизат двамата "нови приятели".

# 3 369
Божана и мен започна много да ме дразни, като надрусана е, постоянно и непрестанно говори, меси се в разговори, отговаря вместо други. Ако не беше фактът, че им готви, отдавна щеше да е нарочена от групата. Обаче те са толкова некадърни в кухнята и хигиената, че дори нямат благоприличието да се засрамят за това.

# 3 370
  • София
Така е за Божка, ама не е лесно да готвиш в баки за 10-15 човека ежедневно поне по две манджи, като в къщи си готвил за 4-ма примерно.
Така, че Божка ще е една от последните отлетели, щото няма кой.

# 3 371
То шеф Петров търпяха заради едната манджа, че Божана ли няма Laughing Ако се умираше от мързел, не болни, ами трупове щяха да вадят от тази къща. Whistling

# 3 372
Аз съм уверена,че ако мачовците и тия с цивилното поведение си променят начина на обръщение,държане,говорене с Калугин то същия Калугин,ще има 100% възможност да покаже кой е и за какво се бори и не преписвайте всичко на Калугин и аз да бях сред такива падащи звезди с непокрито его и без топки и аз щях да се държа като Калугин....искам в психото да влязат и Петко мачото/тоя ми е по бетер и от циганин-гнусен ми е /..Папи с наклоностти на това за което се присмива на Кули и Наско е@ча....е там,ще е сеира....Лора ми е невзрачна,Диона си отговаря на етноса,Ева ми е сипатична,а Ваня дори и в родния и град не е любят...тая ми е егаси и жената.....

# 3 373
Проблемът на Ани според мен е, че трябваше да работи с Кулагин, при положение, че не му е мястото там. Разбра се и за лъжата но Божана/която не лъже/ за несъществуващия удар от него. [/color] [/b]Доста смислени отговори даде Кулагин и не мисля, че се нуждаеше от Ани. Той наистина е влезнал да играе и това е целта му.
Божана си имаше спешна необходимост от тази консултация Simple Smile
Много исках болднатото да се прочете още веднъж... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами то и аз съм за Владимирова  Grinning Сега си видях творението....нали сама си разбирам какво съм искала да кажа Joy Joy Joy

# 3 374
Така е за Божка, ама не е лесно да готвиш в баки за 10-15 човека ежедневно поне по две манджи, като в къщи си готвил за 4-ма примерно.
Така, че Божка ще е една от последните отлетели, щото няма кой.

То не е казано, че един човек трябва да готви за всички, ако се размърдат поне половината, за норматив ще се справят, ама не искат. Не ми е ясно, как може да търкаш едно диванче с месеци, то поне времето ще минава по-леко така.

Общи условия

Активация на акаунт