На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
 В люлебургас има ли интересни места за разглеждане и пазаруване Simple Smile. Утре ще ходя до лозенград и мисля да не отскочим ли и до люлебургас

# 526
  • гр. София
Момичета, имате ли идея колко струва глюкомер в Турция, как е глюкомер на турски и колко струват лентичките?
На 13.09, купих за една колежка ленти Акучек перформа на цена 49 лири. В аптеката показах снимка от телефона.

# 527
  • Пловдив

Магнезий- от аптеката
Течната стевия им е по-скъпа от нашата, но имат ТОВА
Плодова захар съм си го превела- как действа-на лични!

Бутилката е 750мл и 1040гр.- по сладко от захар 3/4 ч от това е 1 ч  захар

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 12:33 от makak

# 528

Промо за weekenda от migros-money

# 529
  • Пловдив
Нещо за 25% на перилни - ама преведи де Моля, ..................

# 530
Нещо за 25% на перилни - ама преведи де Моля, ..................

%25 ИНДИРИМ за всякакъв вид перилни препарати..

# 531
  • Варна
Макаче, от 5. до 8.10. всички перилни са на -25%. За същия период има 20% отстъпка на тоалетните хартии, както и -40% на всички приспособления за почистване (кофи, стирки, четки и пр.).
В периода 9.-12.10. ще има -25% на разни месни заготовки (кюфтета, кебапчета...), както и на консумативи за съдомиялна. Също така самобръсначките и резервните ножчета за тях ще са с отстъпка 40%.

Plamyyy, предполагам, че това ще ти е по-полезно като препратка към вю-то.

Не съм сигурна, че съм споменавала тук... Препоръчвам (за много от вас сигурно е познат продукт) пиперковата паста.
Скрит текст:
Аз ползвам люта и сладка. На същата фирма купувам и доматено пюре. Както се вижда, има различни разфасовки, но всичките са доста големи. Преди бурканите от 1650г бяха с пластмасови капачки и нямаше проблем да стоят в хладилника дълго след първоначалното отваряне. Смениха ги с метални и дали от това или по друга причина, на повърхността се образува мухъл. Затова вече си ги правя на кубчета и така ги замразявам - хем избягвам горния проблем, хем са ми на дозички, а и мястото в хладилника се пести. Пиперковата паста дава много по-плътен и приятен вкус на ястията, когато се използва вместо (или паралелно с) доматената. В някои магазини, както и на пазара, салцата се продава и в по-малки разфасовки, които разтеглят от големите кофи. Това е вариант за проба или избягване на проблема със съхранението. Лютата не е много люта, но определено придава пикантност на ястията. Зависи и от количеството, което се слага, разбира се.

П.П. Стана ми любопитно... Зачетох се в ползите от доматите и пипера (чушките). Разбира се, чичко помогна с превода.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 13:09 от beljata

# 532
Момичета, имате ли идея колко струва глюкомер в Турция, как е глюкомер на турски и колко струват лентичките?
И аз се интересувам. Досега никакъв не съм купувала, и в България, и изобщо. А се налага - за майка ми. За лентичките прочетох, но аз трябва да купя първо глюкомер.

# 533
Здарвейте,
Относно тази "Money Club Card Migros" ... четох доста от  предни теми и страници. Колкото повече се чете обаче, толкова и противоречиви мнения.
Бих искал да задам конкретни въпроси:

1.) Money Club Card Migros издава ли се свободно във всеки Migros магазин? Задължителен ли е турски тел. номер за нейното регистриране и ползване или след плащане за пластиката може веднага да се ползва?

2.) Ако нямам Money Club Cart Migros, намалените стоки в магазина ще са намлени ли и за мен? Изключвам групите стоки които се обявават за намаление с тази карта (като в предходен пост с перилни препарати)

Моля, обяснете ми като на идиот
Благодаря Simple Smile

# 534
  • Варна
DZhG, може да се купи в Мигрос и Кипа. Картата е една и съща, магазините са под една "шапка". Понякога нямат налични, но това е сравнително рядко. В някои магазини предлагат да ползват тяхна карта. За да купиш карта (струва 1.5 TL) не е нужен турски номер и може да я ползваш веднага. Без турски номер обаче тя е валидна само 3 месеца. После купуваш нова. Сега, за трупането на точки и пр. по картите въпросът все още е отворен доколко можем да ги трупаме и ползваме при нерегистрирани карти.

Немалка част от промоциите (не само тези, "груповите") са обвързани с картите. Затова е добре да имаш такава, макар и тримесечна.

# 535
DZhG, може да се купи в Мигрос и Кипа. Картата е една и съща, магазините са под една "шапка". Понякога нямат налични, но това е сравнително рядко. В някои магазини предлагат да ползват тяхна карта. За да купиш карта (струва 1.5 TL) не е нужен турски номер и може да я ползваш веднага. Без турски номер обаче тя е валидна само 3 месеца. После купуваш нова. Сега, за трупането на точки и пр. по картите въпросът все още е отворен доколко можем да ги трупаме и ползваме при нерегистрирани карти.

Немалка част от промоциите (не само тези, "груповите") са обвързани с картите. Затова е добре да имаш такава, макар и тримесечна.

Точно и ясно.
Искрени благодарности

# 536
Ако имат в наличност, ще ви дадат пластиката, тел. номер едва ли ще искат, като разберат, че сте българка. Освен да настоявате да дадете номер - турски, ако имате. Маркират картата на момента и след това продуктите. Моята е взета от Кипа юли месец. Ползвам я и в Мигрос. Към днешна дата къде има или няма карти в наличност - не зная. Едва ли някой знае.
За кои продукти, групи продукти и тн. също не съм наясно.

# 537
Скрит текст:
Макаче, от 5. до 8.10. всички перилни са на -25%. За същия период има 20% отстъпка на тоалетните хартии, както и -40% на всички приспособления за почистване (кофи, стирки, четки и пр.).
В периода 9.-12.10. ще има -25% на разни месни заготовки (кюфтета, кебапчета...), както и на консумативи за съдомиялна. Също така самобръсначките и резервните ножчета за тях ще са с отстъпка 40%.

Plamyyy, предполагам, че това ще ти е по-полезно като препратка към вю-то.

Не съм сигурна, че съм споменавала тук... Препоръчвам (за много от вас сигурно е познат продукт) пиперковата паста.
Скрит текст:
Аз ползвам люта и сладка. На същата фирма купувам и доматено пюре. Както се вижда, има различни разфасовки, но всичките са доста големи. Преди бурканите от 1650г бяха с пластмасови капачки и нямаше проблем да стоят в хладилника дълго след първоначалното отваряне. Смениха ги с метални и дали от това или по друга причина, на повърхността се образува мухъл. Затова вече си ги правя на кубчета и така ги замразявам - хем избягвам горния проблем, хем са ми на дозички, а и мястото в хладилника се пести. Пиперковата паста дава много по-плътен и приятен вкус на ястията, когато се използва вместо (или паралелно с) доматената. В някои магазини, както и на пазара, салцата се продава и в по-малки разфасовки, които разтеглят от големите кофи. Това е вариант за проба или избягване на проблема със съхранението. Лютата не е много люта, но определено придава пикантност на ястията. Зависи и от количеството, което се слага, разбира се.

П.П. Стана ми любопитно... Зачетох се в ползите от доматите и пипера (чушките). Разбира се, чичко помогна с превода.
[/quote]
marilyn monroe , Благодаря ти за вю-то!

beljata , ориентирах се за цеха. Благодаря и на теб! А относно тази паста от пипер - позната ми е  от миналата година. Моя приятелка също като теб си я слага във фризера разпределена във формички от лед. Включително я използва за да си направи лютеница. Каза- голямо улеснение, защото не печеш, белиш и режеш. Беше станала много добре.
Предния път и ние си взехме един буркан, но още не сме го отворили. Ще се наложи май да я отворя и да я разпределя и аз по форми, или целия буркан да пъхна във фризера както е запечатан.

# 538
На 28.09 се сдобих със собствена Money Card от Мигрос в Кипа срещу 1,50 ТЛ с вкл. 18% ДДС *

* редакция

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 14:47 от marilyn monroe

# 539
  • София
marilyn monroe
Може ли да споделиш на кои две турски фабрики е зехтина, който смяташ за неземно добър.
Скрит текст:
50. На "борсите" и съботния пазар най-евтиния зехтин е 50 ТЛ за 5л. тенекия, но на второто място има зехтин на 2 фабрики, който е с цена м/у 75 -100 ТЛ за 5л., който е неземно добър.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт