На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
MIMI : В моловете едвали ще намериш аптека, но наоколо би трябвало да има..

KRISI : днес поръчваме в офиса, понеделник те чакаме тук да хапнем Simple Smile

SINARA : https://www.flo.com.tr/ https://www.deichmann.com/TR/tr/shop/welcome.html

# 511
  • Пловдив

Това са ботушките които взех

# 512
Халим,  къде в Одрин да я намерим?

ммм.. те само в Родината на баклавата в Газиантеп ги има..
имат доставки за тука за Ист. за Одрин нз.

Браво Басаран, показа истинската баклава!
За баклавата от Газиантеп знам, че се влагат ядки които са брани на точно определено време.
За качеството на ядките, няма какво да казвам, само отлично. Маслото с което се залива и то от
най високо качество. И такава баклавЪ, няма как да струва 15 лири. За това говоря от както пиша
в темата.
За Одрин незнам дали има доставки, защото нали го водеха град който не е чак толкова богат и въобще
провинция Тракия в Турция така я водеха. Това по думи на мои аркадаши. Обаче със тоя алъш вериш, който настана, още миналата година бях казала, че Одрин ще дръпне. Пък като нищо може и Газиантепска
баклава да доставят. Или поне онези качествени ядки и масло които се влагат във Газиантепската баклава и местните майстори да ги влагат в тяхното производство.
Който е хапвал такава баклава, знае за какво пиша.

за съжаление в Одрин го прават за търговска/туристическа цел... Все чета баклава за 15 20 30 тл.. ами не ядете баклава а едно сладко което прилича на нея..

довечера ще пусна линк на друго нещо Simple Smile

# 513
Здравейте, нова съм във форума и в пазаруването в Турция като цяло , тези дни ще ходим до Одрин, прочетох колкото можах от темите, всички с постовете си сте много полезни. Имам само питане , някой знае ли ветеринарна аптека или магазини за домашни любимци ? Питам заради едни добавки за ставите на кученцето ми , да проверя дали ги има . Извинявам се предварително , ако сте го обсъждали някъде и съм го пропуснала. Поздрави и като се прибера ще опиша и моят пазарен ден Simple Smile

# 514
  • Бургас
мими1977, като застанеш с лице към Орион (центр. вход), тръгваш надолу по улицата, която се пада отляво. От дясната страна  на улицата на 300 м от мола има аптека.
Обаче трябва да провериш кои аптеки са дежурни - всяка събота и неделя дежурят различни аптеки.

# 515
  • Varna
Здравейте, нова съм във форума и в пазаруването в Турция като цяло , тези дни ще ходим до Одрин, прочетох колкото можах от темите, всички с постовете си сте много полезни. Имам само питане , някой знае ли ветеринарна аптека или магазини за домашни любимци ? Питам заради едни добавки за ставите на кученцето ми , да проверя дали ги има . Извинявам се предварително , ако сте го обсъждали някъде и съм го пропуснала. Поздрави и като се прибера ще опиша и моят пазарен ден Simple Smile

На центъра в Одрин съм виждала едно малко магазинче за домашни любимци. Не съм влизала
вътре за да огледам дали предлагат някакви лекарства или добавки за животинки.

# 516
  • Пловдив
Момичета, искам да питам тези от вас, които са ходили миналия уикенд в Турция и са минали през Капитан Андреево - колко чакахте на влизане?

# 517
  • Пловдив
Gushanka 2 и половина за Турция, влизане 3 и половина.

# 518
  • Варна и...духом на Босфора
За доставка от Еконт на лири още в офиса им ги проверявате,нали?

# 519
Здравейте, следващата седмица ще ходим до Одрин и искам да попитам от кои магазини  мога да закупя кремовете Coresatin. Мисля, че в предната тема някой беше посочил сайт, но не и магазини. Благодаря предварително!

# 520
  • София
Gushanka 2 и половина за Турция, влизане 3 и половина.
това в кой ден и по кое време на деня ????

# 521
Момичета, имате ли идея колко струва глюкомер в Турция, как е глюкомер на турски и колко струват лентичките?

# 522
Момичета, искам да питам тези от вас, които са ходили миналия уикенд в Турция и са минали през Капитан Андреево - колко чакахте на влизане?

За минаване незнам но на връщане мин събота от 19:30 до 21:15 бяхме на границата заради един от реиса.. Таа имаше колона заедно с тировете доо.... близо 5-6 км.
А Вътре в границата беше ад.. Само свиркаха на митничарите..

# 523
  • Пловдив
Момичета, имате ли идея колко струва глюкомер в Турция, как е глюкомер на турски и колко струват лентичките?
Глюкомер не съм купувала, но лентичките в края на миналата година бяха ок. 40 лири, правих сметка, че разликата е ок. 4 пъти. Носи си кутийка - имат много видове
Здравейте, следващата седмица ще ходим до Одрин и искам да попитам от кои магазини  мога да закупя кремовете Coresatin. Мисля, че в предната тема някой беше посочил сайт, но не и магазини. Благодаря предварително!
Не съм купувала такъв крем, може и да го има в аптеките, но най лесно ще разбереш от ПРОДАВАЛНИЦИТЕ
виж някой от Хасково или Димитровград, който предлага/има хора които се занимават с този бизнес/
представи се за клиент- интересувай се и като ти кажат - сподели и тук. Успех!

# 524
Може ли някой да ми помогне?
Искам да купя Селен, течна стевия, кокосово масло, лешников тахан, магнезий, но нито знам къде да ги търся, нито как да ги търся (наименование на турски)

Общи условия

Активация на акаунт