Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 246
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Момичета дайте съвет какво да пия против гадене, ще умра вече, а съм на работа и имам толкова много задължения че ще полудея. А от всяка миризма ми се повдига. Не ми се и яде нищо, като си помисля за храна и.....
На мен ми помагаше вода с лимон и захар или газирана вода.

# 361
Момичета дайте съвет какво да пия против гадене, ще умра вече, а съм на работа и имам толкова много задължения че ще полудея. А от всяка миризма ми се повдига. Не ми се и яде нищо, като си помисля за храна и.....

На мен ми помагаха обикновени бисквити и солети. Успех и дано намериш нещото което да ти помага Simple Smile

# 362
Бях така пт началото на 2ри месец до края му. Неможех да погледна храна, единствено ми помагаше айряна и таратора. Доста таратор си хапвах и малко по-солен. Вече в 3ти месец пак повръщам, но си хапвам.

# 363
Арвен, единствено айрян ми помага на мен. Опитай Simple Smile

# 364
Здравейте , аз днес ходих на преглед . След кървенето съм направила спонтанен аборт . Поне се е изчистило само и няма да се налага кюретаж и т.н
Изчакваме месец и продължаваме с опитите Simple Smile
Надявам се скоро пак да се включа в темата !

# 365
Здравейте , аз днес ходих на преглед . След кървенето съм направила спонтанен аборт . Поне се е изчистило само и няма да се налага кюретаж и т.н
Съжалявам за загубата, но не е ли добре все пак да се почисти.. Аз също имах спонтанен аборт в ранна бременност и когато си вземах душ да се качвам към болницата ембриона беше паднал, но въпреки всичко ме почисниха като направиха кюрнаж.. А и това има плюс, защото след кюрнаж много лесно се забременява.. Кураж и успех следващия път.. Не се отчайвай горе главата.. Понякога е за добро, природата си знае работата.. Искрено с чувствам, защото знам какво е... ☹️

# 366
Съжалявам за загубата, но не е ли добре все пак да се почисти.. Аз също имах спонтанен аборт в ранна бременност и когато си вземах душ да се качвам към болницата ембриона беше паднал, но въпреки всичко ме почисниха като направиха кюрнаж.. А и това има плюс, защото след кюрнаж много лесно се забременява.. Кураж и успех следващия път.. Не се отчайвай горе главата.. Понякога е за добро, природата си знае работата.. Искрено с чувствам, защото знам какво е... ☹️
Не е задължително. Аз загубих бебе в 24г.с. И не се наложи кюртаж.
Изчакахме 4-5 месеца с мъжа ми, за да се възстановя физически и психически к после от най-много 4-5 опита отново забременях.
Освен това при кюртаж изтънява матката, а недай си Боже попаднеш при някой некадърен касапин и те осакати....
Съжалявам за загубата ти  Shine... мисли позитивно и ти желая от все сърце да гушкаш бебенце догодина..

# 367
Не е задължително. Аз загубих бебе в 24г.с. И не се наложи кюртаж.
Изчакахме 4-5 месеца с мъжа ми, за да се възстановя физически и психически к после от най-много 4-5 опита отново забременях.
Освен това при кюртаж изтънява матката, а недай си Боже попаднеш при някой некадърен касапин и те осакати....
Съжалявам за загубата ти  Shine... мисли позитивно и ти желая от все сърце да гушкаш бебенце догодина..
Ми не знам тук при нас на всички правят кюртаж, за да те почистят.. А аз нямах абсолютно никакви проблеми след това като забременях.. Забременях от първия опит и после никакви проблеми през цялата бременност.. Освен ритниците в корема изобщо не разбрах, че съм бременна..

# 368
  • Г. О.
Съжалявам, Shine. Искрено съчувствам. Дано успееш да се възстановиш бързо и скоро да се похвалиш с нова бременност.

# 369
Благодаря , момичета ! Настроена съм позитивно , не съм се отчаяла . Дано се получи следващия път 🙏🏼

# 370
Това за кюретажа е голяма глупуст. Не е шега работа. Аз имам два, за съжаление. След първия забременях без проблем, но след втория имах сраствания и не можех да забременея, докато не ги премахнаха. Така че такава препоръка е изобщо не на място.

Shine, почини си и действайте докято тялото помни, всичко ще е наред. Ходи на прегледи да проследят все пак дали не е останала някаква част. Ако започнеш да вдигаш температура или получиш силни болки  - отиди до болницата. Успех!

# 371
Момичета намерих едно приложение в което има много информация и различни други неща за бременност, хранене на бебче и т.н., споделям го с вас, лично на мен ще ми бъде от полза. Има го и за андроид и за iOS, казва се FEIA Бременност 😚
Аз си изкарах цялата бременност с това приложение. Много ми беше полезно. Нямах търпение да вляза в нова г.с. и да прочета какво се случва с бебето в мен. Страхотно приложение

# 372
Ползвам 2 телефонни приложения, Ovia pregnancy(препоръчвам) и What to expect.

Не е задължително кюртаж(който представлява стъргане на маточната стена) и много добре,че сама се е изчистила.Сега трябва да отидеш на ултразвук,кръвен тест(изследват HCG,трябва да е кръгла нула),за да си сигурна,че нямаш задържани съсиреци,частици от сака..И ако след кюртаж се чака от 3 до 6 месеца,докато матката се възстанови,то при натурално отхвърляне на плода,може да започнете опити още на следващия цикъл.Успех.

# 373
Здравейте. Имам затруднения относно липсата на Аспирин протект в аптеките.
Пробвах с Акард 150mg.-проблем със стомах, пробвах с Тромб АSS, прокървях.
Сега си взех Унирекс,но е 75 mg. и не знам как ще е по-добре да пия,едно или две. А и той дали наистина заместник на АП? Бременна съм в 6г.с.,имам преглед понеделник,но дотогава как да действам? Благодаря.

# 374
Здравейте. Имам затруднения относно липсата на Аспирин протект в аптеките.
Пробвах с Акард 150mg.-проблем със стомах, пробвах с Тромб АSS, прокървях.
Сега си взех Унирекс,но е 75 mg. и не знам как ще е по-добре да пия,едно или две. А и той дали наистина заместник на АП? Бременна съм в 6г.с.,имам преглед понеделник,но дотогава как да действам? Благодаря.

Аспирина с различни имена си е все аспирин. Байер не произвеждат някакъв уникален аспирин. Не се пият по две таблетки! Освен в някои много тежки случаи, но това се вижда след определени изследвания и със сигурност не в 6та седмица.

75 мг е много по-добре от 100, не случайно ще изчезне скоро отвсякъде този Аспирин Протект. При всичко това, щом си прокървила, спри абсолютно всякакъв аспирин и върви на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт