Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 124
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Пипи, при каквото и да е зацапване по време на бременност се ходи на лекар.
Ние тук няма как да ти кажем от кагво е и адли всичко е наред.

# 571
Благодаря! Знам, че трябва консултация с доктор. Аз за това смених първия, който ми започна следенето. Всеки път ми правеше намеци, че мн често ходя..ама като има нещо, което ме тревожи какво са правя, даже номера не благоволи да си даде. Звъня на рецепция и трябва да чакам евентуално вечерта да върнат обаждане. Не си допаднахме. Май ме помисли за луда. Заради него едва ли не ми е притеснено да търся доктор при това зацапване. Да не говорим, че никакви изследвания не ми е пускал, добре, че си знам кръвната група, а някои изследвания сама си ги назначих. Но забравям за този така наречен доктор.

# 572
Здравейте, в 7 месец съм и от 2 дена като съм седнала и ставам усещам нещо като пробождане или дърпане в корема  на едно и също място и аз точно не мога да обясня какво е точно. И като се изправя минава.можете ли да ми кажете това нормално ли е

# 573
Ние в  7с+3 чухме сърдечния ритъм. Сигурно ще се чуе сърчицето, обикновенно след 7ма с. Се чува. 😊

# 574
Връща ли се номера на обувките след раждането или от сега да се примиря? Sad
При мен от подуване на краката, не ми стамаха обувките и си купих един номер по-големи. След като родих, подуването на крайниците за една седмица се нормализира и си влизах в старите обувки. Ако твоя случай е същия - спокойно, ще можеш.

# 575
За сега си влизам в старите обувки, но да видим какво ще стане като тръгна да обувам ботите,  защото с маратонки и кецове е лесно 😂

# 576

При мен не се върна. От номер 39-39,5 сега нося 41-41,5.

# 577
Здравейте, в 7 месец съм и от 2 дена като съм седнала и ставам усещам нещо като пробождане или дърпане в корема  на едно и също място и аз точно не мога да обясня какво е точно. И като се изправя минава.можете ли да ми кажете това нормално ли е

През последния триместър, когато бебето  вече натежава, е нормално да има подобни неразположения. Все пак, обърни внимание дали коремът ти се стяга, т.е. дали не са контракции, но както го описваш е болка, дължаща се на тежестта. Може да опиташ с колан за бременни, който придържа корема и облекчава тежестта.

# 578
Благодаря, одеве се обадих на доктора и ми каза да пия магнезий.

# 579
Благодаря, одеве се обадих на доктора и ми каза да пия магнезий.
Да магнезият ще те по отпусне малко,защото ще отпусне матката да не е толкова стегната..

# 580
При предишната ми бременност и на мен ми бяха изписали магнезии, мисля че е добър вариант Kiss

# 581
Благодаря,кецовете и маратонките ми стават,но обувките ми за работа не.37 съм,сутринта в 8 ходих спешно до колежка преди работата да ми даде назаем едни 39 номер и сега на почивката си купих едни 38,малко ми стягат,но кожата ще се отпусне,ще изкарам днеска.Уж внимавам със солта,но явно така ще е до края при мен.

# 582
Благодаря,кецовете и маратонките ми стават,но обувките ми за работа не.37 съм,сутринта в 8 ходих спешно до колежка преди работата да ми даде назаем едни 39 номер и сега на почивката си купих едни 38,малко ми стягат,но кожата ще се отпусне,ще изкарам днеска.Уж внимавам със солта,но явно така ще е до края при мен.
Пий повече течности, за да не задържащ вода.. От това също се подуваш крайниците.. Особено по време на бременност..

# 583
  • София
Аз качих почти два номера и не се върнах на стария.

# 584
  • София
Момичета, преди няколко дни имах леко кървене и се притесних, тъй като съм бременна в 8-мия месец. След преглед гинекологът ми каза, че ми е разранена шийката на матката и оттам идва това кървене, но не е притеснително. На някоя от вас това случвало ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт