Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 807
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Криси, ти как попадна при Андреева?Някой те насочи или на сляпо?
Аз съм и пациент вече 6 години, и да трудно се говори с нея, но на мен не ми пречи и аз не съм от най-общителните... Аз смятам, че е добър специалист, до сега всичко, което ми е казала е било така.
За мнението по горе - за ЦС, не знам как и защо, но лично тя ме прати на ЦС и въпреки че  уж били проходими, тя се усъмни и последва лапаро, хидросалпсинг и прекъсването им.

Д-р Бъчваров техния уролог, каза да се запиша при някой репродуктивен специалист, кауза че всички са ок, но каза виж от по-новите, че те не са мн заети.Попита момичетата н рецепцията за Андреева първо и като му казаха, че в един мес няма свободни той тогава каза да видя някой от по-новите.
У момичето от рецепцията ми каза ако искаш да е Андреева ела и чакай без запосан час, ще те вземе.
И така, ама мн е бърза говори, не ми дава мн да и обеснявам как сме се лекували, какви лекарства сме пили.Погледна, че Бъчваров е писал ИКСИ и ми казаха да ходя на подам документи във фонда и като взема заповедта да отида.

# 331
Криси, спокойно, всичко ще е наред Simple Smile Аз съм при доц. Юнакова. В очакване на заповед съм, подали сме документите края на октомври. За втори път ще ми е и сега съм много по-спокойна от преди. Имай напредвид, че може да се наложи да пиеш 1 месец противозачатъчни, но това си е по преценка на лекаря. На мен ми назначиха ей така превантивно преди процедурата. Като занесох заповедта и ми изписаха Регулон, който да запона на 2-рия ден на цикъла. И после на другия цикъл на 2-ри ден да отида да започнем стимулация.

# 332
Sluncheto, и аз пия Регулон от преди няколко дни, защото се оказа, че след пункцията са останали 3 фоликула и трябва да ги премахнем с това противозачатъчно. Пъреите дни малко ме болеше главата от него. Ефикасен ли е и дали за 1 месец според теб ще могат да се махнат тези фоликули. Никога до сега не съм имала задържани, но докторът каза, че след стимулация много пъти се получава така, миниатюрни фоликули непунктирани да нарастнат.

# 333
Здравейте,момичета! След около 12-14 дни ми предстои пункци,но мъжът ми се разболя.38.3 температура и кашля доста. Били ли сте в такава ситуация и какво може да пие в такъв случай? Притеснявам се да не навреди на качеството,а и падналият имунитет.. Sad

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 15:34 от Fireee

# 334
Mariposa, не знам дали е ефикасен, аз не съм имала проблем, изписаха ми го за да се застраховат от евентуални кисти преди стимулацията. Пих го за един месечен цикъл и след това на прегледа не се видяха задържани фоликули, всичко си беше ОК. Направихме стимулацията и така. Дано за един месец да ти помогне Simple Smile

# 335
Криси, спокойно, всичко ще е наред Simple Smile Аз съм при доц. Юнакова. В очакване на заповед съм, подали сме документите края на октомври. За втори път ще ми е и сега съм много по-спокойна от преди. Имай напредвид, че може да се наложи да пиеш 1 месец противозачатъчни, но това си е по преценка на лекаря. На мен ми назначиха ей така превантивно преди процедурата. Като занесох заповедта и ми изписаха Регулон, който да запона на 2-рия ден на цикъла. И после на другия цикъл на 2-ри ден да отида да започнем стимулация.
Аз подадох документите на 30.11 и пише разглежда се от комисия.

# 336
Искаш да кажеш на 30.10. И моя статус е такъв. За Коледа дано ни зарадват с одобрение Bowtie

# 337
Да де 30.10 хахха
Ако декември ни одобрят, кога ще ни дадът заповедите? Някой беше писал, че януари не дават заповеди

# 338
  • Varna
Януари преподписват договорите с фонда и затова няма заповеди.

# 339
Значи февруари...ето за празника на любовта по един подарък Smile

# 340
Някой знае ли защо се прави биопсия на ендромедрум ипреди инвитро и помага ли за самата процедура.

# 341
Някой знае ли защо се прави биопсия на ендромедрум ипреди инвитро и помага ли за самата процедура.
Доколкото съм чувала това е т.нар. Ера тест, който спомага да се установи имплантационния прозорец и така да се оцели най-подходящия момент, в който да се направи трансфера. Прави го Владимиров в София, даже има гостувания в “на кафе” при Гала по темата. Много добър метод, за съжаление май само в София го правят.
Да попитам аз в сходна връзка: знаете ли до колко инсулиновата резистентност при мъжа влияе за развитието на ембриона след трансфер, защото в нета откривам, че пречи само ако жената е носител на ИР, но за мъжа нищо не намерих. Ще съм много благодарна, ако някой знае.

# 342
В Надежда също се прави. На мен ми излезна изместване на имплатационния прозорец с 2 дни.

За ир на мъжа, според мен влияе на сперматозоидите, но за развитието на ембриона след трансфер, не мисля. Освен ако избрания сперматозоид е с лошо качество и заради него спре развитие ембриона, друг вариант не се сещам.

# 343
Благодаря ви за бързите отговори

# 344
Много благодаря Мадлеен❤🤗

Общи условия

Активация на акаунт