Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • тук-там
Хич не ми се вярва док да не е казал какво ще ви влива и с каква цел. Ако не е, вие следва да се интересувате. Важно е, за да съдействате за процедурата. На нас не ни се случва инвитрото, ние сами и пожелателно си го случваме!

# 76
Хич не ми се вярва док да не е казал какво ще ви влива и с каква цел. Ако не е, вие следва да се интересувате. Важно е, за да съдействате за процедурата. На нас не ни се случва инвитрото, ние сами и пожелателно си го случваме!
ами чесно да ви кажа и да не ви се вярва не ми е дал инф какво и за какво ми вливат а за интересуването дори нз къс дълъг протокол ли е инвитрото не знам и стимулацията каква беше не задавам вапроси усвен ако не ме заболи нещо иначе винаги съм толкова притеснена и ушашкана че дори да се сетя да питам нещо забравям така че нз нито вливането с какво е нито стимулацията каква беше а и не ме интересува мн мн важното е сичко да е наред Simple Smile

# 77
Един лекар беше споделил в интервю, че успява да прецени нивото на компетентност на своите пациенти и там, където усеща, че няма да бъде разбран, не хаби излишни усилия. Явно има защо. Но пък масово точно такива жени успяват - които не са чели, питали и изобщо не знаят какво им се случва.

# 78
Един лекар беше споделил в интервю, че успява да прецени нивото на компетентност на своите пациенти и там, където усеща, че няма да бъде разбран, не хаби излишни усилия. Явно има защо. Но пък масово точно такива жени успяват - които не са чели, питали и изобщо не знаят какво им се случва.
Много си права! Sad

# 79
чела съм достатачно единствено се натовярвам натоварвам и хората около мен затова спрях и да се интересувам а дано да сте права за успеха Simple Smile силно се надявам

# 80
Аз и друг път съм писала, аз съм по-спокойна, когато съм прочела достатъчно и съм информирана. Не мога просто така да се остава, да не знам кое за какво и защо. Затова чета много във форума и в интернет, има много информация,  но може би сте прави, колкото по- малко знаеш толкова по-добре.

# 81
Аз и друг път съм писала, аз съм по-спокойна, когато съм прочела достатъчно и съм информирана. Не мога просто така да се остава, да не знам кое за какво и защо. Затова чета много във форума и в интернет, има много информация,  но може би сте прави, колкото по- малко знаеш толкова по-добре.
ами поне при мене колкото повече чета и питам толкова повече се затормозявам а аз съм си без и това малко изнервена избухлива сичко го прехвърлям на близките си и го отнасят затова вече никакви нерви никаква информация не искам да знам от лекаря да става ако ли не аз пасувам имам предвид ще се откажа и затова опитвам така ако не стане здраве да е .... А относно информацията попитах и се интересувах единствено дали ще ме боли и как ще се чуствам самата аз в моя случаи с толкова проблеми ще е цяло чудо даномда е + защото за средствата които дадохме ако не е това ще ме побърка допалнително

# 82
Здравейте. Въпроса ми е дискутиран и преди, но все пак не намирам нужното инфо.

Днес ми е трети ден след пункция-тя беше в петък. Извадиха 19 яйцеклетки от незнам колко фоликула.
Въпроса ми е, че се подух ама все едно съм в четвъртия месец и днес имаше леко кафяво течение.Трансфер няма да правим този месец.  Чувствам тежест и не съм сигурна дали трябва да потърся лекаря.

# 83
  • Varna
На мен ми прилича на хиперстимулация, според мен си трябва преглед.

# 84
На мен ми прилича на хиперстимулация, според мен си трябва преглед.
Вероятно. Когато си тръгвах от клиниката момичетата ми изрецитираха кога трябва да потърся помощ, но честно си признавам мислих за други неща и не чух и дуюа дума от това което ми казаха.

# 85
Здравейте
Аз седмица след двете чертички прокървих и съм направила спонтанен аборт . Поне след 4г опити видях , че стана някакво чудо и забременях по естествен път . Сега се чудя дали да продължим с опитите или да се връщам към доки за инвитро на ЕЦ , но мисля , че щом веднъж е станало , би трябвало пак да стане 🤨

# 86
  • София/Дружба
Shine 27, и аз преди 2 години бях така- две седмици след 2-те чертички направих спонтанен аборт. До сега не съм забременяла по естествен път. Според мен се виж с доктора ти и той да те насочи какво да правите. А за опитите по ест.начин - никоя от нас не ги е спряла, нали Wink

# 87
Ще изчакам редовен цикъл и ще отида ...

# 88
Здравейте, предстои ми стимулация с Gonal на къс протокол. Притеснена обаче, защото нямам назначени никакви изследвания. Нито микробиология, нито вирусология няма да пия никакви лекарства, като витамини и фолиева киселина. Това нормално ли е?

# 89
В коя клиника е това? Според мен не може да се стартира процедура без вирусология. Микробиологията на мен ми я пуснаха по време  на стимулацията. Витамини и фолиева ми казаха, че не е нужно. А според хормоните на втори ден от цикъла определят дозата за първите дни от стимулацията.

Общи условия

Активация на акаунт