Звездни компромати - 382

• 74 614
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Пък и това, че нямат голям надпис Versace или Armani, не ги прави не маркови. Wink
Просто за онези хора това е ежедневие и не се впечатляват толкова от етикета. Това да не е Мара Шанела със 100 небрежни клипчета на чанти и дрехи. Grin

# 151
И на мен винаги много ми е харесвала. Защо да не си обличат децата с маркови дрехи, без начение звезди или не? Всеки купува това, което му харесва и може да си позволи, не е задьлжително да е показност

# 152
  • София
Баба Бети (с червило на зъбите)
Скрит текст:
Памела Андерсън с гаджето футболист (мислех, че са се разделили)
Скрит текст:
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Сестрата на Кейт Мос
Скрит текст:
Скрит текст:
Кели Брук
Скрит текст:
Скрит текст:

# 153
Мегз обаче е отпрала много яко тяло.

# 154
Виктория Бекам от същото парти, от което беше пусната снимка на предната страница, но от друг ъгъл, по зърна.
Скрит текст:

# 155
  • До морето
Памела, обаче си изглежда евтина и т'ва е! Вари го, печи го цървул чепик не става!!!

# 156
Този е голям ентусиаст - за втори път се мъчи от пачавра да направи дама. След кой опит ще се сети, че не става. Joy

Пигмалион същински е той.

# 157
  • Пловдив
Селин Дион...
Скрит текст:

# 158
Хич не съм сигурна, че  Гущеров ги иска дами. Май те сами слагат каруцата пред коня. Иначе нямаше всичките жени, с които е свързван, да са един дол дренки.

# 159
  • Бургас
Гущеров е далеч от джентълмен.Не ми изглежда да е от човешката раса даже.

# 160
Разбира той от дами, колкото свиня от кладенчова вода. Търси си парцали, които незнайно защо събирайки се с него искат да стават мопове. Не виждат ли, че той няма интерес към дамските им изпълнения. Ей я на Мара, стана дама и после драма - сама остана.

# 161
Той ги иска парцали, обаче все попада на някакви социално амбициозни... Навремето сама си измислила псевдонима гонзовица, а сега - ау, моля ви са, ще ставам дама...

# 162
Гущеров е далеч от джентълмен.Не ми изглежда да е от човешката раса даже.

Именно. Не му и трябват дами. Не че някоя такава би се затичала де.

# 163
Ох, чета ви тука мислите за Гущерови и понеже наистина не съм запозната с цялата любовна драма около Мария, Гущеров и Светлана, реших да потърся с Гугъл. Излезна ми обаче една много смешна снимка на Мария, най-вероятно докато все още е била Гущерова. Просто си ги представям каква картинка са били, докато са се движили по улиците. Крачун и Маучо.

# 164
  • София
А този отзад кой е - някой бодигард или случайно влязъл в кадър? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт