Звездни компромати - 382

• 74 458
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Не вярвам, че едно червило измести обектива от Деси Банова! Не е честно пък!
Така се наехме, че сега и Кулагин, Луна, Николета и Мара да влязат с гръм и трясък в темата с някоя обща изцепка, пак ще им извикаме: Ш-ш-шт!

# 616
  • София
 Love_fairy, на твое място щях да си спестя обясненията, просто няма смисъл.  Peace
И мен не ме кефи Гери на въпросната снимка, с тази разлика, че не ми дреме кога е раждала, а защото ми прилича на Джокера с това червило. А иначе е хубава жена. О, да - хаштагът също ми се видя леко инфантилен, но щом си я кефи, какво пък толкоз.

# 617
Тази снимка от деня на изписването ли е?
Снимката от изписването е качена преди три дни, а така широко-обсъжданата - преди 20 часа. На двете снимки е различно гримирана и с различни дрехи, ако това има значение.
Невъзможно ли е да се приеме, именно прибирането на бебчето у дома я кара да хубавее, например.

*Писали сме с Бона по едно и също време.

Отделно, предполагам, че по-рано са ги изписали.
Надали още в първия ден вкъщи ще публикува снимки от изписването.

За едно червило я изкарахте най-безотоговорната майка.

# 618
Екстра е мадамата. Ще си хубавее много ясно, щастлива е. Дай Боже всекиму.

# 619
А защо е "мамаорангутан" или да не питам?

# 620
Джена си потъмнила косата. Защо напоследък масово ходят на фризьор със слънчеви очила?

Скрит текст:

# 621
Защото блясъка от красотата им ги заслепява в огледалото.

# 622
  • Варна
Явно всички ненамазани с грим майки на новородени са депресирани глигани, омазани с кърма и аки 😂😂😂  
Ами да, а явно ако посмеят да си сложат червило значи са със сбъркани приоритети. Не съм сигурна кой яко се пресили с коментарите...

# 623
Явно всички ненамазани с грим майки на новородени са депресирани глигани, омазани с кърма и аки 😂😂😂  
Ами да, а явно ако посмеят да си сложат червило значи са със сбъркани приоритети. Не съм сигурна кой яко се пресили с коментарите...

Месечинке, тук явно не се знае значението на думата “асоциация”. Естествено, че нама да си завре червилото в детето.

П.С. Гаранция, че ако Банова или някоя друга беше качила такава визия с подобен текст, тук щеше да има яко хейт. На мен Г.М ми харесва по-семпъл грим.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 14:22 от Love_fairy

# 624
# 625
  • София
Хубава изглежда девойката! Дано покори модните подиуми!

# 626
Дъщерята на Глория станала на 22..
Така като гледам , тя изглежда по- голяма от майка си
https://www.instagram.com/p/BobfnkVgojp/?utm_source=ig_share_she … shid=g4d0skf43kbn

# 627
Разгледах Инстаграма на Симона. Има една снимка с баща й... Тоз човек ме уби просто. На ресторант, с деколте до пъпа и ланец с кръст. Хахахах Joy

# 628
  • София
Същински Петко Димитров Joy

# 629
  • София
Абсолютно!
Не знам Банова да е била упреквана за това, че е гримирана.
Тя постоянно търси изяви и внимание, което си е нейна работа, щом това я радва. Но смешното е, че в същото време претендира за дискретност и запазване на личното пространство. Затова и отнася толкова подигравки.
Казаха (в петък мисля, в края на централната емисия), че бебето на Гери е изписано и тя се е похвалила, че му е казала "добре дошъл" и всичко вече е наред. Не само за Деси Банова имаше новина.✌

Общи условия

Активация на акаунт