При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение

• 48 278
  • 671
  •   1
Отговори
# 420
  • Spain
Тони и Дени честити ви дечица!  Да са ви живи и здрави !⚘⚘⚘

# 421
Честито на новите мами! Да са ви здрави и щастливи дечицата! 💐
Относно температурата - ние поддържаме 22-24 градуса и е облечен с боди с къс ръкав и гащеризон, а нощем спи само по гащеризон в спален чувал.

# 422
Момичета, вчера станах майка на скромна девойка - 4170 гр, 54 см. Предизвикаха ми раждането на термин, защото бях с 5 см разкритие и мека шийка, всичко мина страшно бързо и лесно, чак се изненадах. Малката е прекрасна, нали си е моето момиче Heart Eyes Обаче вече нямам търпение да си ходим в къщи, никакви удобства не намирам в болницата и туй то, с тези високи легла пак ми се надуха краката, но това да ми е проблема Simple Smile

# 423
Честита рожба,рurpletka!Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Flowers Bouquet

# 424
  • Beyond the stars
Момичета, вчера станах майка на скромна девойка - 4170 гр, 54 см. Предизвикаха ми раждането на термин, защото бях с 5 см разкритие и мека шийка, всичко мина страшно бързо и лесно, чак се изненадах. Малката е прекрасна, нали си е моето момиче Heart Eyes Обаче вече нямам търпение да си ходим в къщи, никакви удобства не намирам в болницата и туй то, с тези високи легла пак ми се надуха краката, но това да ми е проблема Simple Smile

Еха, каква голяма мадама Heart Да ви в здрава, усмихмата и много вълшебства да й се случват Simple Smile
Как се казва?

# 425
Да сте живи и здрави и двете, много поздрави от нашите момченца. Пращаме ви сили и здрави да се прибирате бързо. И мен ми бяха високи леглата, но най-много ме боля гърба, сигурно от това че постоянно се навеждах.

# 426
  • София
Ехааа да ти е жива и здрава мадамата! Много да ви радва голямата малка госпожица Heart

# 427
  • Sofia
Честито purpletka, само усмивки да има бебка!
Момичета, актът за раждане мога ли сама да го взема или трябва и таткото да е с мен?

# 428
Благодаря, момичета!
Вълшебство, кръстихме я Леа Kissing Face
Унгарката, ти как ражда? След естествено раждане си боли кръста, отделно и болничните легла са неудобни, особено за кърмене...

# 429
Момичета, актът за раждане мога ли сама да го взема или трябва и таткото да е с мен?
Честито на мамите, да нагушкате бебоците от нас Hug
 Вземането на акта на нас ни казаха - единия родител с двете лични карти (на майката и на бащата) и така и го взехме.

# 430
  • Beyond the stars
Честито на мамите, да нагушкате бебоците от нас Hug
 Вземането на акта на нас ни казаха - единия родител с двете лични карти (на майката и на бащата) и така и го взехме.

Това в случай, че ходи бащата. На мен негова лична карта не са ми искали.
Четете ги внимателно, че в нашия имаше грешка, добре че видяхме. навреме:rolling_eyes:
purpletka принцеса Леа, Леа Иванова.. все хубави асоциации.. Пу пу много късмет да й носи името.

# 431
Момичета, вие как сте с коликите и какво давате за тях?
Честито на всички нови мами и техните бебчета! Да са живи и здрави!🤗😍

# 432
Ние даваме Саб симплекс за колики и чайче от копър Simple Smile

# 433
  • Spain
purpletka честита рожбичка ! Да ти е здрава, щастлива и много обичана ! 🌷🌷🌷

# 434
  • София
Purpletka, да ти е жива и здрава малката. За коликите ние даваме био амика + био гайа. След няколко дни мога да кажа дали има ефект, защото е с натрупване. А актът за раждане го взех днес. Само аз отидох с личната карта в общината. За бащата никой не пита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт