Play Station-въпроси и отговори

• 31 452
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Взехме на децата ps 5, чета тук за абонаментен план. Влязох да прочета и в сайта.
Не разбрах, обаче, примерно за 3 месеца сключва план. Мога ли да си изтегля игри, които да останат в хард диска и след приключването на плана? И всъщност, какво е по-добре да се направи абонамент или дискове?
Малко набързо го взехме и не съм прочувала тези неща.

# 31
Ако става въпрос за PS+ плана , след изтичане на абонамента, игрите, които се дават безплатно (различни всеки месец) стават недостъпни. Ние предпочитаме да взимаме дискове, защото лесно могат да се продадат след време. 

# 32
  • София
При преминаване от PS 4 към PS 5 как стои въпросът с игрите, които са закупени през акаунта (онлайн) и level-a, до който е достигнал потребителят? Може ли да се прехвърлят?

# 33
При преминаване от PS 4 към PS 5 как стои въпросът с игрите, които са закупени през акаунта (онлайн) и level-a, до който е достигнал потребителят? Може ли да се прехвърлят?

Като се прехвърли акаунта си остава всичко както си е.

# 34
  • София
Скрит текст:

А лесно ли се прехвърля?

# 35
Скрит текст:

А лесно ли се прехвърля?

Само си вписвате данните от акаунта .
Потребителско име и парола .
Поне ние на двата ps като ги сменяхме с ps 5 така направиха .

# 36
  • София
Скрит текст:

А лесно ли се прехвърля?

Само си вписвате данните от акаунта .
Потребителско име и парола .
Поне ние на двата ps като ги сменяхме с ps 5 така направиха .
Чудесно, значи може да се направи вкъщи безпроблемно. Мерси.
Да попитам за разлика между PS 5 Standard и Digital?

# 37
А вече не съм компетентна по този въпрос 😄

# 38
  • София
И последно, откъде закупихте PS 5?

# 39
И последно, откъде закупихте PS 5?
И двата от Технополис,понеже само тази верига има в нашия град.

# 40
Хайде помагайте моля,че детето ми извади душата. Плейстейшън 4 е купен преди 3-4 години, когато сме правили тогава регистрация, сме сложили родителски контрол.
Детето в момента играе активно фортнайт и иска да му купя някакво vbucks, обаче като натисне на тях и дава да се потвърди този родителски контрол с мейл, праща ми мейл...смятам,че го активирах,но пак не излиза от къде да му ги купя.
Как да махна този родителски контрол?
Или не насочете как става купуването...че това му е единственото желание за Коледа - vbucks...

# 41
Здравейте!
Виждам, че темата не е много активна, но все пак се надявам някой да има отговори.
Ще купувам PlayStation и телевизор за юношеската стая.

Има ли значение какъв е телевизорът(като марка)? Под-бре ли е да е Sony?
Дисковете с игри за PS4 стават ли и за PS5?
Освен игри, за какво друго може да се ползва PS?

# 42
Здравейте! Преди време синът ми (на 17 г) е въвеждал номер на дебитната си карта за покупки в играта. След това картата е премахната. Днес получи пари по сметката и веднага са изтеглени 150 лв за абонамент. До сега абонаментите са купувани чрез гифт карти.
Има ли вариант сумата да се възстанови?  Играта вече не се използва олзва.

Общи условия

Активация на акаунт