Форумски липси - 6

• 72 764
  • 691
  •   1
Отговори
# 255
Вледених се от тази история Grinning

# 256
  • София
Trollface Определено не й е скучно на тази жена Trollface Направо се успокоих, че има някой с по-забавни падания и конфузни ситуации от мен Smile

# 257
Ехааа, аз мислех, че е някаква дразнеща с безумните си истории личност, а те са много забавни и добре написани:)

# 258
  • Пловдив
Кой й е новият акаунт?

# 259
Обаче от Фантастико до Лидл е пораснала с един сантим.
Иначе вярно беше много забавна.

# 260
  • Пловдив
Аз седя, чета и не вярвам на очите си.

# 261
  • София
Ама пък е хубаво някой да те развесели с подобни истории, макар и измислени.

# 262
Кое ли може да е това зайче?    Whistling

# 263
  • Варна
Прекалено измислено ми идва на мен. Да, забавно е написано, но грам не ме убеждава, че точно така е станало.

# 264
Много важно дали е истина. Нали е забавно написано.

# 265
Съгласна съм с Мастер, за хубаво утро приятно и забавно четиво. Бих я чела всяка сутрин пиейки си кафето! А сега има ли я тази потребилка? Харесва ми!

# 266
И на мен ми е весело да чета подобни истории. Дори и преувеличени са си забавни. То и книгите не са винаги базирани на истински случки, но пак забавляват.

# 267
Един-два пъти е забавно, но 20-30 вариации как падаш или щипваш по задника непознати мъже в супермаркета, е леко еднообразно.

# 268
Е, не беше ли Рибозом тази, която щипеше и пляскаше задниците на чужди мъже по магазините, при това карайки им се, че ще надебелеят, ако плюскат много?

# 269
Няма значение конкретния потребител, дадох го просто като пример за еднообразност на творчеството.

Общи условия

Активация на акаунт