Форумски липси - 6

• 71 344
  • 691
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз, макар и рядко, да се съглася с Лиляна.
Ето Eva+ ми се струва приятна и непосредствена дама, обаче явно е старо куче.
Така не може да се държи естествено човек, не знаем с кого и кога сме си дърпали плитките...

# 76
  • Пловдив
То когато само сме дърпали плитки е лесно, ами като сме си ритали задниците става по-дебело Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 77
  • Другата България
И аз, макар и рядко, да се съглася с Лиляна.
Ето Eva+ ми се струва приятна и непосредствена дама, обаче явно е старо куче.
Така не може да се държи естествено човек, не знаем с кого и кога сме си дърпали плитките...
Готина е Ева. Не е от скандалджийките, не е била по-точно. Peace

# 78
Grinning  благодаря ти, Мери Ан Flowers Hibiscus
Съжалявам, че разбуних духовете, на никого не съм скубала "пиргите", заклевам се. Ако някой иска да ме разконспирира, да ми драсне ЛС, ще споделя, но пак ви казвам, че съм скучна и обикновена Grinning
Приятна вечер от мен!

# 79
По повод последните постове:

Кое е по - важно - кой кой е бил или настоящия му проблем?

Ако съм Иванка, която си е скубала плитките с Герганка някога, дали сега Герганка ще ми помогне като имам нужда, нищо че се казвам Петранка?
Името или егото е по - важно? Аз или другия дето се прави на добър и благороден?

# 80
  • Пловдив
Ами аз не съм благородна.

# 81
  • Варна
Аз лично не мога да се сетя защо някой ще се появява с нова самоличност и ще си мълчи. Тъпо и неуважително е някак. И каква е идеята? Не мога да си представя причина, поради която да си замразя профила и да се появя ни лук яла, ни лук мирисала като нов потребител. Просто ми е идиотско.

# 82
Може би защото новия ник е нов човек защото е сменил мисленето си.
Нов човек - ново име.

# 83
  • София
По повод последните постове:

Кое е по - важно - кой кой е бил или настоящия му проблем?

Ако съм Иванка, която си е скубала плитките с Герганка някога, дали сега Герганка ще ми помогне като имам нужда, нищо че се казвам Петранка?
Името или егото е по - важно? Аз или другия дето се прави на добър и благороден?
Много често двете са свързани.

И с Месечинка съм съгласна.

# 84
  • Пловдив
Може би защото новия ник е нов човек защото е сменил мисленето си.
Нов човек - ново име.
Да, ама това не е реално, пак пише същия човек. Само другите лъже.

# 85
  • Варна
Ами аз също си сменям мисленето. Но това не значи, че мога да изтрия миналото си. В реала как процедирате? Сменяте име и самоличност ли? Не, нали?

# 86
  • Пловдив
Човек не може да избяга от себе си, ако ще и хиляда нови профила да си направи.

# 87
Аз лично не мога да се сетя защо някой ще се появява с нова самоличност и ще си мълчи. Тъпо и неуважително е някак. И каква е идеята? Не мога да си представя причина, поради която да си замразя профила и да се появя ни лук яла, ни лук мирисала като нов потребител. Просто ми е идиотско.

И аз. Peace
Сменяла съм си ника, но не крия първия и даже много се радвам, когато близки приятелки не наричат все още с него. Защото не съм се променила като начин на мислене и отношение към потребителите тук.

# 88
Ами аз също си сменям мисленето. Но това не значи, че мога да изтрия миналото си. В реала как процедирате? Сменяте име и самоличност ли? Не, нали?
Не.
Но когато мама ме е кръстила Карамфилка мой е избора дали съм Карамфилка или Кара/Кари/Кери.

# 89
Да, но тук ти си се кръстила Пенка, пък после идваш като непознатата Станка.
Мама не е виновна.

Общи условия

Активация на акаунт