Форумски липси - 6

• 71 352
  • 691
  •   1
Отговори
# 90
Ако съм Петранка станала Драганка защо Драганка да плаща за тъпотията и глупостта  на Петранка? Само за да да задоволи жалките, бедни и празни душици търсещи кое канче да набият за да се почувстват по - добре ли?

# 91
Ясно, значи си същата.

# 92
Щом казвате ...

Всеки има право на мнение. Дали то отговаря на истината е друг въпрос.
Щом смятате че е така значи е така.

# 93
  • Пловдив
Просто опитите ти да звучиш философски нещо не се получават.

# 94
  • Ямбол
Всички тук търпим някакво развитие. Но малцина са онези, които бягат от миналото си и се крият. Не могат да се скрият. Рано или късно се разбира и тогава си още по-голям никой, особено в моите очи.

# 95
  • Другата България
Много време отделихме на нещо, което е ясно като бял ден.
Като е решила Естел да е Лутка, да е Лутка, щом казва, че е с ново мислене и нов човек - да ѝ уважим мнението и предпочитанията.
Честно казано, на мен ми е все тая, стига да не агресира на моменти безпричинно, както го правеше преди.

# 96
  • София
По повод последните постове:

Кое е по - важно - кой кой е бил или настоящия му проблем?

Ако съм Иванка, която си е скубала плитките с Герганка някога, дали сега Герганка ще ми помогне като имам нужда, нищо че се казвам Петранка?
Името или егото е по - важно? Аз или другия дето се прави на добър и благороден?
Аз лично леко се шегувах.
Честно казано с никого не съм си дърпала чак толкова плитките, че да не помогна при нужда или проблем.
Сега, отсреща не зная как е, може и да съм настъпила някого силно по опашчицата.

Мнението и аз си го сменям понякога, но определено не ставам нов човек, де да беше толкова лесно...

# 97
  • Ямбол
Щом сме я разпознали, значи не е никакъв нов човек, а си е пак същата. Това означава единствено измама, неуважение.

# 98
  • Другата България
По-голяма измама щеше да е да се преструва и да се прави на нещо, което не е, да лъже, да си измисля.
Като други разни разнообразни. Тя поне си е естествена, все същата. Нов човек образно казано, щом самата тя смята така, значи има промяна. А и аз все пак не съм следила изкъсо творчеството ѝ.

# 99
Ако съм Петранка станала Драганка защо Драганка да плаща за тъпотията и глупостта  на Петранка? Само за да да задоволи жалките, бедни и празни душици търсещи кое канче да набият за да се почувстват по - добре ли?
Ех, ако беше толкова лесно човек да поумнее, само като си смени името...

# 100
Ми не Естелке, същата си си.

# 101
  • Варна
Ако съм Петранка станала Драганка защо Драганка да плаща за тъпотията и глупостта  на Петранка? Само за да да задоволи жалките, бедни и празни душици търсещи кое канче да набият за да се почувстват по - добре ли?
Това просто звучи налудничаво. Защо Драганка трябва да плаща нещо? Тук да не е съд? Много насериозно го приемаш тоя форум. И ако тук говориш за "плащане" и "неплащане" как се оправяш в реалния живот, където общуваш с реални хора и няма как да скриеш коя си и коя си била? Много ме съмнява на някого тук да му пука чак толкова кой какъв е, че и да кара потребителите да си "плащат" за нещо, написано някога си. Това е абсурдно.

# 102
Аз не помня Естел да се е излагала, че да иска да се скрие сега. Освен в живота й да са настъпили много положителни промени и желае да започне на чисто.

# 103
  • Ямбол
За Olia Nik някакви предположения?

# 104
За Olia Nik някакви предположения?

Дай линк към профила, да се просветим. Или в коя тема да я търся.

Общи условия

Активация на акаунт