Форумски липси - 6

• 72 371
  • 691
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Спомням си, че Касита лично даде линк към предаване във военнната тв, на което беше водеща.
После или преди това може и в друга тв да е работила.
В следващо превъплащение се изкара ПР асистент на известен бизнесмен.
По това време с мъжа и купуваха на кг апартаменти около Докторска градина.
После се прероди като учителка от панелка в Младост.
Не сме я питали, сама споделяше живота на семейството си.
Доста противоречия имаше, ама да не издребняваме.
А къде е Лиска?

# 586
  • Другата България
Аз си спомням някаква вила в Искърското дефиле с басейн, и снимки доста имаше от нея. Дори пътуваха до там всекидневно май. И да, лично казваше коя е. Както и да е.
Сетила съм се за многоточието, с Пържолан. Някой знае ли има ли нов ник тази дама и кой е той?

# 587
Какъв беше този пържолан, вече ми е излязло от главата. Нещо за яденето на приятеля й беше.

# 588
  • София
Да, живееха отделно и като му ходеше на гости я караше да пазарува месо и деликатеси.
После кротко си вечеряха в дома му, не ходеха никъде.
Май и двамата не бяха с високи доходи.

# 589
Това същата потребителка ли е, която купуваше храна когато ходеше на гости при приятеля си, а после на масата сядаха само той и майка му, а нея въпросната никой не я канеше да яде с тях?

# 590
Сега се сетих за Monda и сестра ѝ Малена. Пишат ли още във форума?

# 591
  • Другата България
Това същата потребителка ли е, която купуваше храна когато ходеше на гости при приятеля си, а после на масата сядаха само той и майка му, а нея въпросната никой не я канеше да яде с тях?
Това не помня, но имаше доста попадения, по-скоро "попадения", Пържолан беше едно от тях, друго, което си спомням беше тема за някаква питка с късмети, озаглавена "Късметче бебе или брак", или нещо подобно, пак за проекто свекито и как зорлем ѝ набутвала някаква питка с определени късмети, от които тя беше крайно недоволна. Работеше в някакъв склад като продавачка и имаше и тема за някакво момче, дошло през ваканцията да си търси работа, но било с майка си и тази се беше изявила като шефка на склада, че и тема пусна тук по този повод, че момчето било с майка си...грозна работа.

# 592
Monda последно беше eve-nadine, ако не се лъжа. Профилът й е деактивиран вече.

А, да! Темата за късметите си я спомням кристално ясно, беше безумна драма.

# 593
Това не помня, но имаше доста попадения, по-скоро "попадения", Пържолан беше едно от тях, друго, което си спомням беше тема за някаква питка с късмети, озаглавена "Късметче бебе или брак", или нещо подобно, пак за проекто свекито и как зорлем ѝ набутвала някаква питка с определени късмети, от които тя беше крайно недоволна. Работеше в някакъв склад като продавачка и имаше и тема за някакво момче, дошло през ваканцията да си търси работа, но било с майка си и тази се беше изявила като шефка на склада, че и тема пусна тук по този повод, че момчето било с майка си...грозна работа.

Страхотна тема беше това. Такъв анализ им се направи на тия две късметчета и придружаващите ги мимики, жестове и (не)изказани думи.

# 594
Оттогава всеки път по това време на годината, около Коледа - НГ, се сещам за тази тема Simple Smile

# 595
  • Другата България
Оттогава всеки път по това време на годината, около Коледа - НГ, се сещам за тази тема Simple Smile
Точно заради това се сетих да попитам за тази особа, сетих се за темата и за другите изцепки. Laughing

# 596
А аз спрях да пиша късмети. Купувам готови, та да няма хър-мър после и търсене на намеци, каквито изобщо не съм имала намерение да правя.  Laughing

# 597
Доколкото виждам, последно никът й е бил Gem, а профилът й е деактивиран. Дано е с нов профил, искам да знам дали фобията й с баниците и късметите вече е попреминала.

# 598
Те май и онези бяха от готовите, но конспирацията си остана.

# 599
А ivonska активна ли е все още във форума? Също така минзухар?!

Общи условия

Активация на акаунт