Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 343
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Сливен
Фрау,препоръчвам глизолид в червената опаковка.По-мазен е,но ми оправи напукани до кръв ръце за около седмица,като се мажа само вечер,не мога да търпя да са ми мазни ръцете.

# 586
Neutrogina имат уникално добър "ултра подхранващ балсам", норвежка формула - ползвах го миналата зима за ръцете, понеже ми се напукваха до кръв от студа. 300 мл за около 5-6 лв. Изхабих половината, ще имам и за тази зима от него. Преди да го открия ползвах само козметика за атопична кожа в големи количества, не можех да хидратирам и защитя кожата с нищо. Преди време бяха споделяли и за други много интензивно подхранващи балсами на символични цени, но трябва да се търси в историята на темата кои бяха.

# 587
  • Някъде по Дунава
Крем за ръце на Микса.

# 588
...
Аз съм много доволна от всички лосиони за тяло на Леокрема, а този с арган ми е любим Heart Eyes
Не знам, Ardenza, аз не успях да се спогодя с него, поне не и за тяло.
Племенницата също е очарована от този с аргана и тя казва, че и е любим.
Аз си го взех, защото аромата ме привлече и не устоях. Но при мен не се разнася добре, не попива, не знам, нещо не ми допадна, ама хич. Виж обаче като крем за ръце ми е перфектен, а аромата си е супер. В началото от яд, че не се спогодихме чак аромата му ме дразнеше, но сега пак се обичаме. Grinning
Аз пробвах и крема за ръце с арган на Леокрема, но освен аромат друг ефект не видях - нито хидратира, нито омекотява, не е и от най-бързо попиващите Disappointed

# 589
  • Пловдив
   Кремът за тяло на Рефан с арган е много хубав -
хидратира, омекотява и ухае много приятно, но не е
за тази тема.

# 590
  • sofiq
Ето от този крем за ръце съм много доволна аз,250мл. за 8-9 лв .:

От балсамите за устни напоследък съм много доволна от този в бурканче на Катрис.Одавна го купих,но май към 8 лева беше.

# 591
инцидентно се измих с измиващия гел на Билка с роза на гости при приятелка. купих го и съм страшно доволна от него.

# 592
Фрау,препоръчвам глизолид в червената опаковка.По-мазен е,но ми оправи напукани до кръв ръце за около седмица,като се мажа само вечер,не мога да търпя да са ми мазни ръцете.
Мазен е доста наистина, но то си се и води балсам, а не крем, нормално е. И аз само вечер го използвам, денем няма кой да го търпи да ми стои мазно на ръцете.
От Атрикс съм много доволна, в зелената кутия който е. Гледам че имат и някакъв друг вид, както и в туби, но не знам дали и с какво са различни. Този в зелената хидратира много добре.

# 593
Глизолид зa мен си е свинскa мaс/не, не, по-лошо, нещо изкуствено(глицерин, де)/ с перлен отенък, отврaтителен крем и не ми помaгa, просто стои нa плaст върху кожaтa и не попивa и мaзнее и е ужaсен. Имaли сме в тубa, кутийкa и тaм кaквото се сетите. Все тaя. Гaдост. Знaм, знaм, хвaлен и хaресвaн е в темaтa, но товa е зa мен гaднa мaс в приятнa опaковкa. И зa крaкaтa не ми свърши рaботa. Сори зa отрицaтелния отзив, но товa е моето мнение.

# 594
Цитат

Phenix, не знам къде е това "тук", но онлайн се предлагат продуктите за коса на Aussie, в нотино например, има ги и на други сайтове. Peace Кой от тях ти харесва? Само съм ги заглеждала, но не съм поръчвала досега.
Labrex, благодаря за идеята,  ще проверя в тукашното notino, не бях се сетила💐😊.
Ами аз съм ползвала възстановящата им серия за коса, тази за обем, също и серията за къдрици. От трите съм доволна. Соления спрей също е добър😊

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 07:06 от bubanka

# 595
Преди няколко месеца когато беше адски студено за няколко дни , ръцете ми за отрицателно време станаха на люспи и не можех да ги търпя .
Взех Глизолид и за 24 часа ср върнаха в нормално положение .
Като естествено не слагах много , а само на кокалчетата и разтърквах хубаво .
Сега през деня , след като си мина ръцете с дезифектант  ,  пак съм с колкото бобче количество от него  , и след като попие нанасям от Леганца АНТИ ЕЙДЖ с годжи бери .
Много го харесвам !

Редувам го с Неутроджина Анти ейдж

Леокрема и кремовете на Сиен / Лидл / за мен са боклуци .

Не препоръчвам и душ гела на Ревюел с горски плодове - не се пени , а  количеството което си. Слагам на тялото , веднага пада и отива в канала .

За сметка на това в момента има на промоция по 2.19 лв в Елитис душ гелове на Биотен - препоръчвам този с Ванилия и Ирис .
Както и опаковките на Тесоре де Ориент , пак намалени в Елитис .

# 596
Здр дами,моля да ми препоръчате околоочен крем или гел против фини бръчици,преди време ползвах на балеа и никакъв ефект нямаше,а сега гледам бръчиците доста бързо започнаха да стават все повече,даже имам и на клепача малки бръчици,от които очната линия ми стои мн зле,а съм на 20 още! 😒

# 597
.......... Сега нямам никакъв, а откакто застудя ръцете ми са ужасно сухи и сърбят. Препоръки? Нещо на Дав, Нивеа, без Бг марки, защото тук няма къде да ги открия Sad

Това кремче за зимата е страхотно ,мазничко и попива бързо ,наистина омекотява ,а вечер като си лягам даже ми действа успокояващо аромата му.Има го в Россман и не е скъп

И това гелче мога да похваля ,страхотен аромат и не лепне ...много добре се нанася

# 598
Зимно време кожата на ръцете ми става много суха и чак се пресича до кръв. Спасявам се или със SOS на Cien, или Atrix. Вечер преди лягане се мажа и на сутринта са меки и гладки. Винаги вкъщи имам под ръка един от двата.

# 599
Аз препоръчвам кокосово масло преди лягане за напуканите ръце. Какаово също става✌😊

Общи условия

Активация на акаунт