Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Не знам дали защото е нова, но никак не ми харесва как се нанася smokey lashes на Голдън роуз...Ако и сложа 2-ри пласт, става... мазало. Стои ронлива. Иначе туша е наситено черен.

# 616
Аз препоръчвам кокосово масло преди лягане за напуканите ръце. Какаово също става✌😊
Купувате си едно шишенце глицерин от аптеката ,когато можете мажете на ръцете до пълно попиване /попива много бавно/ ,но ръцете стават гладки и меки.
Това е изпитан метод вече от години наред.
Крем за ръце ползвам през деня.
Аз купувам на Дева.
По 1 лв. а вършат чудесна работа.
Има с витамини ,с Борово масло ,хидратантен с Лактил.
Но вечер задължително си мажа ръцете с глицерин , може да се сложат и найлонови ръкавички и да поседите с тях.
Така правя всяка зима.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 09:13 от Mавина

# 617
Аз също смятам че е от дехидратация,но просто не мога да реша проблема.Пия вода много и хидр маски си правя,но няма ефект.Околоочния на Балеа хубаво хидратира,но не заглажда.Междодругото аз съм последния човек на света,който се заглежда за бръчки всеки ден 😃.Прости тия неща ги нямаше преди 5,6месеца,а като ги следя така през месец два забелязвам,че стават повече.....

Кремовете са за превенция. При мен фините линии започват да се заличават, когато почна тренировки, колкото и странно да звучи. Метаболизма ми се забързва, съня се подобрява, което няма как да не повлияе на кожата.
Помисли си и кое се е променило през последните 5-6 месеца ? Да не би да си се излагала на слънце в повече ?

# 618
Джаста Праста, съгласна съм, че е странно, ама я си представи след няколко години всички тези, които сега се мажат с по 10 слоя неща, понеже имитират ялогърки и инстаграм звезди, след 10 години на какво щв им приличат кожите... /не визирам изобщо мацката, която писа за бръчките/
Да не говорим за тийнките, които пушат...

# 619
Здравейте,  в Лили има промоция на четка Tangle Definer. От 7 на 5 лв. На първо ресане, май добре се справи.
Също в ДМ фондьотен Мейбълин - Affinitone  и FitMe - 8 лв

Ползвали ли сте ги и харесват ли ви?

# 620
Също в ДМ фондьотен Мейбълин - Affinitone  и FitMe - 8 лв
Ползвали ли сте ги и харесват ли ви?
Аз съм фен на Афинитон. За мен този фдт е всичко което търся и изисквам от такъв продукт. Но е за нормална към суха кожа. Лесно разнасяне, леко до средно покритие, дискретно озаряване, сочен завършек, не се набива в пори и линии, не оксидира, прилично траен. Нямам никакви, ама никакви забележки към него. Това е то - лИбоФ. Yellow Heart
ПП Няма спф, но мен това не ме тревожи, защото ползвам слънцезащита така или иначе.

# 621
  • София
Аз съм с комбинирана кожа и афинитона  ми понася много добре. Знам си номера и ми е лесно, влизам и купувам.

# 622
  • Deutschland

Сенките на Makeup revolution тази седмица са намалени тук с 30% и общо взето една палитра излиза 6€, като има и по-евтини. Ако се сетите за някоя, която не е мат, а бляскава, перлена, пишете моля.

# 623
Аз много харесвам Афинитон за мен е много добър фдт за цената си. От години предимно него ползвам въпреки, че сега имам и друг на Вивиен Сабо и той е хубав, но малко странно мирише.

# 624
  • София
Добре де, как се прави този ефект на сияеща кожа? Аз ако не сложа пудра, чувствам, че фдт ми ще падне през деня. Освен това ми скрива порите, обаче пък не стои естествено.

# 625
Относно бръчките на 20... Да, възможно е. При много мои връстнички ги виждам, все около очите. Не е ген. До една всичките се гримират, ама се гримират всеки ден и то сериозно. Ще ме извинят поддръжниците на грима, но за мен ежедневното слагане на "маска" от продукти на кожата няма как да не й запуши порите... Не знам конкретно Нели дали се гримира или не, но всичките, които аз познавам и имат бръчки около очите на 20/21 год. се гримират ежедневно с "лек" грим, тоест задължително с фдт... Аз съм си направила изводите за себе си. ☺

# 626
Smile, сaмия фдт е озaрявaщ, не е с мaтов зaвършек. Също слaгaм и пудрa, но ползвaм тип озaрявaщa, a не мaтирaщa. Но специaлно този фдт според мен нямa нуждa от зaпечaтвaне, не се свличa и не стaвa нa петнa. Не знaм, зa мен е просто идеaлен. Преди години съм го ползвaлa, но тогaвa зaлитaх по ейвънските и орифлеймските, тези им видове които се водят овлaжнявaщи и бях доволнa и някaк зaбрaвих зa Aфинитонa. Но сегa го преоткрих отново и вече не го сменям зa нищо. Другите ми фдт си стоят сaмотни нa тоaлеткaтa и си чaкaт редa, но зa моментa нямaм желaние зa тях.

# 627
  • София
На Римел ползвам аз, Афинитона на мен не ми понесе.

Иначе и аз съм от тези, които рано-рано започнаха да ползват фдт, за което страшно съжарявам. Сега и да искам да изляза без, няма как - резултатът е запушени и разширени пори. Освен бръчките. Замислям се за микродермабразио или пилинг. Не знам кое може да има дълготраен ефект.

# 628
Направо ми е жал за приятелките ми. И те ако случааайно се появят без фдт са или страшни, или изглеждат бледи и болни... Аз се плаша, за момчетата не искам и да си представям... Да, не всеки има чиста и гладка кожа, обаче за мен гримът по-скоро усложнява положението. Маскира до един момент, след това започва да причинява повече вреда. Грижата за кожата трябва да е от пубертета още, както впрочем и за косата. Много момичета (включително и аз) го разбират прекалено късно.

# 629
  • София
На Римел ползвам аз, Афинитона на мен не ми понесе.

Иначе и аз съм от тези, които рано-рано започнаха да ползват фдт, за което страшно съжарявам. Сега и да искам да изляза без, няма как - резултатът е запушени и разширени пори. Освен бръчките. Замислям се за микродермабразио или пилинг. Не знам кое може да има дълготраен ефект.
Това се съмнявам да се дължи на ранното използавне на фдт. Причината по-скоро е неподходяща козметика  – и бяла, и декоративна, недостатъчни или неподходящи грижи за кожата, също така с възрастта порите стават по-големи... Много е важно вечер кожата да диша, да е почистена много добре. Аз също съм с широки пори и през ден-два правя маски, процедури... Забравѝ за шоколадите, в случай че ядеш.

Общи условия

Активация на акаунт