Харесвам тази сцена с Гизема
Някъде пазя едно по-големичко гифче, страхотен Ча

Аз така или иначе продължавам с наименованието ПротекторА.
Направо ми разваля цялото удоволствие, че особено първата
Но тази музика след изстрела е въздействаща, настръхвам и така докато запее каката

Значи следващата серия ще има една много красива сцена и други имаше хубави но визирам една определена
... аз нещо предишните двайсе-трийсе гледания
хич не съм обърнала внимание Санемката как го награби и разсъблече КапТана за норматив.
Сефте им обърнах внимание.

Не знам как го преведоха името на сериала, Оюнбозан, 

Хакан става
Мисля че ни казват че нещата вървят добре 
Ако съм запомнила това което видях преди време героят ще е Хакан Демир 
Фемо Нетфликс е американска компания и разчита на зрители от цял свят. Ако ставаше въпрос просто за турските зрители Ча щеше да си снима за местните компании и нямаше да го мислим сега как ще се приеме сериалът му по света. Зрителите отчетени във въпросните цифри са от цял свят, вероятно само тези които са изгледали тийзъра в Чачовия профил в Инста а там пише милион и нещо посещения
Логично в Инста са гледали Чачови фенове, още толкова са го гледали на други места- главния сайт на Нетфликс и регионалните канали по държави, с уговорката че не знам дали използвам правилната терминология че хич нямам представа от Нетфликс и как се разпространява 

Но хич не и върви в професията 
А навремето някаква медия беше правила някаква разбивка по рождени дни, мъже жени преобладавали деви и везни, пък Чачослав за разкош с по един крак стъпил и на двете места ...

Едни пишат че цифрите са добри, други че не са, пък е тренд в ЮТ, вчера втори днес на първо място....
Помня че като го видях си казах като е Демир, поне да беше Денис по-добре ми звучи второто, а е популярно име и по света.
До момента в който видях лайк от Берен Саат, погледнах кой е харесала и останахи ей-така
Няма да го слагам, ама представете си Кузей с мустак. Предвид как Чачослав гледа да е различен и че вече е бил брадат, дългокос, на лимби, пригладен,, рошав и окастрен, май на Ети по-скоро ще и се сбъднат страховете за мустакЯ
Но, не това е най-важното и стискаме палци проектът да е успешен. 
. Страхотен образ!
Не знам какъв ще е, не разбрах за сериал или филм са го подготвили така, но визията е трепач и определено ще подпомогне изграждането и възприемането на образа. Разбира се, почитателите на красавеца Къванч ще са разочаровани, но почитателите на актьора Къванч ще получат невероятни моменти на наслада.