ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 26 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
Мачкат мачкат, обратното би било подозрително ...

Харесвам тази сцена с Гизема Peace Някъде пазя едно по-големичко гифче, страхотен Ча Heart Eyes

# 106
 от първа страница   като не ми се рови ме улеснява така   bouquet

Санем и капитана    преспаха  Зехра клъвна Сахер МехметЯ  се  нацупи   . Колко ще си пати от тази змия    а критикува сестра си .

Емко    с бял панталон и хубава тениска  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 15:39 от femmi2

# 107
  • Пришълец

Мухафиз   пък от къде дойде   newsm78

Не знам Феми, но звучи ужасно Laughing като доста други турски думи и имена.
Даже си помислих да не му е това фамилията, но оказва се, че не е. Joy Аз така или иначе продължавам с наименованието ПротекторА.

Тук имаше и една музика от която на човек му настръхва косата Rolling Eyes
Peace
И двете песни, които служат за озвучаване на маргаритената сватба ли са в изпълнение на Сезен Аксу newsm78  Направо ми разваля цялото удоволствие, че особено първата ooooh! Но тази музика след изстрела е въздействаща, настръхвам и така докато запее каката ooooh! ooooh!

# 108
  • Варненска клюкарка
Марги не се сещам при музиката след изстрела дали не се чуваше и фучене на вятър, направо настръхвах там, много въздействащо озвучаване Peace

Имам спомен че имаше някаква извадка от сценария на Протектора да не ви казвам пък с какво го свързам заглавието на английски Laughing и Хакан беше Хакан Демир, а това Мухафиз е заглавието както и да се превежда то Peace

Аз много харесвам Емко/ Ча с розовите тениски, но ми е смешен в жълто, много му се открояваше тена на тях hahaha
По едно време както се джафкаха с Фера, тя го ръфаше нещо  и прас в следващата сцена Емко с нова прическа- подкъсен hahaha Значи следващата серия ще има една много красива сцена и други имаше хубави но визирам една определена Heart Eyes Mr. Green

# 109
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Абе ... newsm78 ... аз нещо предишните двайсе-трийсе гледания  Wink хич не съм обърнала внимание Санемката как го награби и разсъблече КапТана за норматив. hahaha  hahaha Сефте им обърнах внимание.  Crazy
И Зехра не бях забелязала как почти строши ръчицата на Сехер.  hahaha
Емко вярно много бързо стана с орелската прическа. Laughing

# 110
  • Варненска клюкарка
Мързи ме да го превеждам, вие ще го разберете, цифрите на тийзъра за два дни, сравнени с някакви други проекти на Нетфликс

Цитат
Результаты релиза первого тизера сериала Защитник спустя 48 часов. Основной канал Нетфликс - 500 тыс просмотров, 2-й номер в трендах вторые сутки (для сравнения второй сезон Riverdale опубликованный одновременно имеет 218 тыс просмотров). Нетфликс Турция - 267 тыс просмотров (остальные сериалы - от 618 просмотров до 10 тысяч просмотров). Нетфликс Турция в Твиттере - 509 тысяч просмотров. Всего тизер просмотрело уже 3 млн человек, причем 1 млн 119 тысяч сделало это на странице Чагатая Улусоя в Инстаграме.

Фемо твоята любимка Тувана Тюркай днес била рожденичка, ставала на 28 и тя.. Значи има шанс за Ча както я искаш за негова колежка Laughing Наборка, красавица, не много известна или не от обичайните спрягани зададе ли се нов проект...

Проф, много огнен капитан, как да му устои Санемката овърша го за норматив  newsm62

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 21:21 от Беллора

# 111
Да е жива и здрава Тувана   успешен проект и пожелавам  . Мислех я  за по - голяма  правила 28.

Нетфликс са  заложили на точният човек .Hands Clap

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 00:52 от femmi2

# 112
  • Пришълец
Половин милион гледания в канала на Нетфликс за два дни, ами очаквах повече newsm43
Брей, Тувана и тя 90-ти набор значи. Хубава е, а с каптана изглеждаха много добре Heart Eyes Не знам как го преведоха името на сериала, Оюнбозан, Mr. Greenно помня, че не продължи дълго. А Баръш мисля, че и там беше доктор, за четвърти път hahaha

Иначе преди ми беше направило впечатление, че поне пет от актьорите в АФК са родени през 90-та. Хазал, Ча, Туба Мелис Тюрк- Рюя, Ямур- Еджето, както и братът на капитана, можи би има и още Joy

# 113
Марги  добре като за първо показване. Турската публика не е свикнала на такъв жанр.  Многооо почитатели има Ча които го подкрепят.  Американците  са гледали много фентазита ще видим как ще го възприемат с турски актьори.
Хакан Демир хубаво звучи Heart Eyes
Мухафиз  е гадничко  .

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 23:15 от femmi2

# 114
  • Пришълец

Марги смятай колко му е популярен и важен, щом по мипкомите рекламира новите си заглавия с надписа "от продуцента на Фериха" Mr. Green

Визитната му картичка направо, бях забравила Laughing

Феми, гадно е и още как, Мухафиз. Joy
Имаше един сериал с Гизема по ДФ, онзи в който голямо чакане падна от моя страна заради едноминутната поява на Ча. Името й беше Муазес, а  това Мухафиз малко ми е като мъжкият му вариант. #Crazy Хакан става Peace

# 115
  • Варненска клюкарка
Има съпоставка с друго заглавие публикувано едновременно с нашия трей, вероятно имат предвид популярно, което е с наполовина гледания - Riverdale ако на някого му говори нещо. А и днес сложих данни че тийзъра е на второ място тренд на ЮТ Peace Мисля че ни казват че нещата вървят добре Peace

Ох и на мен това Мухафез ми звучи много зле, ама е заглавието, а не името на Героя на Ча hahahaАко съм запомнила това което видях преди време героят ще е Хакан Демир Peace

Идва ми да кажа майната и на турската публика, но пък може да им се прииска да погледат, все пак един от любимците на народа играе в американска продукция. Днес гледах някаква водеща която беше във възторг, уж турци, нарече ги наши хора, а всичко някак много различно и изглеждало, интересно било, абе във възторг беше жената  Peace Фемо Нетфликс е американска компания и разчита на зрители от цял свят. Ако ставаше въпрос просто за турските зрители Ча щеше да си снима за местните компании и нямаше да го мислим сега как ще се приеме сериалът му по света. Зрителите отчетени във въпросните цифри са от цял свят, вероятно само тези които са изгледали тийзъра в Чачовия профил в Инста а там пише милион и нещо посещения Peace Логично в Инста са гледали Чачови фенове, още толкова са го гледали на други места- главния сайт на Нетфликс и регионалните канали по държави, с уговорката че не знам дали използвам правилната терминология че хич нямам представа от Нетфликс и как се разпространява Peace
Марги общата цифра на гледанията е 3 милиона Peace

И на мен Тувана ми изглежда по-голяма от годините си, мислех я за над 30 Peace Но хич не и върви в професията ooooh!

Цитат
Иначе преди ми беше направило впечатление, че поне пет от актьорите в АФК са родени през 90-та. Хазал, Ча, Туба Мелис Тюрк- Рюя, Ямур- Еджето, както и братът на капитана, можи би има и още
Ларка и Жансуто и те - 92-ри набор Peace А навремето някаква медия беше правила някаква разбивка по рождени дни, мъже жени преобладавали деви и везни, пък Чачослав за разкош с по един крак стъпил и на двете места ... hahaha

# 116
Не съм забелязала досега, че името ще е Хакан Демир. Демир е желязо, значи Хаканчо ще е железен.  Grinning

# 117
  • Варненска клюкарка
Движението на цифрите.

Ох не знам вече, обърках се ooooh! Едни пишат че цифрите са добри, други че не са, пък е тренд в ЮТ, вчера втори днес на първо място....
Дано да не съм произвела някоя фалшива новина, но преди около 3 седмици минах бегло някаква снимка за която пишеше че е на страница от сценария на Протектора и там беше името Хакан Демир Peace Помня че като го видях си казах като е Демир, поне да беше Денис по-добре ми звучи второто, а е популярно име и по света.

И не знам колко пъти вчера съм минала край снимката на Киво с новата му виздия и въобще не се загледах, отразих някаква безкрайно ретро визия, грозна риза и тока на колана и въобще цялостен фасон на чичка  hahaha  До момента в който видях лайк от Берен Саат, погледнах кой е харесала и останахи ей-така #Crazy Няма да го слагам, ама представете си Кузей с мустак. Предвид как Чачослав гледа да е различен и че вече е бил брадат, дългокос, на лимби, пригладен,, рошав и окастрен, май на Ети по-скоро ще и се сбъднат страховете за мустакЯ tooth

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 09:35 от Беллора

# 118
  • Пришълец
Бел, аз пък за Лара/ Фейза Дживелек мисля, че е '94 или '95. Не съм сигурна за възрастта й, но е по-малка от другите.

Общо 3 млн. да, но аз имах предвид, че в основния канал на Нетфликс беше около 500 хил., гледанията вече са към 650 хил. и все пак ми изглеждат малко Peace Но, не това е най-важното и стискаме палци проектът да е успешен. Grinning
А тийзъра на другият сериал, излязъл същия ден, когато и този на Протектора е със сравнително по-скромен резултат, 237 хил. и спрямо него нашият са го отразили повече хора, но както и вчера казах, за мен тези стойности не са нещо особено.

Видях Киво, посмях се заради видът му, филмът може би ще е комедия Laughing

# 119
Заради вашите писаници ходих да чета тема за Киво  ooooh! hahaha . Страхотен образ!  Heart Eyes Не знам какъв ще е, не разбрах за сериал или филм са го подготвили така, но визията е трепач и определено ще подпомогне изграждането и възприемането на образа. Разбира се, почитателите на красавеца Къванч ще са разочаровани, но почитателите на актьора Къванч ще получат невероятни моменти на наслада.  Peace
Нали помните десетките пъти, в които съм писала колко искам да видя Чачо в комедия? И такъв леко смотан, но същевременно сладък, идеално ще му лепне. Единствената опасност е, че с подобна визия Чачко съвсем ще циганее. Joy

Общи условия

Активация на акаунт