ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 26 001
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка
Проф поправям се, не било за сериал а визия от новия му филм, не знам жанра, но да, права си почитатели на красотата му като мен  ще бъдат разочаровани от новия му вид, а почитателите на актьора Киво вероятно ще са възхитени от метаморфозата Peace Аз му стискам палци и се радвам че за разнообразие най-после няма да е в сериал на Еджела. много съм и набрала на тая Twisted Evil

Марги да, може би да е по-малка, мисля че наскоро четох някъде че е на 25 но минах по диагонала, дали не беше по повод новината за ареста и през пролетта и че ще я съдят... Абе не се сещам кога и къде четох, но понеже нали говорехме че към началото ГГ са на по 20 и голяма част от другите млади актьори бяха родени  към 1990 и след това и затова напомних и за въпросните две... Жансуто е 92-ра Peace

Какво ли му е напрегнато на Ча в момента. Дали очакванията се оправдаха като гледат цифрите 33uu За пръв път компанията снима втори сезон на нещо на което все още първия не е излязъл на екран. Дано дано дано да е много успешен newsm17 Някак това с Нетфликс го асоциирам като ново начало за него, подобно на първото му появяване на екран, дано да е много успешен Praynig

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 10:59 от Беллора

# 121
Привет Party
Ча е по стъпките на бати си Киво, каквато и роля да изиграе, все ще му пасне като ръкавица.

# 122

Е , може ли да има такова чудо на природата  Heart Eyes

колажите не закъсняха  този  който сложих с червената гама е хубав  

Белка  Хакан Демир   и аз го четох като инфо ми е останало в съзнанието . Хакан - Мухафиз така ще преваждат заглавието на турски .   Дано  е успешен старта  Praynig Нетфликс се гледа в цял свят .

Вълнува се Ча но по - голямо вълнение , когато излъчат сезона . Отзиви , критики . Екипа е професионален .

Визията на Киво за комедията  циганее  Joy  Умее да се променя  също като колегата си  с който почиват лятото .  В този филм  участва Бенсу Сорал  ако не греша .

Каква брутална сцена видях в  кара  дениз  Shocked не са ги глобили  за  романтика дебнат

това не е ли Гюнгюров  аркадаша на Ча били са някъде с Толгахан  . Аксой и канал Д местят  Една надежда стига в Събота .

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 17:30 от femmi2

# 123
  • Варненска клюкарка

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А моят любим колаж напоследък е този, много се смях като го видях за пръв път  Joy

# 124
Скрит текст:

Скрит текст:

колажите не закъсняха  този  който сложих с червената гама е хубав  

Белка  Хакан Демир   и аз го четох като инфо ми е останало в съзнанието . Хакан - Мухафиз така ще преваждат заглавието на турски .   Дано  е успешен старта  Praynig Нетфликс се гледа в цял свят .

Вълнува се Ча но по - голямо вълнение , когато излъчат сезона . Отзиви , критики . Екипа е професионален .  Горещи кадри ще има .

Визията на Киво за комедията  циганее  Joy  Умее да се променя Киво също като колегата си  с който почиват лятото .  В този филм  участва Бенсу Сорал  ако не греша .

Елчин и Киво  е почти сигурно , че ще играят двмата  така се говори . Ако Елчин не откаже в последния момент  .  Ще е полис дизи  .Персонажа му ще е на полицай , който разследва катастрофа и ще преобърне живота му .   Алперен и Мелиса Памук ги гласят за дизито .

Каква брутална сцена видях в  кара  дениз  Shocked не са ги глобили  за  романтика дебнат

това не е ли Гюнгюров  аркадаша на Ча били са някъде с Толгахан  . Аксой и канал Д местят  Една надежда стига в Събота .
Може разбира се и се нарича Чаатай Улусой, Heart Eyes накратко казано, наш Ча. Laughing

# 125
  Не праят  колажи с Вампирела  той реално е с нея . На кантар  съм ще вършей  ли американка.

Вълшебната риза , която намира и облича искам да видим . Освен да са променили сценария  новите сценаристи  така и не разбрах кои са  един ли са повече ли  мъж / жена ?

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 15:53 от femmi2

# 126
  • Варненска клюкарка
Е то за кака никой не се е размечтал, там нещата са повече от реални, оставаше и колажи да му правят с нея hahaha
Стига го бута на американките че ще видиш като докара някой  алигатор от там  hahaha  Сега поне изглежда красив и щастлив и не знам дали се крие, но преди да замине сякаш не висеше толкова в Лабуума newsm78 Единственото което искам за него в момента е проектът му да е много успешен  Praynig  А още колко жени ще има ехее... Както казваме с Марга бъдещата му голяма любов е някъде още в детската градина, докато я открие и вземе вече ще ни е все едно за него hahaha

Какъв е слабичък в началото Crazy На този етап много харесвах тялото му, но цялостно го харесах по-нататък и най- много втория сезон Heart Eyes

Чудо, ама взех да свиквам със скрибуцащия втори дублаж на Емко, то май и дубльорът се поочупи, много пенсионерски звучеше в началото hahaha

# 127
  Heart Eyes

много е смела

селфиии 

любовница ли играе на рижака в дизито  кои са главните там  ?

Цитат
Сега поне изглежда красив и щастлив и не знам дали се крие, но преди да замине сякаш не висеше толкова в Лабуума
Не висеше в Ла бума преди да замине което е странно  Rolling Eyes В рибарски ресторант ходеше често . Носил е улова или  е искал да разнообрази обстановката .

Сега  ходи  по Американските клубове  без да го дебнат спокойно му е .

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 15:54 от femmi2

# 128
  • Варненска клюкарка
Ми 4 други жени са главни, нещо такова- Баде Исчил, Аслъхан Гюрбрюз, Гьокче Бахадър,  и още някаква... Да, кака май е любовница на рижавия в дизито, гледах някаква сцена с двамата, получава им се Peace Обаче рейта слезе под 4 и ако продължи така, кака скоро ще е във ваканция... И няма да се учудя ако я снимат с куфарите на летището на път към ЛА Whistling

Точно на първата снимка нещо не я харесвам Тувана, а по принцип я смятам за красавица Peace

# 129
 Чок севиорум въпреки , че понякога не го показвам .

Емир това нещо ми е непознато  различен е от бтв за далечните неща.  
 Анализа на Зиз  бързала си тръгне у мазата да не я приближи пак  Joy

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 15:58 от femmi2

# 130
  • Варненска клюкарка
И испанския превод на далечните неща е различен. В този дублаж, на Фера и било непознато Mr. Green Ми Емко голям мерак имаше да я запознае с нещата hahaha
Мисля че в първия дублаж на места превода е доста буквален, тук в този на места е доста по-смислен-  и двата си имат своите плюсове и минуси. Колкото преводачи, толкова и преводи...  Аз не гледах цялата серия, но пак забелязах рязано, добре че този път не бяха окастрили главните.

Тази вечер ли няма да го има Толгахановото дизи или от другата седмица?

# 131
  Не от другата седмица  Бел . Местят го в Събота  като повтаряли канал Д видял, че се  гледа .Толга за мен е добър актьор . Ококорената от Ертагула   за сефте я гледами ареса ми  за сега .  Снимат на  хубав остров  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 15:57 от femmi2

# 132
  • Варненска клюкарка
Фемо махай я тая мазня, ако искам мога да отида да я гледам на друго място но не ходя Sick

И ЗП го местят, стратегията на бай Фатю удари на камък hahaha

# 133
  • Пришълец
На Сера не само сопола в една сцена, ами и слюнката й попаднала в кадър, вижда се на гифчето от Туитър Sick Оле Фемо, хубаво ни предупреди. Tired

Не съм гледала ОС от миналата седмица, не мога да си го вместя в програмата hahaha Иначе дублажа вече не ми е проблем и на мен Peace Даже ако за пръв път го гледах по ДФ, сигурно  от него по-хубав нямаше да има.  Joy Но, добре, че имахме възможността да му се насладим първо по БТВ, гласовете са близки до тези на актьорите Heart Eyes
При първия превод Фера казва на Емко, че е далеч от тези неща. Сцената не ми е сред любимите, но откак прочетох анализа определено ми хареса повече hahaha

# 134
  • Варненска клюкарка
Аз пък много я обичам тая сцена, преди да ми я развали че била далеч от нещата ooooh! Как нежно започнаха и как сЪ разпали Емко, даже и една въздишка се чува там, само дето не разбрах чия беше Mr. Green Във втория дублаж ми хареса повече превода на закачката с пуканките, както и по време на хоръра като каза на Фера да викала по силно да я чуела оная която пищеше по тв hahaha

Вчера изтървах момента като видяха капитана и Санем на пристанището, или е била онзи ден, че и тогава малко гледах newsm78 Но ето го пак момента напрежение че ще я разкрият, напрежение, напрежение, а баш като не очаква човек се случва нещо като тази засечка. Помня че като гледах за пръв път и си казах край, Санема ще я издаде... Тези сценаристки умеят да си играят с нервите на зрителите. Сега гледам че същото е и във Фазилет- игра на нерви, а госпожата там все едно е свила на Фера обеците  hahaha

Забравих да коментирам че напоследък се улавям че ми харесва Алп Навруз от Фазилет. По снимки не ми допадаше, ама като мърда е добре Crazy В началото когато колежка ме тикаше да загледам АФК също се дърпах и Ча не ме кефеше особено по снимки пък като го видях да мърда Crazy Crazy Crazy

Свалка с адвокатчето ли ще има Crazy

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 21:27 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт