Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 102
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Доста се колебая за Кая - има моменти, в които й съчувствам и я разбирам, има и такива, в които ме дразни много. Има нещо в живота й, което я кара да се държи така, да е недоверчива, груба, затворена в себе си и да е мнителна към останалите. Животът й не е никак лек, кой знае какво още има в миналото й. Тя е толкова млада, а е сама с болната си майка, трябва да се грижи за нея и едновременно с това да издържа и двете. Няма и на кого да разчита. За капак в болницата Романова се държи ужасно с нея и я унижава, някои от останалите също не се отнасят никак добре с нея. Сложна личност е определено. Но е факт, че много прекалява  повечето пъти в отношението си към Христо, който й помага съвсем безкористно. Надявам се да се случи нещо или някой да успее да я пречупи и да се покаже истинската същност на Кая, защото съм сигурна, че това нейното са някакви защитни реакции и се e обвила в някаква черупка.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 23:00 от yanitsa.s

# 16
Вече  ми е време Христо да го/се разкрие. Тая сестра луда ще го смачка.Искамда и видя физиономията като разбере каква е действителната йерархия.

# 17
  • София

# 18
  • Пловдив
Мазов е номер 1! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 19
Охх, така се зарадвах при разговора с министъра, че Цонев ще си ходи и той като чу за Банков веднага обърна плочата...

За Кая и аз не знам какво да кажа - хем дразни, хем ми е жал за нея. Не й е хич розово положението, а тепърва ако я завъртят с Банков и Христо ще стане още по-кофти.
Все се надявах да им изградят една страстна връзка с Христо, ама надали....

# 20
В чакайте де, само 10-15 епизода са минали, остават още 40. Има време и Христо да се разкрие, и да се залюби с Кая

# 21
  • тук, на мястото си
Мириел,   

Много ми е интересен тоя директор, все по земята се търкаля и все с чашката. Е, знам че мъката е голяма, но аз си  представям професор, директор на болница по друг начин.
То ясно, че ще се залюбят Кая и Христо, ама като я гледам какъв ченгел е, зор ще види човека. Предполагам, че в клуба ще се случи нещо.

# 22
В чакайте де, само 10-15 епизода са минали, остават още 40. Има време и Христо да се разкрие, и да се залюби с Кая
Аха и ще е не влюбване в човека, а в костюма, както се казва. Още от сега ми убиват всякакво вълнение около евентуалната им връзка.

# 23
Абе сигурно ще ги залюбят, ама тия подмятания към Банков хич не са случайни...
за това и мисля, че ще се загуби чара на историята им и започвам да се разочаровам, при тях очаквах огън и страст, а то пак на триъгълник отива...

# 24
  • Берлин
Би било тъпо пак Банков и триъгълници...
Зорница добре му го рекна на директора.
Началото на серията беше подвеждащо-мъжка прегръдка пред гроба,но кукуто си е куку...и акъл на Христо чак. Не ми харесва нито типажът,нито актьорът. Изкуствен и преигран ми е
Романова мята влажни погледи към Банков.
И Врабчев ми хареса днес. Мазов и Мазовица ще дисертират...или дезертират

# 25
Като се загледах в зам. министъра и  3 часа се чудя от къде ми е познат?  Сега най-сетне се сетих, че той "вдигаше самолета"  в една реклама.
Нищо друго не ме впечатли в серията, освен "пилота" и факта, че всички жени от сериала изтрещяват сериозно на определени интервали от време. Сега на ред са вечно крещящата Романова и тъпичката Лора.

# 26
Чудя се на кой от сценаристите му е дошла гениалната идея Банков да е все с тая каменна физиономия и вече да се движи като робот, все едно е неадекватен и само телом е в болницата. Е по-добре от изтрещелия Цонев, ама все пак дразни.

# 27
Чудя се на кой от сценаристите му е дошла гениалната идея Банков да е все с тая каменна физиономия и вече да се движи като робот, все едно е неадекватен и само телом е в болницата. Е по-добре от изтрещелия Цонев, ама все пак дразни.

Особено като седеше до Романова в залата и се завъртя със стола, за да стане си беше баш като робот. Grinning

# 28
Майче, прилича ми на ранения Банков от 4 сезон  Animal Joy Cat

# 29
Историята на Кая има голям потенциал за развитие, но сигурно ще я оставят като фон да се движи бавно и дълго защото имат далеч по-скъпо платени актьори на които трябва да осигуряват достатъчно прайм тайм.

Общи условия

Активация на акаунт