Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 103
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
И във фейсбук коментираха това, чв май всъщност казва "Марта" Joy Напъвам се, но не мога да преценя какво излезе от устата му

# 46
В миналия сезон в епизода с бременната жена, която имаше рак на бъбрека, тя се казваше Светла. Галя и Светла говореха и Светла каза на Галя - Светла, много се притеснявам Joy
Там даже не можеш да си помислиш, че не си чул добре, че актрисата е объркала името. Grinning

# 47
  • София
Ами върнах го три пъти. Марта казва.
Дона, значи не съм единствената, която го е забелязала.

# 48
  • София
Няма да проверявам, щом толкова народ го е чул сигурно "Марта" казва.
Обаче без да защитавам никой всички знаем колко гафове има в кинолентите и то филми дето би трябвало да са гледани под лупа, та един сериал...

# 49
Хич и не съм обърнала внимание и ако тук не бяхте споменали, нямаше да знам какво е казал.
Но наистина това са дребелии, сбъркано име чудо голямо. По-дразнещи са съществените грешки, които имат отражение на сюжета.

# 50
И на мен ми ми направи впечатление, че казва Марта, но си помислих, че не съм чула добре.
Друго се чудих аз. Останах с впечатление, че майката на Ева умря малко преди тя да се върна в България, а на надгробната плоча пишеше 2017г.

# 51
Аз още миналия епизод си помислих как Цонев сега ще се грижи за Кая като дъщеря.
Имам чувството наистина, че ще докарат пак същата история като с Вяра. Банков ѝ изтри бузата, тя сега ще реши, че той ѝ предлага брак. Този филм вече сме го гледали. Накрая ще осъзнае, че Христо е човека за нея, но той вече ще се дърпа, тя ще се бори за него - това също сме го гледали. Thinking
Рециклираме  Joy

А за смъртта на майката на Ева, не го мисли като време те от началото на сезона ни върнаха няколко месеца назад за да пасва на историята.

# 52
принципно плочата се поставя на деветия месец от погребението. Ама това едва ли е във виждането на сценаристите.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 11:29 от пеп-4o

# 53
принципно плочата се поставя на деветия месец от погребението. Ама това едва ли е във виждането на сценаристите.

За първи път чувам такова нещо.
Това са поверия някакви, не е задължително да се съобразяват с тях.

# 54
не, разбира се, но тук в доста голям регион около мен е така. То за погребенията и традициите около това всичко е поверия  и се прави за успокоение на живите. Мъртвите са си мъртви.  А това поверие идва от факта, че пръстта сляга и се изчаква поне 9 месеца. Но на годината да е поставен.-

# 55
В моя край я слагат на 1 година, но няма значение. На плочата пише 2017, а по това как върви времето би трябвало да е 2018. Thinking

# 56
  • София
Разбира се, че конкретната грешка няма значение и може да се случи. Това, което на мен не ми се нрави е тенденцията и усещането, че нещата се правят през пръсти. Харесвам сериала, искам да го гледам и подобни недоглеждания и волните или неволни технически грешки, както и тези със сюжета ме дразнят.

# 57
Работят нон стоп, бълват сезон след сезон и предполагам нямат физическото време да следят за грешки и дребни детайли.
Може би се страхуват, че ако имат повече време между сезоните интереса ще спадне. Пък и актьорите са доста популярни и ангажирани и може би гледат да се възползват максимално, докато не са ги отмъкнали в друг проект, оттам идват всички пропуски.
Но наистина на фона на други български и чужди продукции, грешките не са чак толкова фрапантни.
Най-голям приблем им е както отбелязваме времевия ход.

# 58
  • Sofia
Някой знае ли защо сайтът на Нова плей не работи и нищо не може да се гледа?

# 59
  • София
Аз не разбрах, защо щом Романова е оперирала тази рядка болест (забравих понятието) не се сети, че това е болестта, а Банков постави точната диагноза.

Общи условия

Активация на акаунт