Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 107
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Майче, прилича ми на ранения Банков от 4 сезон  Animal Joy Cat

Обаче ги няма Верчето или Виолета да се подпре на тях. Joy

# 31
Благодаря за темата Flowers Hibiscus !
Вече 10 епизода  чакам  да ми започне  този сезон .
Христо и Кая още загряват , Банков  се движи като надрусан , а  тъстът му крещи комично и се търкаля по земята .
Ковачеви и Зорница  повече са като фон , за да изпъкне  "главният" герой с каменното лице .
Романова мята  влажни погледи на Банков , пуска му ръка , а Мазови  се омазаха . С Ина и Боби пак върви тегаво .
Все пак има още 40 епизода , да се надяваме  най-после другата седмица да започнат  обещаните интересни истории .

# 32
  • Берлин
А дано!

# 33
То тогава само се движеше като робот, а сега е дует с лицето.

Обаче ги няма Верчето или Виолета да се подпре на тях. Joy
Аааа, Верчето си е Верче, така ми липсва тая откачалка.
А Вилито най-много да пита Кая: "Влюбена ли сте? Гледате като влюбена жена" Joy

# 34
То тогава само се движеше като робот, а сега е дует с лицето.

Надгражда Майче, няма как. Joy А Вилито ще свали Кая от розовия облак, като й каже "Няма да ти се получи." Joy

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 00:51 от yanitsa.s

# 35
  • София
Не лош епизод. Абе какво става с Тони? Тотално го забравиха тези льохмани. Аз предвидих, че след като му посветиха почти цял епизод няма да го видим повече до края на седмицата, ама то минаха вече две седмици?! Изобщо в текущата седмица показаха ли го поне веднъж, не си спомням нещо? Лоша работа ако така я мислят.
Добре го каза Зорница на Цонев, каза си болката, стана и се врътна. После добри и думи и като бяха с Марио насаме. Simple Smile
Кая ми е 50 на 50, ту ме дразни, ту и съчуствам, но е добър, жив образ. В този епизод и отношението и към Христо не бе толкова лошо. Тя досега само веднъж го нарани с прословутата 'йерархия' и аз супер много и се издразних ама нека и дадем кредит на доверие все пак. Само да няма нови триъгълници... :о
Лора днес за първи път от 1234 епизода насам я видях усмихната и щастлива, брей да и се не надяваш. От промото за следващия епизод останах с впечатление, че Лора нарочно се задява с Владов, за да дразни Мазов. Визирам разговорът и с Кръстева.
Сценаристите много мразят Пенев. Не знам защо актьорът се е съгласил да участва в това шоу ако си е чел сценария, а той няма как да не го е направил. Един професор никога няма да се държи така, дори и след като остана сам и всичко обично му си отиде. Но карай, сеир да има. Всичко в този сезон се върти около Банков, той е вожда, това е положението. И вторият вожд е Карагьозов, но той все още е малко в сянка. Т.е. триъгълникът е почти в кърпа вързан. А дано не, ама надали...

# 36
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сега прочетох нещо, което може да се окаже вярно. Цонев може да чуе за проблемите на Кая и да започне да й помага все едно му е дъщеря. И ако я завъртят около Банков и ще има гръмотевици.

# 37
Аз още миналия епизод си помислих как Цонев сега ще се грижи за Кая като дъщеря.
Имам чувството наистина, че ще докарат пак същата история като с Вяра. Банков ѝ изтри бузата, тя сега ще реши, че той ѝ предлага брак. Този филм вече сме го гледали. Накрая ще осъзнае, че Христо е човека за нея, но той вече ще се дърпа, тя ще се бори за него - това също сме го гледали. Thinking

# 38
Дяволо, какво стана с Тони - нищо, момчето им свърши работа в предния сезон, сега дойдоха големите имена и го изтикаха на заден план и него я го видим в десетина епизода, я не. Не ме е яд толкова за персонажа, колкото за актьора. Държат го в резерв, ако заизлизат актьори, винаги могат да го върнат обратно.

Кая изглежда като зверче. Още имат да ни разказват за нея, държи се много войнствено и хапе всеки път, като Христо се приближи до нея. А не ми създава усещането да е лош човек, изглежда тъжна, с много болка в себе си. Повече ми е мъчно за нея, отколкото да ме ядосва.

Романова не мога да я разбера. Изключително нервна и постоянно крещи за щяло и нещяло, чак на злоба я избива периодично. Не знам има ли някаква причина или просто е една неудовлетворена жена на средна възраст.

# 39
Сега мина промо, което гванах от средата - Кая нещо мрънка, че е подценявана, а Христо и обяснява, че е красива и тръгва да я целува.

Тони не ми липсва, не виждам и какво има да дават около него. Само дразнещата Шипка, не мерси, по-добре и тя да си седи в девета глуха.

# 40
  • София
Аз да си призная не знаех, че Владов има дете, но и не съм гледала първите епизоди. На мен Романова ми харесва. Развихрила се е, командва, дейна е. Кая не я съжалявам. Може друга работа да потърси, а не полугола танцьорка. Според мен ще се навърта около Цонев, за да я побутва в кариерата.

# 41
  • София
Има син, майка му май почина в Св. Кирил. Може и да бъркам, но нещо такова ми се върти в главата, че беше.

# 42
Има дете , което се оказа , че не е от него.
Ще ми е забавно да го гледам с Лора , а Мазов да пусне в сила целия си темерутски хумор.

# 43
  • София
Сега си пуснах да гледам епизода.
Е не може толкова глупости и недоглеждания да допускат този сезон. Вече става комично.
Жекова изказва съболезнования на Банков, а Банков отговаря "Благодаря ти, Марта". Е каква е тая Марта сега? Чудя се, да се смея ли, защото наистина е смешна подобна грешка, да плача ли, защото в момента виждам пропаст между качеството на миналия сезон и този.

# 44
Сега си пуснах да гледам епизода.
Е не може толкова глупости и недоглеждания да допускат този сезон. Вече става комично.
Жекова изказва съболезнования на Банков, а Банков отговаря "Благодаря ти, Марта". Е каква е тая Марта сега? Чудя се, да се смея ли, защото наистина е смешна подобна грешка, да плача ли, защото в момента виждам пропаст между качеството на миналия сезон и този.

Марта е Магда, сигурна ли си, какво точно чу? Wink

Общи условия

Активация на акаунт