Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 134
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз не разбрах, защо щом Романова е оперирала тази рядка болест (забравих понятието) не се сети, че това е болестта, а Банков постави точната диагноза.

Защото Банков е Супермен. Wink

# 61
Аз не разбрах, защо щом Романова е оперирала тази рядка болест (забравих понятието) не се сети, че това е болестта, а Банков постави точната диагноза.

Пациента беше на Банков, той го коментираше с Марио. Останах с впечатление, че Романова просто се включи в разговора им, без да е запозната с подробностите около пациента, т.е. няма как да му постави диагноза без да е видяла ИЗ-то 😀
Но гледах с едно око, така че може и да греша. Сега ще гледам пак, че покрай детето все нещо изпускам.

# 62
Романова даже не гледаше резултатите, тя там само седеше и се заинтригува чак като Банков каза диагнозата.

# 63
  • София
Значи не съм обърнала внимание, че не гледа екрана.

# 64
Онли, да, мониторът даже беше леко обърнат към Марио, тя като чу диагнозата се надигна да го види.
Романова не ми харесва как се държи честолюбиво по отношение на операциите. Не е голям диагностик, страхлива е за по-сложни неща, а като някой прояви инициатива, тя иска да бъде главния оператор. Така беше вчера, така беше и в миналия сезон,когато Марио искаше да прави онази сложна операция сугиура.

# 65
А в този сезон  Романова странно се пуска на Банков - то е поставяне  на ръце върху него  , въртене на очи , разни реплики - нещо ми е нечистоплътно .
Да вземат да и намерят най-после мъж . Цонев е свободен , а и вече няма кукуригу .

# 66
Да вземат да и намерят най-после мъж . Цонев е свободен , а и вече няма кукуригу .

Тя и на Цонев пусна ръчички, а той като нищо щеше да я отвее със шкафчето. Grinning

# 67
Това съм го изпуснала 😁

Но този сезон Романова здраво е яхнала метлата, хич не ми харесва как се репчи на всички.

# 68
  • София
Записвам се, че ще ви изтърва. Още доглеждам епизода от четвъртък, после ще гледам този и от петък.

# 69
Забравих Мазов и Лора - от една страна не стоят лошо Лора и Владов.
От друга не ми се ще да ги разделят с Мазов, въпреки че той много кофти се отнесе с нея в разговора им за дисертацията.
Пък Лора и Владов за два дни сто пъти ги срещнаха в интимни разговори, много изкуствено ми се стори, то не беше недоспиване, пък стотинки за кафе... само където не й занесе бутилка вино и рози.
Ще видим какво ще излезе накрая...
А сега детето кой го гледа разбра ли се?
За първата операция разбрах, че го беше оставила на Гочева, но сега като гледам по цял ден си е на работа.

# 70
Кой ще им гледа детето са подробности. Двама съдови хирурзи би трябвало да могат да си позволят да наемат човек. Щяха да ни занимават с подробностите само ако се търсеше още драма при тях. Нямат обаче време за такива неща защото са дали много пари за други актьори и приоритетно задачата е да им се осребри участието.
Иначе темата за еманципираната жена професионалист предпочитаща работата пред отглеждането на дете е вече нещо доста често срещано и едва ли ще е интересно да се задълбават повече в това.

# 71
  • София
Аз не разбирам много това с доцентурите. Нали трябва да има някакво отпуснато място, а не някой просто да си пише трудовете. Преди Романова така изгоря заради Мазов.
И Марио ме подразни на тавана. Зорница го пита нали няма да скъсат заради историята, пък той - свиквал още. С какво толкова свиква?

# 72
  • София
Предполагам с поведението на Зорница, щото "не ме слушай какво говоря, гледай какво върша". А направи доста неща, за да е Марио несигурен.

# 73
  • София
Анна, Марио си се бори с демоните на съмнението. Това му е. И чест му прави, че си призна, а не се държа лицемерно и да я лъже.

# 74
Анна, Марио си се бори с демоните на съмнението. Това му е. И чест му прави, че си призна, а не се държа лицемерно и да я лъже.
Това е и моето мнение. Чест му прави, че съвсем откровено си призна, че има нужда от още време, а не предпочете да я залъгва със сладки приказки.

Общи условия

Активация на акаунт