Откраднат живот 59: Анатомия на гнева... Всичко в живота си има логика, Врабчев

• 28 872
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Хареса ми епизода, а войната на жените ме забавлява, Хинова как под носа на Мазов отпраши с Владов Joy

# 541
  • София
И на мен епизода ми хареса.
Имаше даже и медицински случай.

# 542
Много ми беше скучна тази серия.
Не разбирам защо завъртат образа на Мазов в тази неприятна посока. Лора е мега дразнеща. Цонев много коцкарски се хилеше на Кая в кабинета си. Христо с поредния благороден жест, това е супер Христо. Където има нужда от помощ и той веднага цъфнал там да спасява.
Романова я недолюбвам от край време, но в този сезон направо не я понасям.

# 543
  • Разпиляна във въображението
Значи Зори и Тони ще изненадат Марио и Албена Simple Smile

Ех, Христо. Таз глупава "йерархия"  ще ти изяде любовта. Язък за съпричастността и изненадите. На нея й помагат доцент и професор, а ти прост санитар.

# 544
Беше хубав епизод, да. Беше по-раздвижен, и интересен медицински казус имаше, хареса ми.
Явно сега ще е ред на Мазов да изперка. И Лора май ще използва Владов, за да му го върне, но чак до изневяра все не мисля, че ще се стига.

# 545
Ех, Христо. Таз глупава "йерархия"  ще ти изяде любовта. Язък за съпричастността и изненадите. На нея й помагат доцент и професор, а ти прост санитар.
Ми то пак ще е под тях в йерархията и след разкритието, че е доктор Joy

# 546
  • Разпиляна във въображението
Ми то пак ще е под тях в йерархията и след разкритието, че е доктор Joy

Но ще е над нея, а очевидно това е много важно.

# 547
  • София
Много долно поведение днес и от Мазов, и от Романова. От Мазов съм меко казано потресена - вярно е, че никога не е уважавал особено Кръстева, най- вече откакто започна да им се меси в брака с Лора, но категорично не заслужаваше подобно отношение от него. А за отношението към собствената му съпруга.... отвратително! Искрено се накефих как Лора си тръгна с Владов под носа му. Лошото е, че Владов ще се окаже между чука и наковалнята и Лорчето ще го използва, за да накара Мазов да ревнува. Но пък не го  виждам да има нещо против Laughing  Много приятно изненадана съм от човешкото отношение на Цонев днес - знаех си, че има сърце, въпросът е кога ще укроти бесовете.
Изключително нескопосан опит за целувка на Христо, беше като петокласник пред първата си любов Laughing Но определно се заформя конфликт между него и доцента, Кая как само изпусна кафето като чу гласа на Банков. Смешното в ситуацията е, че Банков горкия хал хабер си няма в какво ще се забърка, без вина виновен ще излезе Smile
Усещам скоро ще има сцени на езерото по семейному. Rolling Eyes

# 548
Хубавото във войната между Лора и Мазов е, че поне мрънкащата и вечно недоволна Лора изчезна. Появи се една решителна и уверена жена /за колко време още не е ясно/ Simple Smile Не мисля, че е необходимо да се стига до нещо повече между нея и Владов, и така достойнството на Мазов вече е накърнено.
Кръстева ме кефи Simple Smile
Сега май е ред на Романова да изтрещи. Да видим до къде ще се стигне.

# 549
Кая продължава да ми прилича на уплашено зверче. Аз мисля, че му каза това за йерархията, защото тогава му беше ядосана много.
Но Христо как нескопосано я целуна Joy

Цонев ми беше мил с нея, изобщо не ми изглежда коцкар. Явно той ще се опита да се грижи за нея, за да компенсира загубата на Ева.

Харесва ми това, което видяхме, че ще се случи - че Зорница ще изненада Марио. Това означава, че вече се е съвзела и не стои в ъгъла да се самосъжалява как всички я съдят, а ще се бори за любовта си. Която само това чака, та да цъфне щастливо Grinning

# 550
Оф, как пък един път на нея /Зорница/ някой не се сети да й направи романтична изненада? Все тя трябва да се грижи за мъжете около нея. Те горките явно са с крехки души Joy

# 551
Ами Перличке, в случая съмненията са към нея, нормално е да направи нещо, за да му докаже, че го обича, защото той явно страда тихо и напоително. Аз съм ок, важното е да се обичат Grinning

# 552
Попадна ми нещо много подходящо за Лора 😆
Кръстева да й го повтаря ежедневно като мото:

# 553
Ами Перличке, в случая съмненията са към нея, нормално е да направи нещо, за да му докаже, че го обича, защото той явно страда тихо и напоително. Аз съм ок, важното е да се обичат Grinning
Да покаже, че се чувства виновна за нещо, м? Аз пък не съм ОК, на мен щеше да ми е неприятно, че мъжът, за когото се очаква да се омъжа се съмнява в мен и толкова малко ме познава. Но всеки знае себе си. Да си се обичат, при тях този сезон всички пътища водят към Рим, не ми е интересно как ще стигнат до там Joy

# 554
Не, да покажеш на някого, когото обичаш, че го обичаш, защото той се страхува и не го вижда. Аз не виждам вина тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт