Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 453
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дами, само да кажа за записването в приложното ЗАДЪЛЖИТЕЛНО носете акт за раждане - ние се връщахме!Няма на сайта нищо /твърдяха ,че е качено ,но не записват без акт/!
ИИ доста деца днес ,дано да са се справили..
Успех и за утре!

В заявлението пише различни документи от тези на сайта, но акт за раждане никъде не е споменат Simple Smile Искат ли и оригиналното медицинско?

# 481
  • София
Искат ли и оригиналното медицинско?
На нас ни взеха оригиналното медицинско още като подавахме документи за явяване на изпит.

# 482
Искат оригиналното ,да!

# 483
  • София
Искат оригиналното ,да!

Мерси! Wink

# 484
  • София
Честито на всички приети дечица и успех на всички, които още чакат Heart Моята дъщеря е с първо желание "Николай Райнов" - много го иска това училище и това си е, бяхме говорили да учи езици, пък рисуването някой ден..но от Нова година като каза "моля те, искам" и клекнах, поне да учи с желание това, което иска и да преследва мечтите си Simple Smile вече и от квартала не се притеснявам толкова, ходих няколко пъти и се поуспокоих, спокойно ми се вижда, къщи, все едно си в провинцията, и атмосферата вътре ме впечатли..сега чакаме, на изпита на МОН изкара 100 точки, общият й бал за там е 422, но не знам какво е общото положение, колко явили се общо има, има изкарани рвзултати от 51во само и от "Николай Райнов", пълни 100 точки имат 21- 22 деца, но зависи и какви са резултатите от матурите, въобще, чакаме трепетно Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 23:41 от МIA

# 485
  • София
Аз също много се притеснявах от пътуването до Н. Райнов и квартала, но вече една година не е имало никакви проблеми. Дъщеря ми свикна бързо и единствено се е оплаквала от пълните превозни средства. Децата се изчакват сутрин и след училище, и почти винаги пътуват на групички.
Аз лично не съм доволна, че рядко се нанасят оценки и в ел. дневник и в бележника. Изобщо не можах да проследя през годината на какво ниво е дъщеря ми по съответните предмети. Придобих представа от бележника на края на годината, но вече нямаше какво да се направи.

# 486
  • София
В темата има мнения за почти всички училища с рисуване, освен Фотографското. Интересно ще ми е някой да сподели впечатления от там. Анимацията там беше първото желание на дъщеря ми, но не и стигна оценката.

# 487
Аз също много се притеснявах от пътуването до Н. Райнов и квартала, но вече една година не е имало никакви проблеми. Дъщеря ми свикна бързо и единствено се е оплаквала от пълните превозни средства. Децата се изчакват сутрин и след училище, и почти винаги пътуват на групички.
Аз лично не съм доволна, че рядко се нанасят оценки и в ел. дневник и в бележника. Изобщо не можах да проследя през годината на какво ниво е дъщеря ми по съответните предмети. Придобих представа от бележника на края на годината, но вече нямаше какво да се направи.
Това означава ли, че не се държи на общообразователните предмети и на връзката с родителите?

# 488
  • София
...

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 17:01 от Elfi

# 489
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Това означава ли, че не се държи на общообразователните предмети и на връзката с родителите?

Държи се доста на общообразователната подготовка, но ако няма някакви проблеми не търсят родител. Моят синковец не е от най-кротките и ученолюбивите, заради което съм си говорила няколко пъти с класния и с госпожата по български, те ми се обаждаха за да споделят каква е ситуацията и заедно да търсим решение. На една от родителските срещи, също ни събраха няколко ото родителите на по-буйни и невнимаващи деца да говорят с нас.
 Иначе е факт, че електронният дневник и бележниците не се попълват редовно и ако детето не си споделя или не се интересува какво-що е неприятно, но се надявам от догодина да са по-редовни. Тази са сменили системата и започнаха с дневника втория срок, та може да им трябва време да свикнат.

Elfi, много, много неприятна ситуация и гадно отношение! Дано детето да успее да го преодолее и се справи! Успех на всички днес!

МIA,успех в класирането, вярвам, че с такъв добър бал ще влезе. Simple Smile

# 490
  • софия
Elfi, нека това закъснение да е кусура на днешния изпит и да се похвалите с отлична оценка след това!

Успех на децата и днес!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 13:49 от Амели

# 491
  • София
Elfi, нека това закъснение да е кусура на днешния изпит и да се похвалите с отлична оценка след това?!

Успех на децата и днес!

Ох да, сега вече дишам спокойно, но сутринта - не питай...

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 16:33 от Elfi

# 492
Дами, само да кажа за записването в приложното ЗАДЪЛЖИТЕЛНО носете акт за раждане - ние се връщахме!Няма на сайта нищо /твърдяха ,че е качено ,но не записват без акт/!
Успех и за утре!

В заявлението пише различни документи от тези на сайта, но акт за раждане никъде не е споменат Simple Smile Искат ли и оригиналното медицинско?
При записването в НГПИ на мен ми искаха здравната карта, която искат в началото на учебната година във всички училища. Но тъй като не носех такава, казаха да я занесем септември. Изобщо учителите, които са натоварени с приемането на документите, не са съвсем наясно с всички тънкости на документацията, макар че са много добронамерени Simple Smile

# 493
  • София
Успех и за утре!

При записването в НГПИ на мен ми искаха здравната карта, която искат в началото на учебната година във всички училища. Но тъй като не носех такава, казаха да я занесем септември. Изобщо учителите, които са натоварени с приемането на документите, не са съвсем наясно с всички тънкости на документацията, макар че са много добронамерени Simple Smile

А, да, тази карта е спомената в списъка на сайта. Баща й тича в понеделник да я прави при личната. Ако знаех, че може и септември да се даде, нямаше да го юркам толкова Wink
Ние още не сме ходили за записване - утре или в петък. Иска ми се да видим оценките и в НУИИ преди да се запише, макар че клони към приложните. От друга страна не искам да е в последния възможен ден. Тази вечер ще си поговорим сериозно и ще решим.

# 494
Има резултати във фотографията, много отличници, браво.
Моето пак е с 5,50 ☺
След час отивам да записвам в Приложното, дано съм взела всичко необходимо...

Общи условия

Активация на акаунт