Семейни драми: "Майка", "Дъщеря ми", "Детето", "Великите Селджуци" и актьорският екип след това...

• 62 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Гостенче, благодаря, права си! Hug Знам, че не бива постове от един потребител един след друг, но си мислех, че понякога може 2. Flushed И толкова се изненадах като видях по това време фрагмана, че реших да го публикувам и на сутринта да се изненадате и вие. Grinning Но съм съгласна с тебе, наруших правилата. Kissing Face
И да не забравя сега, че бързайки вчера да пиша за 12 епизод пропуснах- страхотен анимиран колаж  си публикувала, много благодаря! Hug Не знам дали е правилно така- жив колаж или това си е гиф, но е много красив! Flowers Hibiscus

Ето го този буреносен трейлър със субтитри.

https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_831964

Меликшах пак се кара на Сенджер, той пък отново му отговаря като принц, не като войник. И получи юмрук.

Везирът ще го лекуват, обаче Теркен явно е решила да изтрови всеки ,който и се изправи на пътя.

Нищо за Шелемзер, държат интригата.

Най-некрасивата секунда от трейлъра:

В туитър върви оживено обсъждане кой е спрял онзи хлъзгав слуга на Теркен да удари Башолу. Има даже гласувания: Тапар, Меликшах, Ата бей-  баят на племето Кънък и т.н. Даже видяха пръстена  на ръката, обсъжда се размера на меча и какво ли не.Grinning

Два колажа от мрежата, интересни са. Blush

Единият е паралел между сцени от 10 и 12 серия- великолепното влизане на Сенджер и Турна в двореца. Nature High Brightness

И един колаж от руските групи- специално за Рокси и Вера. Hug

Sign ExclamationМомичета, връщам се, че нещо друго важно да пиша- да обсъдим.  Вече сме на стр. 45 от темата. Като стигнем  стр. 50 трябва да направим нова. Някой има ли идея? Дали може да помолим автора на темата или някой от вас може да прави теми? Blush

Хубав ден, момичета! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 12:11 от oncee

# 661
  • Плевен / София
oncee,Разбирам защо си го направила, но може някой път да останеш неприятно изненадана...затова цитирах поста, за да не се загуби...Можеш да допълваш поста си,вместо да пускаш нов....С най добри чувства... Grinning

# 662
  • София
Здравейте, мили момичета!
Всеки път ще ви благодаря за прекрасните, а  за мен и образователни постове.
Ончее, скъпа не се притеснявай, че си писала два последователни поста. Админите са интелигентни и винаги разбират, кога е необходимо  и си заслужава да  се пише  два или три последователни поста. Когато е свързано с темата и се правят прекрасни анализи, те нямат нищо против. Когато не е свързано с темата, а се правят поздравления и почерпки, тогава не са съгласни. Преди бях направила запитване и ми отговориха, че ако е изминало едно денонощие може да се пише повторно, ако е в денонощието  се извършва редактиране. Ончее, аз също си мислех, че темата е на привършване, но преди Рокси беше писала, че тя може да сътвори нова. Тя ще каже, а в противен случай ще помолим Ради. Тя е прекрасна и не вярвам да откаже.
Това е Лейля Лидия, която под снимката е написала за изминаващата година:
"Това не е един от най-добрите ми дни, не беше и най-добрата ми година, но независимо от момента, винаги се връщате към към него". Пожелавам на моята любимка идващата година да бъде прекрасна и незабравима за нея.

Всичко добро, момичета и бъдете здрави.

# 663
Здравейте! Идвам специално заради питането на Ончето относно новата тема. Hug Hug Hug Може спокойно да си пишем в тази до 50-та страница. После аз ще направя и пусна новата тема. Вече имам и някои идеи  Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Преди време си говорихме и с Нина за това. Не мисля, че авторката на тази тема ще е против. Wink До колкото знам тя не гледа Селджуците и не е редно да я ангажираме с това. Така, че аз ще се погрижа за темата. Но ако все пак тя иска да я продължи - нека я направи. Flowers Hibiscus Смятам името на новата тема да стане: "Великите Селджуци", "Дъщеря ми" и актьорският екип след това... Heart Heart Heart Надявам се да ви хареса - все пак в момента тук обсъждаме Селджуците, затова ще го сложа като първо, ще оставя и името на сериала "Дъщеря ми", който също е с Буура и Лейля Лидия в главните роли. Той е уникален сериал и ако някой иска може коментира и пита и неща свързани с него и актьорите. KissFlowers Four Leaf CloverAnimal Heart Eyes Cat Аз лично ви препоръчвам този сериал - струва си гледането. Kissing HeartTwo HeartsHeart А сега един колаж с моите хора - Меликшах и Елчин! Смятам, че тези погледи говорят повече от хиляди думи - тук има любов Nature FireAnimal RacehorseCupid

# 664
Здравейте!

Така и не разбрах Сенджер, какво каза на Меликшах точно преди шамара...

Не намерих и никакво време да чета коментари в ТТ, така че Онче, благодаря ти за инфото, което носиш Hug

А шамар ли беше Sunglasses Чак подскочих, като изплющя Grinning
Меликшах има право да иска повече съобразителност от подчинените си.
А, Сенджер на няколко пъти преминава граници с острите си думи, макар и правилни, което накърнява авторитета на владетеля и прави хората, които са свидетели на това подозрителни.

Сенджер от своя страна е толкова страстен в делата си и непримирим с неправдите, че често забравя смирението когато застава пред Султана Stuck Out Tongue Winking Eye
Дори и на всички да беше известно, че те са баща и син, пламенните и бурни, публични спорове със Султана са неприемливи, въпреки че на мен са ми любими Heart Eyes Но като се замисля, дори и Тапар не си позволява да държи, такъв тон на баща си Grinning
Сенджер ще трябва да се владее повече Smirk

Чудя се, това шишенце с отрова най-вероятно, което Теркен даде на Везира си, за кого е предназначено...
И, дали има общо със срещата на този гадняр с Башулу...

Според мен е рано, Теркен да е разкрила най- строго пазената тайна, но знае ли човек...

За ръката с меча, която защитава Башулу, на когото и да е- евала Sunglasses
Като се замисля, май само Тапар може да извади безнаказано меч срещу Везира, така че който и да е друг освен него и Сенджер ще има проблеми.
Може и Сенджер да е и за това да отнесе шамара...

Защо ми се стори, че Арсланташ го наръгват или нещо такова...Или просто не се държи добре на краката си, заради опиата.. Сцената ни е показана за части от секундата.

Надявам се Хаджи бързо да се оправи, че без него сме за никъде Sunglasses

# 665
Здравейте Hug

Юле, Сенджер каза нещо във връзка с боя срещу жени: "Вашата власт е да давате заповеди за плесници срещу жени?"
Доста дръзко като за поданик  и съвсем правилно от човешка гледна точка. Blush Бащичко! Grinning
Явно това е след удара на оная Теркенина твар върху Башолу. Unamused  

Шишенцето, което дава Теркен на Таджимулк според мен е за везира. Той им е много голям враг, а сега лежи беззащитен. Поне така предполагам. Да, рано е да е разбрала най-голямата тайна.

Ръката, която защитава Башолу е най-голямата загадка и най-обсъждана след  плесницата върху Сенджер. Sunglasses

Рокси, чудесна новина, много се радвам, че ще направиш новата тема! Flowers Bouquet
И аз си мислех за името- точно това , "Селджуците" да са в началото, защото това е сега текущият сериал. Супер, значи ще си имаме нова тема! Heart Eyes

Нина, много загадъчни са думите на Лейла Лидия, какво ли е искала да каже за деня и годината... Thinking

Гостче, благодаря, че си копирала поста, да, така се запазва. Hug

За всички вас, девойки, и за четящите ни Hug - една нова тема от неповторимия саундтрак на сериала. Много ми е интересна музиката на Селджуците  и според мен много  допринася за атмосферата на целия проект.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 21:31 от oncee

# 666
Здравейте!

Нося ви малко красоти Heart Eyes

Чудесен постер на двамата братя.

И вие ли виждате искрите,които изхвърчат  от този сблъсък Grinning

Един усмихнат Арсланташ зад кадър Kissing Heart

Нови снимки на Екин и Буура с прегръдка вместо с шамари Heart Eyes

И първо визуално разкритие на новия герой- Файсел ( не знам, дали изписвам правилно името), който ще даде нова посока във войната между батини и селджуци Sunglasses

Лично мнение- очаквах да изглежда по- така Smirk, ако ме разбирате Smirk

# 667
Здравейте момичета! Минавам набързо, за да ви донеса една уникална нова снимка на Буура и Екин от днес! HeartHeartHeart Не знам къде се намират двамата, но са много готини и стилни. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Изглежда ще снимат обща фотосесия или може би ще участват в някое интервю заедно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Съмнявам се да ходят на снимачната площадка така официални и облечени в костюми. ThinkingTwo HeartsAnimal Racehorse Едно е ясно - със сигурност няма да ги видим в този вид в сериала. Stuck Out Tongue Winking EyeKissFlowers Four Leaf Clover

П.с. Сега видях, че Юлето я е пуснала - но нищо - такава красота си струва да се повтори. HugHugHug По-късно ще си кажа мнението и за епизода ... Wink Юле благодаря за хубавите снимки Kissing HeartTwo HeartsHeart

Онче - относно съобщението, което е пуснала Нинка на Лейля Лидия - мисля, че не е ново. Порових се в профилите й и го няма - нито в инстаграм, нито в туитър - никъде не е написала такаво нещо. Wink После разбрах, че го е написала преди време, но някои фенове са го пуснали отново сега. И затова Нина се е заблудила, че е ново. Wink Лейля Лидия е прекрасна - толкова е красива и усмихната. Снимката й е невероятна. Благодаря ти Нина - нашата любимка е супер и като човек и като актриса. Много й се радвам ... HeartHeartHeart

Ето ви още една нейна снимка от преди време, докато снимаше "Дъщеря ми" - очарователна красавица е ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:59 от Roxis

# 668
Здравейте, момичета! Hug

Юле, разбирам те Wink, и аз очаквах новият герой да изглежда по-така. Smiley Не е само защото не харесвам актьора, ама като че ли този образ не му върви, на мен ми е малко комичен.Ill Но, нека да видим, може пък да се развихри и да ни покаже нещо интересно. Хайде да не съм толква лоша. Satisfied Ама не съм само аз де, из мрежите е пълно с  какви ли не мнения, доста от които не особено ласкави. Не го посрещат с възторг, това е сигурно. Ще се радвам да опровергае тези очаквания.

Обаче пък  за снимките на Буура и Екин две мнения няма! Heart Eyes Страхотни мъже! Heart Eyes

Да, Рокси- вероятно скоро ще видим тяхна фотосесия, предполагам с интервю.
Все още си чакам обявеното предаване на Екин и Севда по Onedio, нещо се забави.

Видях и друго интересно в мрежата- вижте линка. Bulb
https://mailchi.mp/3a1d796ff8fb/natpe-v-front-new-hits-from-turk … esented-by-mistco

Накратко- водеща дистрибуторска компания за турски проекти ще представи "Нови хитове от Турция", виждате, единият сериал е нашият. Heart Eyes Виртуално ще е представянето, на 12 януари 2021, дадени са часове в различни часови зони.
Sign ExclamationНай-важното е- в представянето ще участват продуцентите и водещите актьори! Tada
Значи- може да видим нашите любимци, макар и на онлайн събитие! Nature Sparkles И ще говорят за Селджуците, за ролите си. Просто супер! Balloon

Днес две от нашите хубавици са се разходили из магазините за подаръци /Севда/ и торта/ Хатидже/ Blush
Севда купувала подаръци за семейството си, много била щастлива, че  ще прекара празника с родителите си. Heart А Хатидже била уморена след дълъг снимачен ден.

И нещо много хубаво- утре вечер Хатидже Шендил заедно с близката си приятелка Бергюзар Корел ще имат директен ефир с цел събиране на средства за болно детенце.Heart  Гостче, ако разбираш малко турски, може да глдаш. Blush

Да се посмеете малко с нашия Йоргос. Grinning Ник наистина е много симпатичен и чаровен актьор.
Blush

И още един чаровник, подстриган, нагласен. Blush Нинка, специално за тебе е тази снимка на сладурчо. Hug

Пуснаха откъс от новата серия. Някакъв религиозен ритуал е, прилича на пеенето от съня на Сенджер. Предполагам за турската публика е много интересен. Симпатичният духовен водач и лечител води ритуала. Blush

В този момент си представих, ако някой у нас направи филм, в който видим Черноризец Храбър например, колко вълнуващо би било.Heart Eyes Така че разбирам вълнението на турските зрители, това е реална историческа личност и  много обичан от тях. Heart

Sign Triangular Flag On PostПреди малко продуцентът ни изненада с една снимка- двамата  с Екин зад кадър - от 1 серия. Blush
Забавна е снимката, вижте чехлите на Екин Grinning Това е явно заснемането на сцената, в която той вървеше бос и със завързани очи по ръба на крепостта на батанитите.

Хайде, опънах пак чаршафа! Grinning Лека нощ, девойки и хубави сънища! Nature Sparkles

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 23:08 от oncee

# 669
Приятели, имам страхотна изненада за вас. Преди малко пуснаха превода на 8-ми епизод на "Пробуждане - Великите Селджуци" - много съм щастлива!!! HeartHeartHeart Очаквах с нетърпение да го гледам на български... Hug Hug Hug Нашият сериал е уникален - големи късметлии сме, че можем да му се насладим и с бг субтитри. Hands ClapTadaHorse Racing Искам да отправя моите най-искрени благодарности към нашия страхотен преводач Elihancho1981, както и към Neron Online Video. Hands Pray Blush Flowers Hibiscus Благодаря от сърце за труда, който полагат и за това, което правят за да може този изключителен сериал да достигне до нас с бг превод. Sparkling HeartBlushAnimal Racehorse

"Пробуждане - Великите Селджуци" / Империята на Селджуците, Епизод 8 с Бг Субтитри  Hands PrayHeart EyesSparkling Heart

https://ok.ru/video/1963532618297

Хиляди благодарности на Любими Филми и Сериали с Превод - Сериали и Филми с Превод - Neron Online Video - Elihancho1981 HugHugHug

Превод и субтитри: Elihancho1981 - Neron Online Video Hands PrayHeart EyesTada

Онче - много ти благодаря за страхотната новина относно участието на нашите любимци в ново онлайн интервю през януари! Sparkling HeartTadaNature Fire На линка, който си дала имаше бутон за допълнителна информация - за щастие там пише и кои точно актьори ще участват в интервюто Hands Clap Hands ClapHands Clap Пускам ви превода Hug

https://www.natpe.com/virtual/new-hits-from-turkey/

"ВЕЛИКИТЕ СЕЛДЖУЦИ: ПАЗИТЕЛИ НА ПРАВОСЪДИЕТО" (така го изписват там), който се продуцира от AKLI FILM и се излъчва по TRT 1, разказва историята на Меликшах, могъщия командир на династията на селджуците. Сериалът, който е начело в класацията в понеделник вечерта, предлага на публиката визуален празник със страхотния си актьорски състав и високо качество на продукцията и кани публиката на епично пътешествие, смесено с любов, борба и тайни. HeartHeartHeart

Продуцентът Емре Конук заедно с Буура Гюлсой/ Меликшах, Екин Коч/ Сенджер, Хатидже Шендил/ Теркен, Лейля Лидия Туутлу/ Елчин, Севда Ергинджи/ Турна, Мехмет Озгур/ Хаджи и Гуркан Уйгун/ Хасан Сабах ще разкажат за цялата упорита работа и усилия, които стоят зад проекта, както и за ключовите черти на техните герои. HugAnimal RacehorseSparkling Heart

MISTCO, с партньорството на NATPE V-Front ™, има удоволствието да покани всички медийни професионалисти и всички последователи на турската драма по целия свят за представяне на „НОВИ ХИТОВЕ ОТ ТУРЦИЯ“ на 12 януари 2021 година. YumRevolving HeartsHands Pray

Час на излъчване в Турция от 20 до 21 часа Animal Heart Eyes Cat Revolving HeartsAnimal Racehorse

Припомням, че ще участват 2 сериала така, че най-вероятно ще дадат по 30 минути на всеки от сериалите и през това време поканените актьори и продуцента ще говорят за ролите си и работата си в съответния проект. HugHugHug А може и за нашите да дадат малко повече от 30 минути, защото все пак поканените актьори ще са повече отколкото в другия сериал. Stuck Out Tongue Winking Eye Само не разбрах всички ли ще можем да ги гледаме онлайн или само хора с регистрация. Thinking Все пак се надявам, че някои ще запише интервюто и ще го пусне и в ютуб, за да му се насладим. Hands PrayHands PrayHands Pray Ще бъде онлайн, за да може да се гледа от всички фенове от всички страни, но се надявам актьорите да са заедно на едно място и да отговарят на въпросите. Така ще е уникално ... Hands PrayHands PrayHands Pray Two HeartsHeart EyesFlowers Four Leaf CloverHeart

# 670
Здрвейте! Hug

Рокси, прекрасен подарък си ни донесла! Flowers Hibiscus Огромни благодарности на Любими Филми и Сериали с Превод - Сериали и Филми с Превод - Neron Online Video - Elihancho1981! Hug
Много ти благодаря и за допълнителната информация за онлайн представянето Hug, аз снощи явно полузаспала съм видяла новината и съм пропуснала част от нея. Grinning Със сигурност някой ще запише представянето онлайн, ще ги видим. Heart Eyes А  а може и на език, който някой от нас знае да се появи превод. Blush Чудесна новина, много се радвам, всички любомци ще са на тази среща!:blush:

Излязоха снимки от новата серия, пускам някои, ще допълваме после.

Меликшах при везира.

Двамата братя, явно след спречкването. Blush

Сигурна съм, че няма да каже от какво му е раната на устната. Grinning

Султанът и бъдещата снахичка. Blush

А защо ли гледа тъжно тук Турна, може би е научила вестта за Шелемзер...

Ето го и новият батанит.

Ще излязат още снимки.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 12:26 от oncee

# 671
  • Плевен / София

Ето го и новият батанит.

Гледах го последно в "Почукай на вратата ми" и там беше с отрицателна роля...Да го видя тук какви ще ги върши...

# 672
Гостче, същите ще ги върши като чета за образа му Joy Отсега съм му вдигнала мерника пък да видим Sunglasses

Рокси, благодаря за линка към преведената серия Heart Благодаря и на преводача Heart Сега като се съберат, няколко епизода с превод ще ги изгледам накуп Heart Eyesи без това по празниците ще сме под домашен арест Joy

Онче, благодаря за снимките и новият откъс.
Проверих за този ритуал, ако ви е интересно. Нарича се Зикър и е широко разпространен сред мюсюлманите, които са го извършвали тайно в миналото, защото не е бил позволен. Практикува се  до днес и от хора от други религии с цел дълбока медитация.
Суфитски ритуал на силно вярващи, които поклащайки се леко, цитирайки откъси от Корана и споменавайки често името на Господ изпадат в транс, като по този начин се доближават до Него и Неговото  милост.
С други думи, типично за Юсуф Хамедани Grinning
Може би ритуалът е извършен в следствие на апокалипсисът сполетял Шелемзер... И съвършените се молят за Божията  благосклонност...

Продължавам да не виждам в откъсите Емир Илтебер, започвам да се притеснявам за него Smirk, дали е оцелял...

Турна, защо ли е отново в двореца? Заради Сеферие или са я повикали и заради Хаджи? Дано! Само на нея вярвам Smirk

Чудесен постер на Сенджер Heart

# 673
Юле, много благодаря за интересната информация за ритуала Зикър! Flowers Bouquet

И аз го мислех емира, но ето го, тук е! Blush

А този вижте го , ха ха, злорадствам! Satisfied

Ето кой е защитил Башолу.

Сенджер пази своя духовен учител.

Миличкият ни везир и султанът над него.

Юначният Тапар.

Публикацията за директния благотворителен ефир тази вечер на Хатидже Шендил и Бергюзар Корел, видях я при моя любимец Боран Кузум, и други актьори са споделили и подкрепят. Heart

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 16:03 от oncee

# 674
JoyHeartHeartHeartHeartМомичета влюбена съм в едно клипче, което нашият продуцент е публикувал с думите "Обичам го"
Видеото е чудесно, а Сенджер е пожар Heart Sweat Smile
Аз много се забавлявах, насладете му се и вие Heart Eyes - https://www.youtube.com/watch?v=TsgcYWnygFI&feature=youtu.be

Общи условия

Активация на акаунт