Знам, че не бива постове от един потребител един след друг, но си мислех, че понякога може 2.
И толкова се изненадах като видях по това време фрагмана, че реших да го публикувам и на сутринта да се изненадате и вие.
Но съм съгласна с тебе, наруших правилата.
И да не забравя сега, че бързайки вчера да пиша за 12 епизод пропуснах- страхотен анимиран колаж си публикувала, много благодаря!
Не знам дали е правилно така- жив колаж или това си е гиф, но е много красив! 
Ето го този буреносен трейлър със субтитри.
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_831964
Меликшах пак се кара на Сенджер, той пък отново му отговаря като принц, не като войник. И получи юмрук.

Везирът ще го лекуват, обаче Теркен явно е решила да изтрови всеки ,който и се изправи на пътя.

Нищо за Шелемзер, държат интригата.
Най-некрасивата секунда от трейлъра:

В туитър върви оживено обсъждане кой е спрял онзи хлъзгав слуга на Теркен да удари Башолу. Има даже гласувания: Тапар, Меликшах, Ата бей- баят на племето Кънък и т.н. Даже видяха пръстена на ръката, обсъжда се размера на меча и какво ли не.

Два колажа от мрежата, интересни са.

Единият е паралел между сцени от 10 и 12 серия- великолепното влизане на Сенджер и Турна в двореца.

И един колаж от руските групи- специално за Рокси и Вера.

Момичета, връщам се, че нещо друго важно да пиша- да обсъдим. Вече сме на стр. 45 от темата. Като стигнем стр. 50 трябва да направим нова. Някой има ли идея? Дали може да помолим автора на темата или някой от вас може да прави теми? 
Хубав ден, момичета!

До колкото знам тя не гледа Селджуците и не е редно да я ангажираме с това. Така, че аз ще се погрижа за темата. Но ако все пак тя иска да я продължи - нека я направи.

Аз лично ви препоръчвам този сериал - струва си гледането. 

Чак подскочих, като изплющя 
Но като се замисля, дори и Тапар не си позволява да държи, такъв тон на баща си 

Не е само защото не харесвам актьора, ама като че ли този образ не му върви, на мен ми е малко комичен.
Но, нека да видим, може пък да се развихри и да ни покаже нещо интересно. Хайде да не съм толква лоша.
Ама не съм само аз де, из мрежите е пълно с какви ли не мнения, доста от които не особено ласкави. Не го посрещат с възторг, това е сигурно. Ще се радвам да опровергае тези очаквания. 

И ще говорят за Селджуците, за ролите си. Просто супер! 

Преди малко продуцентът ни изненада с една снимка- двамата с Екин зад кадър - от 1 серия. 

Искам да отправя моите най-искрени благодарности към нашия страхотен преводач

Отсега съм му вдигнала мерника пък да видим