Досега не съм споделяла това, но реших да го направя.
В края на 2017 и началото на 2018 двамата играят заедно в игралния филм "Непознатият в джоба ми" (Cebimdeki Yabanci). 

По-късно през 2018 и 2019 Буура и Лейля Лидия участват отново заедно като водеща двойка в супер успешния сериал "Дъщеря ми" (Kızım). 

И сега през 2020 си партринат заедно за трети път в "Пробуждане: Великите Селджуци", който също жъне огромен успех. 

Съжалявам ако съм ви отекчила
Онче - ти може да прочетеш цялата статия - мисля, че и твоя любима двойка, за която си ни разказвала преди също фигурира вътре.
Благодаря и на двете ви за прекрасните снимки зад кадър - съвсем новички са - от днес! Актьорите ни са страхотни. 

Трети проект- наистина е забележително! 

А особено ми хареса когато султанът извика на Теркен да замълчи. 

Зомбиран човек...

Новата снимка на Буура зад кадър е страхотна. Надявам се, че най-накрая отново ще видим Меликшах на бойното поле.

Не искам да го гледам само в двореца - и Меликшах и Елчин са уникални воини. Искам да ги гледам заедно, както в двореца, където да показват любовта си един към друг, така и на бойното поле - рамо до рамо срещу враговете и предателите. 

Стига сме гледали само Сенджер, Тапар и другарите им в битка. Много ги харесвам всички, но е хубаво да видим и останалите на бойното поле.
Чудесно е, че ни очаква нова битка, в който Меликшах ще се включи - като гледам Буура колко е кален. Ще бъде епично. 

Това е промо направено и пуснато от феновете и няма нищо общо с 14 епизод.
Ако искаш може да редактираш поста и да пуснеш реалното промо. Ако не го остави така - няма проблем ...

Явно се разправя със слугата на Теркен, за това че е ударил жена. Добре го фрасна и той ...
Най-много ми хареса момента, когато Теркен опита да защити гнусния си помощник, но Султана й затвори устата й и каза да млъкне - ето това е наслада за очите ми. 

И аз се надявам, че скоро ще можем да видим някоя прегръдка и хубава сцена между тях и в Селджуците. 

Трети проект- наистина е забележително! 

Ясно е, че от толкова проблеми нямаше как да стане, но все пак е хубаво да намират време и за тях, така както намират за останалите.
Но ми хареса друго - когато Теркен отиде при Меликшах и тръгна да го гали по ръката - той така остро я изгледа. Въобще не я иска и му личи - не гледа Теркен с любов. Много бързо си отдръпна ръката ... 

Съвсем различно е, когато Меликшах гледа Елчин - там се вижда и любов и страст и чувства. 

Дано ни зарадват с някоя хубава сцена между Меликшах и Елчин в следващата серия. 

Чудя се до кога ще търпим гадостите на Теркен
Прави си каквото иска и трови хората без да се замисля. Отвратителна е - направо нямам думи.
Феновете доста недоволстват вече и в това отношение са прави.
Елчин и Гевхер с помощта на Турна разбраха, че Теркен трови майката на Меликшах, но както изглежда не могат да кажат просто така - сигурно по онова време е било нужно някой висшестоящ да го направи. В случая трябва да е Хаджи - но ето, че и той е зле защото Арсланташ го наръга. Елчин добре се сети да помоли Турна да го спаси - така хем ще помогнат на него и Султана ще е щастлив, хем ще могат да разобличат и Теркен, когато той се възстанови. 

Само, че онази змия разбра, че са открили отровата и реши да отрови Хаджи и да натопи Турна - прати при нея уж някаква болна, за да й отвлече вниманието и през това време помощницата на Теркен сложи отрова в купата с лекарството, което Турна беше приготвила за Хаджи - когато тя му го занесе и той го изпи му стана зле. Турна се паникьоса - Елчин дойде, но и змията Теркен цъфна.
Дано Хаджи не умре - надявам се, че ще се оправи въпреки всичко. Изглеждаше зле - Турна трябва да се стегне и да намери някаква противоотрова бързо.
Той поне е наясно кои са те, но въпреки всичко се сби с Тапар, разкрещя се и на Меликшах
И те са прави от своя страна - Арсланташ рани Хаджи, който е като роден баща на Меликшах. Той беше съсипан, притеснен и много тъжен заради това.
От друга страна Султана беше гневен и заради взривовете в Шелемзар - прати на Сенджер бележка да доведе Арсланташ, но той му я върна.
Хареса ми това, че когато Меликшах попита Тапар за раните му, той прикри Сенджер. Страхотни братя.
Браво и на Сенджер се сети да заведе Арсланташ при Хамедани и човека със специален ритуал и песни го върна в реалността. Така Арсланташ си спомни колко много е направил Хаджи за него.
Слугата на Теркен Тасим си позволи да удари майката на Сенджер и това беше най-голямата му грешка. Обожавам момента, когато Сенджер разбра за стореното от този изверг пресрещна го и го преби подобаващо - като дори счупи ръката му. Така му се пада на онзи ...
Само погледнете този колаж - истинска наслада. 

И така се стигна до сцената, в която Меликшах и Тапар опряха саби в гърлото на Сенджер
После се скараха с него заради това, че крие Арсланташ, а Сенджер избухна и обвини Султана, че управлява като бие жени. Това го вбеси още повече и нормално Меликшах удари Сенджер.
Разбирам Сенджер - той обожава майка си. Прав е за всичко - просто Султана не знаеше за тази случка. Когато разбере ще оправи гадината Тасим - в промото хубаво се вижда, че и той ще го ступа. 

Нямах в предвид линка с руския превод! Много ти благодаря за него. Имах в предвид клипа с промото на турски, който и Гости е споделила след теб!
Но въобще не се притеснявай за това. Няма никакъв проблем. 
Актрисата се казва Buçe Buse Kahraman и вече е започнала тренировките по конна езда за нашия сериал. 

Севда днес участва в директно предаване по инстаграм с Туба Буюкюстин. 

Обявени са тазгодишните носители на наградите Anadolu Media Awards. 

Нашият великолепен сериал "Пробуждане: Великите Сулджуци" съвсем заслужено е спечелил наградата за сериал на годината. Супер щастлива съм ... 

Наистина ни очаква епична битка - нямам търпение. 

От кога чакам да видя Меликшах отново на бойното поле - Буура е повече от Великолепен! 

Точно както го видяхме тук - много му отива така, макар че на него всякак му отива! 

Гости - благодаря и на теб за прекрасния колаж на Сенджер и Турна, който си пуснала. 

Направих едно много забавно гифче с моменти на Меликшах и Елчин на бойното поле - и двамата правят едни и същи жестове! 

Дано скоро ги видим отново заедно в битка срещу враговете ... 

Препоръчани теми