Семейни драми: "Майка", "Дъщеря ми", "Детето", "Великите Селджуци" и актьорският екип след това...

• 62 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Плевен / София
Тежка серия, но важното, че рейтингът върви нагоре....

# 691
Здравейте приятели! Аз пак идвам с информация около моите хора. Не знам дали знаете, но Селджуците са третия съвместен проект на Буура и Лейля Лидия! HeartHeartHeart Досега не съм споделяла това, но реших да го направя. Stuck Out Tongue Winking Eye В края на 2017 и началото на 2018 двамата играят заедно в игралния филм "Непознатият в джоба ми" (Cebimdeki Yabanci). Hands ClapRevolving HeartsTada По-късно през 2018 и 2019 Буура и Лейля Лидия участват отново заедно като водеща двойка в супер успешния сериал "Дъщеря ми" (Kızım). Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart И сега през 2020 си партринат заедно за трети път в "Пробуждане: Великите Селджуци", който също жъне огромен успех. TadaRevolving HeartsAnimal Racehorse

В нашите медии също има статия за тях - източник: Telenovellas News Hug

10-те най: Двойки, които играха отново заедно през 2020 г.
Публикувано на: 19.12.20

Буура Гюлсой и Лейля Лидия Туутлу Sparkling HeartHeart EyesHands Pray

В началото на 2018 г. Буура и Лейля участват във филма "Непознатият в джоба ми" (Cebimdeki Yabanci). По-късно същата година двамата стават двойка в сериала "Дъщеря ми" (Kızım). Заради успешната им съвместна работа, продуцентите отново ги събират във високобюджетния исторически сериал "Империята на селджуките" (Uyanış Büyük Selçuklu), който може да се похвали с висок рейтинг.

https://tvnovellas.blogspot.com/2020/12/10-2020.html?fbclid=IwAR … uC78lXSoRjVfbBblM

Нося ви и малко снимки на Буура и Лейля Лидия зад кадър от трите им съвместни проекта. Започвам с първия - игралния филм "Непознатият в джоба ми" (Cebimdeki Yabanci). Hug

Продължавам със снимки на Буура и Лейля Лидия зад кадър от сериала "Дъщеря ми", където двамата играят двойка ... HeartHeartHeart

И за финал снимки на Буура и Лейля Лидия като Султан Меликшах и Елчин Хатун от Селджуците!!! Пускани са, но нищо ... Stuck Out Tongue Winking EyeRevolving HeartsHeart

Мисля, че Нинка най-много ще се зарадва на снимките и инфото около Буура и Лейля, но се надявам и вие да ги харесата. Heart Съжалявам ако съм ви отекчила Hug Онче - ти може да прочетеш цялата статия - мисля, че и твоя любима двойка, за която си ни разказвала преди също фигурира вътре. Kissing Heart Благодаря и на двете ви за прекрасните снимки зад кадър - съвсем новички са - от днес! Актьорите ни са страхотни. Two HeartsFlowers Four Leaf CloverAnimal Racehorse

Бъдете здрави вие и вашите семейства Hands PrayFlowers HibiscusPurple Heart

# 692
  • София
Привет!
Рокси , хиляди благодарности за поста ти.
Напомни ми за един от най-любимите ми сериали и за артистите, които обожавам. Ето и от мен сцена с тримата ми любимци:

Дано и сега видим подобна сцена:

Хубава вечер на всички и до скоро. Бъдете здрави.

# 693
Рокси, интересна статия, благодаря. Hug Трети проект- наистина е забележително! Hands Clap

Да, знам кого имаш предвид- Боран Кузум и Мирай Данер, любимците ми от "Ти си моята Родина", също имаха нов съвместен проект през 2020. Не била толкова лоша тази година, нали! Grinning

Нинка, чаровни са снимките, много сладки! Hug

Досега не са дали трейлър, но продуцента пусна една страхотна снимка зад кадър на Буура от новата серия. Каза, че ще има голяма бойна сцена в 14 серия, та е от нея. 
Предполагам, че ще е с византийците, оше не съм гледала 13 серия, но Андреас замисляше  нещо. И снощи по реплики на фенове в мрежата разбрах, че очакват след конфрикта султанът и Сенджер да пазят гърбовете си в голяма битка. Ще видим дали са познали.

Зад Буура май е актьорът, който играе верния му помощник,  и той снима, може и от него нещо да видим.Blush

# 694
Момичета, ето го първият трейлър за епизод 14  Nature Boom

# 695
  • Плевен / София
Момичета, ето го първият трейлър за епизод 14  Nature Boom

Благодаря

# 696
Моля Hug
И пристига с руски превод, макар че и без превод  е достатъчно ясно.

https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_839760

Таджимулк го получи за втори път, малко му беше от Сенджер, отнесе го и от  Меликшах. Joy А особено ми хареса когато султанът извика на Теркен да замълчи. Hands Punch

За Рустем нямам думи... Fearful Зомбиран човек...
Султанът  е в бойна готовност. Сенджер и групата- също.

И превода на откъса с руски субтитри:

https://turkru.tv/probuzhdenie-velikie-seldzhuki-14-seriya.html#frag_1_(subtitry)

# 697
Много се радвам, че нашия сериал отново е на първо място в две от групите, а в третата сме втори! Hands ClapTwo HeartsHeart Новата снимка на Буура зад кадър е страхотна. Надявам се, че най-накрая отново ще видим Меликшах на бойното поле. Hands Pray BlushPurple Heart Не искам да го гледам само в двореца - и Меликшах и Елчин са уникални воини. Искам да ги гледам заедно, както в двореца, където да показват любовта си един към друг, така и на бойното поле - рамо до рамо срещу враговете и предателите. Hands PrayFlowers Four Leaf CloverAnimal Racehorse Стига сме гледали само Сенджер, Тапар и другарите им в битка. Много ги харесвам всички, но е хубаво да видим и останалите на бойното поле. Wink Чудесно е, че ни очаква нова битка, в който Меликшах ще се включи - като гледам Буура колко е кален. Ще бъде епично. Hands ClapDartHorse Racing

Онче - първия линк, който си дала не е от новото промо! Предполагам, че си сбъркала, когато си го копирала. Thinking Това е промо направено и пуснато от феновете и няма нищо общо с 14 епизод. Wink Ако искаш може да редактираш поста и да пуснеш реалното промо. Ако не го остави така - няма проблем ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето първия трейлър за 14-ти епизод на Селджуците! Браво на Меликшах - страхотен е. HeartHeart EyesAnimal Racehorse Явно се разправя със слугата на Теркен, за това че е ударил жена. Добре го фрасна и той ... Hands Clap Hands Clap Hands Clap Най-много ми хареса момента, когато Теркен опита да защити гнусния си помощник, но Султана й затвори устата й и каза да млъкне - ето това е наслада за очите ми. TadaTadaTada

https://www.youtube.com/watch?v=J3C43UGOMMk&ab_channel=Uyan% … %BCkSel%C3%A7uklu

Рокси , хиляди благодарности за поста ти.
Напомни ми за един от най-любимите ми сериали и за артистите, които обожавам. Ето и от мен сцена с тримата ми любимци:

Дано и сега видим подобна сцена:

Хубава вечер на всички и до скоро. Бъдете здрави.

Нинче - много се радвам, че съм те зарадвала с поста ми. Пуснала си прекрасни снимки на Буура, Лейля Лидия и Берен от "Дъщеря ми" - уникални са нашите сладури! HeartHeartHeart И аз се надявам, че скоро ще можем да видим някоя прегръдка и хубава сцена между тях и в Селджуците. Hands PrayHands PrayHands Pray

Рокси, интересна статия, благодаря. Hug Трети проект- наистина е забележително! Hands Clap

Така е Онче и много се радвам за това! Heart EyesHugSparkling Heart

Подразни ме това, че във вчерашната серия въобще нямаше обща сцена между Меликшах и Елчин Disappointed Ясно е, че от толкова проблеми нямаше как да стане, но все пак е хубаво да намират време и за тях, така както намират за останалите. Sunglasses Но ми хареса друго - когато Теркен отиде при Меликшах и тръгна да го гали по ръката - той така остро я изгледа. Въобще не я иска и му личи - не гледа Теркен с любов. Много бързо си отдръпна ръката ... Hands ClapHands ClapHands Clap Съвсем различно е, когато Меликшах гледа Елчин - там се вижда и любов и страст и чувства. Sparkling HeartHeart EyesYum Дано ни зарадват с някоя хубава сцена между Меликшах и Елчин в следващата серия. Hands PrayHands PrayHands Pray

Епизода беше хубав, но някои неща ми дойдоха в повече! И аз почвам да се ядосвам Angry Чудя се до кога ще търпим гадостите на Теркен Angry Прави си каквото иска и трови хората без да се замисля. Отвратителна е - направо нямам думи. Triumph Феновете доста недоволстват вече и в това отношение са прави. Wink Елчин и Гевхер с помощта на Турна разбраха, че Теркен трови майката на Меликшах, но както изглежда не могат да кажат просто така - сигурно по онова време е било нужно някой висшестоящ да го направи. В случая трябва да е Хаджи - но ето, че и той е зле защото Арсланташ го наръга. Елчин добре се сети да помоли Турна да го спаси - така хем ще помогнат на него и Султана ще е щастлив, хем ще могат да разобличат и Теркен, когато той се възстанови. Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts Само, че онази змия разбра, че са открили отровата и реши да отрови Хаджи и да натопи Турна - прати при нея уж някаква болна, за да й отвлече вниманието и през това време помощницата на Теркен сложи отрова в купата с лекарството, което Турна беше приготвила за Хаджи - когато тя му го занесе и той го изпи му стана зле. Турна се паникьоса - Елчин дойде, но и змията Теркен цъфна. Angry Дано Хаджи не умре - надявам се, че ще се оправи въпреки всичко. Изглеждаше зле - Турна трябва да се стегне и да намери някаква противоотрова бързо. Disappointed

Преди това Теркен опита да пробута нейния слуга за заместник на Хаджи, но Меликшах не се съгласи - каза, че ако трябва ще извика сина си Баркярук. Stuck Out Tongue Winking Eye

Сенджер пък цял епизод лазеше по нервите на Султана опитвайки се да скрие и предпази Арсланташ! Разбирам усилията му - прав е, но не бива и това отношение към родния му баща и брат. Wink Той поне е наясно кои са те, но въпреки всичко се сби с Тапар, разкрещя се и на Меликшах Anguished И те са прави от своя страна - Арсланташ рани Хаджи, който е като роден баща на Меликшах. Той беше съсипан, притеснен и много тъжен заради това. Hug От друга страна Султана беше гневен и заради взривовете в Шелемзар - прати на Сенджер бележка да доведе Арсланташ, но той му я върна. Stuck Out Tongue Winking Eye Хареса ми това, че когато Меликшах попита Тапар за раните му, той прикри Сенджер. Страхотни братя. Kissing Heart Браво и на Сенджер се сети да заведе Арсланташ при Хамедани и човека със специален ритуал и песни го върна в реалността. Така Арсланташ си спомни колко много е направил Хаджи за него. Flowers Hibiscus Слугата на Теркен Тасим си позволи да удари майката на Сенджер и това беше най-голямата му грешка. Обожавам момента, когато Сенджер разбра за стореното от този изверг пресрещна го и го преби подобаващо - като дори счупи ръката му. Така му се пада на онзи ... Hands Clap Hands Clap Hands Clap Само погледнете този колаж - истинска наслада. Tada

Онзи разбира се излъга Султана, че Сенджер го е пребил без причина - само заради Арсланташ! Тогава Султана побесня и след като цял ден му лазят по нервите реши да потърси сметка от Сенджер. Rolling Eyes И така се стигна до сцената, в която Меликшах и Тапар опряха саби в гърлото на Сенджер Sob После се скараха с него заради това, че крие Арсланташ, а Сенджер избухна и обвини Султана, че управлява като бие жени. Това го вбеси още повече и нормално Меликшах удари Сенджер. Disappointed Разбирам Сенджер - той обожава майка си. Прав е за всичко - просто Султана не знаеше за тази случка. Когато разбере ще оправи гадината Тасим - в промото хубаво се вижда, че и той ще го ступа. Hands ClapHands ClapHands Clap

Другата много хубава сцена беше тази между Сенджер и Турна, когато се срещнаха тайно в града! Нося ви колаж и от нея ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 698
Рокси, проверих първия линк с руския превод в поста ми - отваря се, точно от 1 трейлър към 14 епизод е, с руски субтитри, не е фенски клип. Превод на една от групите във ВК е. Blush

Ето го пак, копирах го по друг начин, но е същото видео: Blush

https://vk.com/video-132999259_456247463

Втория линк в поста ми бе от вчерашния откъс от 14 серия, който дадоха веднага след серията, и него пак ще пусна. С руски субтитри е:

https://vk.com/video-48619406_456242044

# 699
Рокси, проверих първия линк с руския превод в поста ми - отваря се, точно от 1 трейлър към 14 епизод е, с руски субтитри, не е фенски клип. Превод на една от групите във ВК е. Blush

Ето го пак, копирах го по друг начин, но е същото видео: Blush

https://vk.com/video-132999259_456247463

Онче - извинявай, явно не съм се изразила правилно. Kissing Heart Нямах в предвид линка с руския превод! Много ти благодаря за него. Имах в предвид клипа с промото на турски, който и Гости е споделила след теб! Wink Но въобще не се притеснявай за това. Няма никакъв проблем. Hug

Аз ви нося една новина - нова актриса щяла да влиза в нашия сериал, още не се знае в каква роля. Новината е от Бирсен! Wink Актрисата се казва Buçe Buse Kahraman и вече е започнала тренировките по конна езда за нашия сериал. Wink

https://www.tv100.com/uyanis-dizisinin-kadrosuna-yasak-elmadan-t … sfer-haber-529923

Това е профила й - https://www.instagram.com/bucekahraman/

Ето и видео докато тренира за нашия сериал. Kissing Heart

https://www.instagram.com/p/CJB8p5gAtcx/

# 700
А, ясно, Рокси, разбрах. Blush
В бързината съм споделила съседен клип явно. Но нищо, ти си го пуснала. Blush

Аз искам да видя някои неща в 13 серия със субтитри. Някои имена не ми бяха ясни- например  едно конкретно място, което искаше Фейсал да му даде Ихтебер, освен  рудниците. Дали това е бъдещата основна крепост на асасините? Не мога да разбера само с озвучката, не чувам добре името на мястото.
И освен това съвсем ми се объркаха нещата- щял да изложи Ихтебер пред Меликшах, че имал вземане - даване с фатимидите, правилно ли съм разбрала? Това са онези, които също са шиити, също са друга клонка, не като селджуците, но пък батанитите и от тях се разграничават. Малко са ми каша нещата около Файсал, да видим, може по-нататък да се изяснят. Иначе дококото разбрах, от приют го е взел Хасан Сабах. Кой знае, може и той нечий син  да излезе...

Дали случайно няколко пъти споменаха Баркиярук? Дали да не очакваме и него в някоя от следващите серии?

И нещо приятно от иначе мрачната 13 серия. Един симпатичен колаж, Омар Хаям във вид на любовен пощальон. Hug

# 701
  • София
Здравейте, момичета!
В подготовката за Светлите рождественски дни ви предлагам един поздрав от Лейля Лидия:

https://www.instagram.com/p/CI5gIyxD6DK/

Хубав ден ви желая и бъдете здрави.

# 702
  • Плевен / София

Благодаря ви за всичко споделено....новата артистка последно игра в Забранената ябълка....беше дъщеря на Халит

# 703
Много красив колаж, Гостче! Hug
Нинка, благодарим за поздрава от Лейла! Hug

Изненадаха ни с втори трейлър. Nature Zap
По-скоро е откъс, Меликшах  преди битката с византийците. Horse Racing

Ето го с руски превод.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247469%2F9c7b56604 … l_wall_-132999259

А нашите хора продължават с благотворителните каузи. Heart Eyes Севда днес участва в директно предаване по инстаграм с Туба Буюкюстин. Heart
Много се радвам, че моите любимци- и стари, и нови, се включват в благородни инициативи.Heart

# 704
За „Най-добър телевизионен сериал на годината“ на наградите Anadolu Media Awards е избран нашият любим сериал - "Пробуждане: Великите Селджуци HeartHugTadaRevolving HeartsAnimal RacehorseHands ClapAnimal Heart Eyes Cat

https://www.trthaber.com/haber/turkiye/anadolu-medya-odullerinde … -odul-540410.html

Здравейте! Нося ви страхотни новини. Hug Обявени са тазгодишните носители на наградите Anadolu Media Awards. Animal HorseTwo HeartsHeart Нашият великолепен сериал "Пробуждане: Великите Сулджуци" съвсем заслужено е спечелил наградата за сериал на годината. Супер щастлива съм ... Hands ClapHands ClapHands Clap

Уаууу, Новият трейлър е уникален - този път съм много доволна и от двата трейлъра за епизода! Благодаря ти Онче. HugHugHug Наистина ни очаква епична битка - нямам търпение. Nature StarFlowers Four Leaf CloverAnimal Horse От кога чакам да видя Меликшах отново на бойното поле - Буура е повече от Великолепен! HeartHeartHeart

https://youtu.be/-TfRhXijm8c

Отново ще видим Султан Меликшах със спусната дълга коса, както в първите епизоди на Селджуците! Nature Fire YumSparkling Heart Точно както го видяхме тук - много му отива така, макар че на него всякак му отива! KissHeart EyesHeart

Излезе още една нова невероятна снимка на Буура зад кадър от епичната битка, която ни очаква в 14-ти епизод на Селджуците!!! Тук се усмихва след добре свършената работа... Sparkling HeartNature SparklesAnimal Racehorse

Нина - благодаря ти за поздрава от нашата любимка Лейля Лидия! Невероятна е ... HeartKissing HeartHug Гости - благодаря и на теб за прекрасния колаж на Сенджер и Турна, който си пуснала. Two HeartsFlowers HibiscusHands Pray

Нося ви още нещо интересно ... Stuck Out Tongue Winking Eye Направих едно много забавно гифче с моменти на Меликшах и Елчин на бойното поле - и двамата правят едни и същи жестове! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Дано скоро ги видим отново заедно в битка срещу враговете ... Hands PrayHands PrayHands Pray

Общи условия

Активация на акаунт