Вдигаш се от раз

Очаквах с нетърпение да го гледам на български, защото ми е един от най-любимите и интересни епизоди ...
Целият сериал е изключителен и винаги го гледам с голямо удоволствие. А на български усещането е още по-уникално.

Сега вече ще можем да разберем всичко точно и ясно. 
Искам да изкажа моите най-искрени благодарности към нашия страхотен преводач Elihancho1981, който въпреки здравословните си проблеми мисли за нас и не спира да ни радва.
Благодаря му от сърце за труда, който полага и за това, което прави за да може този изключителен сериал да достигне до нас с бг превод. 

Надявам се скоро да раздаде правосъдие там 

, когато разбере, че именно той я е измъкнал от лапите на похитителя?

Да е жив и здрав нашия преводач и целия екип, който ни носи толкова радост! 

Но в сериала вероятно ще ни покажат, че Меликшах няма да я познае. Което е донякъде разбираемо- все пак човекът мисли, че е мъртва.
- див козел е и хич не харесва Сенджер, и след спасението на Турна според мен ще намери за какво да се хване. Е, ако разбере, че дъщеря му е влюбена в принц, друга песен ще запее.
Ама това сигурно няма да е скоро. 

Чакаме фрагман или откъс!
Продуцентът и акаунтът публикуваха традиционните символи, когато нещо ще пускат-

И то каква битка! Ще видите какво движение направи на коня Меликшах! 

Толкова е добър!
Засега са се спрели на Берк Джанкат, и аз нямам против. 

Актьорът се справя великолепно с този гаден образ.

Първи сме в АВ от всички исторически проекти. 
Гледам го пак и пак и пак и не мога да му се наситя - това е най-хубавия фрагман за мен!
Откога чакам нещо такова - Меликшах и Елчин заедно в битка срещу лошите! Уникални са - а сцената сабя в сабя ще е епична! 

Съгласна съм с вас - Меликшах, Елчин и Тапар са във вихъра си - само как се бият. На онези им се видя тясно - как няма Андреас да се пули. Физиономията му наистина кърти ...
Сцената с Буура лъка и коня е просто великолепна. Само какво уникално изпълнение на Буура. Свалям му шапка - той е идеален за ролята на Султан Меликшах! 

За подобен род изпълнения си трябват здрави тренировки. Лейля Лидия също е фантастична в бойните сцени. Актьорите ни са блестящи - а Али/ Тапар отдавна показа, че много го бива да се бие - както и Сенджер!

Ако можеше и продължението да е такова - е целувка може да не ни покажат, но поне някоя готина сцена с повече чувства, в която Меликшах и Еличн да покажат любовта си. 

Надявам се и вярвам, че в бъдеще и това ще стане - страхотни са.

Ама за какво си мисля нали - опасна съм ...
Но наистина в промото акцентират на тази сцена. И на гифчето се вижда. 

Надявам се Турна наистина да се е оправила бързо - дано това което дават в края на фрагмана, в което вече е станала да не е сън. 

Би било чудесно да ни покажат още някоя хубава сцена между тях ... 

Ето гифче и от тези моменти ... 

Юле, Онче - както винаги много хубави и интересни анализи.
Много се радвам, че нашият сериал е на 4-та позиция в АБ за седмицата и е първи от историческите сериали. Селджуците са номер 1.
Интервютата и снимките от репортажа също са супер! 

Аз намерих и видео от тези интервюта с актьорите и с продуцента - но ще ги пусна в друг пост с най-основното, което казват в тях ... 

Просто сега съм улисана във фрагмана - дано гифчетата ви харесат ... 

Такава толина се излъчва от клипчето, благодаря! 
Аз не мога да правя гифчета.
Прекрасни са твоите
, благодаря! 
, аз нося една грозотия, ха ха.
Пуснаха втори откъс, ама какъв- батанитите /асасините/ на тяхно сборище.
Разбира се, актьорската игра е на висота, но картинката е страховита. 

Не мога да разбирам всичко, но общо взето настроението и основните неща от туитър преводача се разбират.
Май се очертава втория силно мразен женски образ в сериала. В ръцете и най-вероятно е Тапар. 

На фона на песен на Боб Марли 

Слушат проповедите на Хасан Сабах дружно изпаднали в транс
Не че разбрах и думичка, но на това ми прилича 
Не че е важно, просто наблюдение

Всъщност това е същия репортаж, от който Онче беше дала линк със снимки и статия. 

Оказа се обаче, че са направили и видео репортаж с актьорите - има кратки интервюта с Буура/ Меликшах, Екин/ Сенджер, Али/ Тапар, Хатидже Шендил/ Теркен, както и актьора в ролята на Хаджи 

За съжаление нашите любимки Лейля Лидия/ Елчин и Севда Ергинджи/ Турна ги няма, но явно не са били на сета по това време.
Прави впечатление, че са снимали интервютата само в Двореца на Селджуците - първо Буура е заедно с актьора Мехмет Йозгюр/ Низамулмурк - Хаджи!
След това са интервюирали по отделно съответно Екин, Али и Хатидже!
Клипчето е около 6 минути и 20 секунди. Опитах да ви преведа, това което са написали като най-важно от интервюто под видеото. 

Много ми харесва колко са усмихнати Буура и Екин - хем красиви, хем талантливи. Великолепни са в ролите на Султан Меликшах и Ахмед Сенджер. 

Водещите актьори от сериала отговориха на въпросите на кореспондента на АА по отношение на продукцията, заснета на "TRT International Film Set". 

Има я на предните страници, но може някой да не я е видял - затова я пускам отново.
Става дума за това каква огромна площ са закупили от екипа, за да построят там замъците, селцата, палатките и нещата, които виждаме в сериала - земя включваща гори, реки, красива природа ... 

Постарала си се да преведеш за нас казаното от акторите, много благодаря за труда ти! 
И за огромната снимачна площадка мога само да кажа едно голямо браво. 
. Препоръчани теми