Реших да ви зарадвам с нови невероятни гифчета на любимите ни двойки. Надявам се така денят ви да стане още по-хубав. 

Започвам с едни гифчета, които направих на Меликшах и Елчин от 3-ти епизод на Селджуците, когато двамата ходиха заедно на лов.
Още от тук си личат искрите между тях - големи сладури са. Много ги обичам ... 

Още 2 невероятни гифчета на Султан Меликшах и Елчин Хатун от 11 епизод на Селджуците.

Тях не съм ги правила аз - дело са на други техни фенове
Много ми харесаха и реших да ги споделя с вас.

Ето и едни уникални гифчета на другата невероятна двойка в сериала - Сенджер и Турна!!!

Гифчетата са дело на феновете на Турсен - аз ги намерих и останах очарована.

Сигурна съм, че всички много ще им се зарадвате - затова ви ги нося. 
Двамата са много готини и сладки, а Сенджер с този поглед направо е уауууу ... 

Нося ви и една новина - Нашият сериал: "Пробуждане: Великите Селджуци" е номиниран в категорията: Най-добър телевизионен сериал.
Така, че нека гласуваме и да го подкрепим - става бързо и лесно 

Необходимо е само да кликнете върху името на сериала и гласа ви ще бъде отчетен. 

https://onedio.com/haber/onedio-ne-seneydi-be-odulleri-gururla-s … -seciyoruz-945796
- може Беренчето да си я вземем при нас.
Прочетох, че около Нова година сериалът и завършва, така че... Защо пък някое момиче да не спасят хората на Низам ал Мулк, и без това все момчета спасяват досега.
И я Турна ще се сдобие с млада ученичка-помощничка, я в двореца ще си имаме една по- малка осиновена сестричка.
И Елчин ще я обучава да стреля с лък. 
Ей така си пиша...

Много добре си пишеш Онче - звучи страхотно!

Берен наистина би паснала идеално в нашия сериал - може да се обучава заедно с малкия Селджук.
Или както казваш ти да се учи на стрелба с лък от Елчин или на медицина от Турна. 

Освен това малката обожава батко си Буура и кака си Лейля Лидия. Тримата са си много близки и редовно си пишат и се подкрепят - Беренка е много талантливо момиче. Със сигурност би се вписала идеално и в Селджуците.
Разбира се както и ти каза - само си пишем наши си сценарии. Но ако някой сценарист вземе, че ни прочете може да ни послуша, а и да почерпи идеи от нас и нашите сюжети относно събитията и героите в сериала. Супер сме ... 

Онче - благодаря ти и за разясненията относно Сенджер и Хасан Сабах - не бях обърнала внимание на това. Сега определено разбрах нещата много по-добре ...
И за финал говорейки на Берен - ето една нейна снимка зад кадър от "Дъщеря ми" заедно с Буура и Лейля Лидия.

Великолепни са - красиви, сладки, усмихнати. 

Определено носят много позитивно настроение ... 

И завършвам с обещаното ни още в понеделник от продуцента- втория откъс от 12 серия.
, но успя да се скара първо с баща си, а после и с Турна, но...

След последните разтапящи срещи, нежните погледи, обещанието за любов завинаги май забрави, че същото това влюбено момиче 2 пъти допря нож до врата му, насочи лък със стрела към него и заедно се биха срещу цяла група убийци. А, и още нещо забрави- упоритостта на любимата си и че няма навика да пита или даже да пита, не винаги прави каквото и казват.

Обаче нашето малко бойно момиче вече явно е в добри отношения с Елчин, Гефхер, а и Хаджи май я приема. Така де, да си спомним как искаше да се откаже Сенджер от нея, сега я вика да помага и хем да излекува баба Сеферие, хем ако може да намерят заедно пътя на отровата. Може би си е спомнил колко е умна след случая с посланието в реката и спасяването на Газали.

Ще видим, ще има опит за атентат някакъв, ама дали ще е гръцки огън, или някакви експлозиви с въпросната риба, която се мотаеше в първи трейлър, кой знае. Ами нищо, ще ни изненадат! 

Просто е пуснала снимка от гора и феновете са направили колаж, като са я сложили до снимките на Буура и Лейля като Меликшах и Елчин.
Сенджер определено не е доволен от това, че Турна е в двореца и се замесва в такова сериозно нещо. Опита да я отпрати - но Турна ясно му каза, че няма да стане. Само как му се сопна и каква физиономия направи той. 

Но да се върна на Сенджер - много ми хареса как докато беше в ареста при него дойдоха Тапар, Омар Хаям и Турна! Всички изразиха подкрепата си към него - а отвън майка му Башолу беше готова на всичко, за да спаси сина си. 

После Тапар сподели с Башолу, че ще става баща - тя толкова много се зарадва за него, а после му подари обувчиците, които някога тя е подготвила за него. Много силна сцена. Башолу пожела на Тапар никога да не се разделя с детето си, а тези обувки да пазят краката му. 

Честно казано аз малко се съмнявам, че Рюстем е истинския брат на Арсланташ - дали не го излъгаха нарочно, за да спасят своя човек. 

Сладурчета, вече са двойка откъдето и да ги погледнеш. 

- Елчин отиде при Меликшах на терасата, някакъв аромат му показа, донесе му питие, а накрая той каза нещо от рода, че ароматът го кара да мисли за Теркен... Елчин си тръгна много разстроена. 

На мен лично това много ми харесва.
Обаче майката на Алсланташ нещо не ми беше много ясна, даже не вярвах, че е истинската му майка. Тя наиситна ли вярва, че везирът е организирал всичко?! Да, въпросът защо не ги е потърсил по-късно остава, но ние видяхме с очите си кой отвлече Рустем и майка му. А батанитите го представят като спасение.