Лидл 120 - Октомври

• 141 544
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 485
Да, наистина - как доказваш, че имаш запек??

П.п. на мен маслините ми действат така, за разлика от киселото мляко...

Ами на мен обикновеното кисело мляко не ми действа разхлабващо, ама активията ми действаше солидно. Сега покрай бременността просто почти нищо не ми действа, дори и неща, които са ми действали безотказно. Ама няма да се засиля да връщам празната опаковка от активия в магазина, дори и да имаше подобна опция.

# 1 486
  • shumen
Ако е развалена бих я върнала,но ако не ми харесва няма как да я върна.

# 1 487
За кампанията на активията е друга работа, там си е маркетингова политика на марката.

# 1 488
И в Лидл всичко взимат, и нахапано да е.

# 1 489
  • русе
Без касова бележка не могат да ми го приемат😡

# 1 490
Без касова бележка не могат да ми го приемат😡
Нормално.

# 1 491
  • София
Скрит текст:
Как са конвектори те ? Искам да взема на майката на миУото ,преди да скове студ и да пали печката на дърва.
Не са нещо уау, нито и като икономия.
Е то каква икономия от такъв уред - включваш в контакта 2 киловата уред и той толкова харчи - 2 киловата Grinning Дали ще е конвектор, радиатор, вентилаторна печка... все тая като консумация. Единствено климатиците са на друг принцип, иначе колкото енергия дръпне от мрежата, толкова ще ви вкара в стаята като топлина.
Приятел си го беше купил същия конвектор миналата година, нещо разочарован остана тогава. Може и на него да му се е паднал дефектен де, но каза че доста градуси надолу е трябвало да падне от зададената температура, че да се включи да дозатопли пак, не бяха 1-2 градуса дето ги цитирахте тук ами говореше за 4-5, та затова си мисля че нещо проблем е имало с неговия. Другото, от което се оплака беше че ако спре токът, дори и за малко да е, после не се включва пак, явно не са му предвидили някаква памет отделно за настройките или не знам и аз. За такъв проблем не помня някой друг да беше споменавал тук. Питах го пак миналия ден, че ги заглеждах и аз, но това последното ме отказа.
Ако трябва да се избира между конвектор, радиатор и вентилаторна печка, определено конвекторът печели като уред, единствено е недостатък ако някой държи да може да си мята по нещо за изсушаване отгоре, тогава си е за радиатор. Иначе другаде конвектор който е над 2 киловата на такава цена почти не се намира, има по-евтини но те са до 2КВ или по-малко, всеки си преценява какво му трябва.
хахаха Joy какви ги развивате... За КПД чували ли сте...
То и ютуята е 2кВт ама..
Чувала съм, представете си... И колко според вас е КПД на такъв уред? Ако е нещо друго, за част от консумираната мощност си върши работата, за останалото отделя топлина, т.е. има загуби. На конвектора или радиатора каква част от мощността му отиват за нещо друго, освен за каквото трябва - нагряване? Електрониката и вентилаторът колкото харчат, само толкова ще отива за нещо различно.
Така де, вярно си е за смях работата, когато някой говори за икономия от такива уреди. Икономията е като го изключиш или намалиш, това е положението. А сравнението на уреди дето нямат нищо общо хич няма да го коментирам, ще вземат да ме модерират.

От коментарите малко по-нагоре явно няма да съжалявам че се отказах да го купувам тоя конвектор, блазнеше ме това че е повече от 2 киловата, обаче явно и тая година са проблемни и ще търся някакъв друг.
[/quote]

Ами пак прочетете какво е, както и коефициент на топлопреминаване... също и големия хистерезис влияе на икономичността.
Все едно да сравнявате чугунен котлон с керамичен...
Те хората са измислили нещата отдавна, но това че не му харесва цената вече е друг проблем.

Това с ютията беше в кръга на шегата...

Аз отивам да си взема Applimo с 8г. гаранция, докато е в промоция и да ми е мир на душата Simple Smile

ПП: Мернах го през кашона в лидъла - много квадратен - сигурно  ще пукат ламарини, а и няма прорези за влизане и излизане на въздух (странични), както на моя (от преди 4г), който е с елиптичен профил. Явно качеството пада.

# 1 492
  • софия
Дали мога да върна крем за лице, който купих вччера от там? намазах се с него и почна да ме сърби лицето от крема, сигурно вътре има нещо,което не ми понася...

# 1 493
Надяваме се да имаш касова бележка.

# 1 494
  • софия
Надяваме се да имаш касова бележка.

Имам имам, въпросът е, че макар и веднъж ,но все пак е използван и затова се чудя дали може да се върне  newsm78

# 1 495
  • русе
Щом имате касов бон ,връщате без проблем😊

# 1 496
Днес очаквано нямаше ни дънки, ни домашни комплекти, ни якета. Електрическо одеяло също не видях, а ми трябваше да за подарък...Конвектори обаче имаше около 30 Joy

# 1 497
ами аз рядко се включвам, иначе ви чета, ама това с връщането на нехаресвани хранителни и козметични неща , не го разбирам. Да, за техника, дрехи и т.н., не уцелваш размера, техниката скъпа, ама за един кашкавал или крем, не е редно според мен. И аз имам много неща, които не ми допадат или понасят, ама или ги подарявам или хвърлям, или чакат по-добри времена.
За дрехи и уреди втора употреба съм чувала, но не и за козметика и храни, и ми се струва твърде Бай Ганьовско, без да го натрапвам като мнение и не искам да обидя никой.

# 1 498
  • Мадрид / София
Един хранителен продукт може да се върне ако не отговаря на обичайния му вид: издуто кисело мляко, лоша консистенсия и т.н., но защото не ти харесва или понася... не би трябвало да се връща. Но си зависи от политиката на управата на магазина, според мен.

# 1 499
Ползвана тоалетна хартия също ще може да се върне, предполагам?....ако много жули примерно Joy

Общи условия

Активация на акаунт