Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 603
  • 649
  •   1
Отговори
# 360
За мен изцепките на Нури са си чиста провокация. Защото едва ли вярва, че изплясквайки тези небивалици в национален ефир, ще успее да "отвори очите" на целокупния български народ за "истината". Пак е нещо задкулисно и при него, но не мога да разбера какво. Изобщо не смятам, че е себе си. Зад тази вечна лека усмивка виждам по-скоро лукавство, отколкото смирение.

П.П.: Ето ви друга възможна "схема" - може пък да целѝ да провокира Георги да го удари и да го дисквалифицират. Smile

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 16:12 от pip4i

# 361
ако имаш предвид мен ...  
Аха, теб имам предвид и предлагам да не отегчаваме всички със спора си. Подразни ме увереността ти, че познаваш много 21 годишни и всички  " се правят на велики и вървежни , но не и на ревльовци..." Явно аз попадам на другия вид.  Не си казала,че Калоян е лигльо, но се подразбира от упреците ти. Плаче пред всички, да се прибира при мама... ще се прибере , няма да остане в Бг. Тук е място само за мъжкари като Митко и Караньота. Ама аз искам да познавам хора като Калоян, чуствителни и добродушни.
Flowers Hibiscus Не намирам иконката pеасе и пращам цвете.Simple Smile

# 362
  • Другата България
имам право да обсъждам всеки от участниците ... това, че моето мнение не съвпада с твоето, не ти дава право да ми говориш така! сега , ако изразя мнение и за онази пияница Христина, пак ли ще ми се нахвърлиш ?
и съм си изказала мнението 2 пъти !
Ама разбира се че имаш право, въпросът не е в това, а в многократното ти намилане на едно и също. Не знам по какво позна какво е моето мнение, но не си в позиция да ми казваш кога и какво да пиша. Аз също изразих своето мнение, и ако за теб всяко чуждо такова или направена забележка се приема като нахвърляне, то аз няма какво повече да кажа.
Нещо превъзбудена ми се струваш, толкова удивителни на едно място, както и липсата на главни букви говорят сами по себе си за...определени дефицити. Поработи над това, вместо да се повтаряш, досажда.

# 363
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изобщо не смятам, че е себе си. Зад тази вечна лека усмивка виждам по-скоро лукавство, отколкото смирение.
Никакво смирение не виждам и аз. Не го харсвам изобщо, въпреки че работи много. Ужасен самохвалко е.

# 364
ако имаш предвид мен ... 
Аха, теб имам предвид и предлагам да не отегчаваме всички със спора си. Подразни ме увереността ти, че познаваш много 21 годишни и всички са ...... явно аз попадам на другия вид.  Не си казала,че Калоян е лигльо, но се подразбира от упреците ти. Плаче пред всички, да се прибира при мама... ще се прибере , няма да остане в Бг. Тук е място само за мъжкари като Митко и Караньота. Ама аз искам да познавам хора като Калоян, чуствителни и добродушни.
Flowers Hibiscus Не намирам иконката pеасе и пращам цвете.Simple Smile
нямам нищо против момчето, не го упреквам, че плаче ... ама може и сам да си плаче и пак да го покажат в ефир ... миналата година участник загуби майка си /ако не бъркам сезоните вече/ и си се оттегли и си поплака и му олекна, колкото може да му олекне в такъв момент ... не ме разбирай грешно!
и, да, имам наблюдения ... имам и по-малка сестра и съм си направила заключение, че момчетата на тази възраст са именно лигльовци - мислят се за велики, много отворени , а без покритие ... вкъщи при мама и тати може да са много прилични момчета, но навън , когато мама и тати ги няма, са съвсем различни.

# 365
  • тук и там
Изтървах фермата две поредни вечери,само от вас черпя впечатления за епизодите.Нури не ми е приятно да ръси глупости за турското робство,но не мисля и че той много се натиска да го прави,по-скоро други го натискат .Гошо  много се пали и голям патриот се пише,но мога да се обзаложа че ако го накарат да изброи пет важни събития/дати или личности /въстания  примерно по време на   робството-ще се окаже че не може и е гола вода.Да го накарат да каже едно цяло стихотворение на Ботев,ще ми е наистина  интересно да  го видя дали знае-нали  се търси прилика със него..

# 366
  На мен Калоян ми е симпатичен и снощи ми стана много мило за него.Може би така са се научили да живеят в щатите-сплотено  и затворено.Нормално поведение ,според мен.И ми е много повече мъж от оня пуХЛьо Алекс миналият сезон.
    Христина адски ме напряга с поведение и крясъци.И смятам,надявам се по-скоро ,Роман да не е такава ливада,на каквато се прави,и да не се поддаде на провокациите.
    Не понасям Цецо и Жоро.За Цецо е ясно,а на Георги изобщо не му вярвам,че е дошъл във фермата,за да го чуе някой.Смятам,че вече е пресметнал наградата за какво ще иде.Изглежда ми комплексар човек.
   Много ми стана кофти заради Росито,когато опосумът прочете писмото от детето й на англ.език.Смятам,че в 21 век всеки ще си живее където му харесва и се чувства добре.

# 367
Е, само това ли е патриотизмът? Да рецитираме Ботев и Вазов и да знаем наизуст въстанията от антиосманската съпротива. Не е ли по-патриотично да откажеш да дадеш подкуп, за да приемат детето ти в детска градина, както твърдеше, че би направил "лошия" Гошо?
Сега ми светна Bulb - Нури дава верни отговори на теста по история, значи е патриот.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 16:38 от pip4i

# 368
  • London
Ензим, живеем в настоящето, не в миналото. Лично аз избягвам да коментирам с приятели политика, религия, история, футбол, ако щеш....най-вече като знам, че имаме различни възгледи. За теб може и политическото ми виждане да е пропаганда и религиозното ми да речем, на всеки всьо що не е това, което той изповядва като свое верею е пропаганда. Заради това смятам, че е редно да оставим това кой какво си мисли по тези въпроси на страна, абсолютно с нищо то не променя поведението на един човек като човек.... аз приятелите си по това що мислели за историята и дали са сини или червени не подбирам, това са неща извън периметъра, лични и толкоз.

Ами той Нури според мен откъм традиция, музика, занаят.....ще е със бая години пред доста други патриоти там. Въпроса е що разбираме под патриот, лично аз много намразих тази дума покрай оня нещастник Сидеров, който си избърса задника с нея преди години. Предпочитам родолюбец.... и честно казано, не смятам, че ако си такъв използваш тази си родна любов за да смазваш всеки що мисли другояче, това вече.....намирисва на похватите на Дучето и е далеч от родолюбие.

# 369
Честно, още не мога да видя нищо "смазващо" в Георги. Говори си и толкова, също като Нури и като всеки вътре. Всеки си има някаква болна тема и си каканиже по нея. Не приемам поведението му като опит за смазване.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 20:57 от pip4i

# 370
Абе тя и Хриса голяма патриотка го раздаваше и скачаше за най малкото на емигрантите, но за секунда и изчезна патриотизма като видя дамаджаната.Захвърли флага в калта и мина през него като луда крава.
Та и Гошовия патриотизъм  да не излезе същия- съшит с бели конци.
Не го харесвам Гошо , но при тези участници не виждам кой би го победил на дуел.
Та пи добре да спечели той от колкото такива като Хриса, Цецо, Ивайло.

# 371
  • Другата България
За Росица съм аз вече. Знам, че няма как да ѝ дадат наградата, но дано поне стигне финал.
Засега съм разочарована от Милена, много безидейна и бездейна, очаквах повече от нея като действие, а май само бездействие засега показва. Александра също не я дават много, и от нея ми се иска да видя повече. То от джибрата и Радка, както и от Ивайло и филиповския ром не остава време нищо друго да ни покажат, доста от хората изобщо не ги дават, Митко Вършечки изобщо и го забравям, че е там...

# 372
Мислех да не се включвам повече, защото ми остана усещането,че някои едва ли не трябва да се обясняваме и оправдаваме за мнение,други са все прави. Но не мога да се сдържа. Живяла съм сред помаци. Има изключения,но като цяло са станали особено напоследък фанатици и са лицемери - винаги са били и са с разни привилегии,но все репресирани. Всички обаче работят много. Така че,никой не го е принудил Нури да казва нещо,което не мисли. Но доста потребителки ги дразни повече позицията на Георги, а  не на Нури. За мен това е кощунство

# 373
  • София
Кощунство... Пълни глупости пак говорят някои хора. Нещо като втора Христина ли се явявяте? А Георги всъщност няма позиция.

# 374
Спора за турското владичество (не робство) мисля, че не породен от Нури, а от това, че сред всички фермери не се намери един с добра потготовка по история за да седнат и да дебатират възгледите си. Защото според мен робство не е имало, хората са били силно зависими от Османската власт, били за избивани, ограбвани и прочие зверства, но не са били роби. И може от тук да се изходи, че Нури е чел нещо малко по различно от общата история преподавана из училищата, дали обаче източниците му са достоверни, само един добре подготвен човек по история би могал да осветли този казус. И както повечто неща типично по нашенски скачаме на нож, па макр и да не сме много наясно, кое как е било преди доста векове. Важното е да "защитим" честа на България. Но защитата на честа не са празнословията на разни еднодневки в националния ефир, а цялостно осъзнаване на това колко сме далече от истинските факти около нашата история и колко много се подменят исторически факти и събития, само да сме политкоректни към настоящите сили на деня. И според мен отпора към Нури не важен, отпора към неговите източници е важен, защото неговите политически проповедници мътят главата на близо милион човека в България с опорни точки спуснати от Анкара или прочие ислямски центрове...

Общи условия

Активация на акаунт