VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 104
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Испания
Мутрагеньо: "Пичове, елате да си довършим разговора".

Тези мекотели ако са пичове, аз съм извънземно.

# 2 986
Ей затова ме кефи Кулагин, толкова да не успяват да превъзмогнат огромното си его, под което мирише на гнило, че идея си нямат как да му се противопоставят. Нямат капацитета да го надприказват, заплахи не му действат и те се виждат в чудо.

Айдеее, още един в болницата, сбъркаха мотото, Спешно отделение трябваше да е Joy

# 2 987
 Тези гъсоци вътре, апропо т.нар. мъже не знаят какъв го ядат в момента, сами ще направят Кулагин фаворит на всички.

Мира е стигнала до болницата, на бас.

# 2 988
Току-що пускам тв и гледам пак  Мира реве .. значи тя може да се шегува, а той не. Съвсем нормална му беше шегата, но като има истина в нея веднага подскочиха.

# 2 989
Не харесвам Кулагин, но в тази ситуация наистина не мисля, че е виновен за нещо. Както Мира се шегуваше с него, така и той се пошегува. Не мисля, че той каза нещо, с умисъл да стане скандал.

# 2 990
Айдеее поредния колабирал. Много са лабилни всички този сезон.

# 2 991
  • Испания
Пак ще излиза някой по клинична пътека.

# 2 992
Кулагин ще фалира НЗОК. Joy Всички ги прати в болница Joy

# 2 993
И това ли беше? Хаха, ами точиш, Мира. Сама ти го каза, другите го казаха зад гърба ти, само Кулагин ви го каза в очите - и о!драма. Скучно ми е...

# 2 994
  • Испания
Ето сега: и Евчето е ос..ла положението!

# 2 995
Мира е ИНТРИГАНТСКО СЪЩЕСТВО. Така, Явно прави всичко възможно да докопа наградата,че ТОРНЕВ  да се ВЪЗПОЛЗВА.
Да, Кулагин е егати и дразнителя, ама ЛИЦЕМЕРНИТЕ МЪЖКАРЯ МИ ИДЕ ДА ГИ ПРЕБИЯ.
Особено Петко. Заплахи за физическа саморазправа извън къщата СА ПРОТИВ ПРАВИЛАТА НА ПРЕДАВАНЕТО. Ама БИГ БРАДЪР МЪЛЧИ!

# 2 996
Петко е посетил спешното според мен.

# 2 997
Не съумяха да изкарат дивиденти от това, че са в къщата, не стига, че никой не ги знае кои са и с какво се занимават, визирам специално мъжете, лично аз търсих кой е - Пепа, Наско, Ричи, за Стефан отново от темата разбрах, напълно безразлични и неотличаващи се с нищо лица, някои доста деградирали, но това е друг въпрос.
Ох, изнервих се с тези идиоти.
Кулагин на финал и точка, така обърнаха мекицата тия простаци, че вече му симпатизирам на него, точка.

# 2 998
  • София
Много ми е интересно Петко за какъв се мисли, че да определя Кулагин като "никой".  Confused

# 2 999
  • Варна
Кулагин какво е казал на Мира,че се   разревала?

Общи условия

Активация на акаунт