VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 907
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 540
  • София
Тая Божка голямо ла.но излезе.
Изглежда като човек с грима, ма не ... Нали трябва да се сложи на Петкан и дружинка.

# 3 541
Към ББ - искам мисия, в която да задължат Кулагин да гримира всички жени в къщата една след друга. Сигурна съм, че на мъжете ще им изпаднат очите и ще им увиснат ченетата

# 3 542
На мен много ми хареса Кулагин как гримира Божана и мисля, че много и отива такъв грим. Видях, как не му стана приятно от нейните коментари, че е ужасно и ми стана жал. Все пак той наистина се постара.
Почва да ми става симпатичен. На моменти виждам и нещо добро в него все пак че има.

# 3 543
Добър гримьор е и много търсен, факт е това, ще ходя и мен да ме гримира, но не ща контури, тях сама си ги правя.Joy
Грима на Божана ми хареса, отново се повтарям, отвори я и наистина изглежда по-женствена.

Предлагам Кульо да гримира 4-мата глупаци, че имат нужда, за да заприличат поне малко на примати, за хора не са дорасли.

# 3 544
Лора се изказа най-сетне, явно се е съвзела от безкрайното купониране.
Купониране, тя е в летаргия тая. Хонорара да го върне, не е заслужила и лев.

# 3 545
  • Брюксел / София
Сега, ако Кулагин запази самообладание - ще го призная.
Добре изглежда Божана, наистина все едно не е тя. Гримът е тежък, но мн добре направен.
Очевидно Кулагин е добър. И съвсем умерено се опита да й каже, че не изглежда евтино, ама стадото не се води.
Дано не се поддаде Кулагин.
А иначе, му се възхитих как издържа Ваня: тази е толкова досадна и мърмореща, че с кеф бих й шибнала един зад врата, ама пусто не й отива на годините...

# 3 546
  • София
Стана му тъпо на Кулагин, колкото и да се опита да го прикрие. Вечерен грим ѝ направи, затова беше толкова силен, иначе не беше зле.

# 3 547
  • Бургас
И с грим и без все ми е ужасна Божана.Наистина много добре гримира Кулагин.

# 3 548
  • Брюксел / София
Към ББ - искам мисия, в която да задължат Кулагин да гримира всички жени в къщата една след друга. Сигурна съм, че на мъжете ще им изпаднат очите и ще им увиснат ченетата
Подкрепям, и аз искам такава мисия.

# 3 549
  • София
Купониране, тя е в летаргия тая. Хонорара да го върне, не е заслужила и лев.
Абе ще излезе, че тя ще кешаутне най-безболезнено и с ненакърнена репутация.  Laughing

# 3 550
Сега, ако Кулагин запази самообладание - ще го призная.

Ами явно не е запазил самообладание щом някой е влязъл в болница с високо кръвно Grinning

# 3 551
И аз не разбирам от грим. Стори ми се тежък, но се очаква гримьор да не ти прави ежедневен грим, а официален тежък грим. За пред камерите е добре.

# 3 552
  • Бургас
Направи и страхотно контура!

# 3 553
  • Ню Йорк
Стана му тъпо на Кулагин, колкото и да се опита да го прикрие. Вечерен грим ѝ направи, затова беше толкова силен, иначе не беше зле.

Да беше показал т.нар nude makeup, но там се иска много майсторство. Иначе да се боядисаш не е кой знае какво.

# 3 554
Вживял се е и той, това е истината.

О, спор няма. Даже и от жена му разбира повече от телевизия.
Гала, кокошия поглед е в телевизията от четвърт век, все знае нещичко. Laughing
Че аз нали това казвам? Толкова му е нараснало самочувствието, че си мисли, че и от нея знае повече кое как се прави. Hug

Общи условия

Активация на акаунт