VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 996
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 60
Плачков е много хубав мъж.
Иначе, наистина има проблем с контрола - най-вече контрола върху себе си.
Но, че е истински мъжкар, така е. Навремето, когато е имало пререкания в някой бар, мъжкарите са ги разрешавали "отвън" - лице срещу лице. Така и трябва - всеки трябва да носи отговорност за думите си. Тези методи, обаче, бяха забранени и се напълни с гейове, които решиха, че могат да плещят каквото си щат и политкоректността, изразена в закони, ги пази. И смятат, че могат да се държат както си искат и да издевателстват върху всички, защото разбирате ли, такива били по рождение и всички трябва да се съобразяват с тях. Има един лаф - когато някой мъж се мисли за Наполеон, го прибират в клиника, а когато се мисли за Елизабет Тейлър, го канят във ВИП брадър...Но дори и Елизабет Тейлър не би си позволила да обижда хората, както го правят гейовете във ВИП брадър. Говоря в множествено число, защото всички гейове, влезли в къщата, не спряха да провокират мъжествеността на мъжете и им се разминаваше без последствия. Е, Плачков не издържа и понашамароса Кулагин, който си го заслужи без съмнение.
Съжалявам, но не съм съгласна с нито един ред от горенаписаното. За мен, който е съгласен да се бият гейове, вероятно няма нищо против да бъдат пошляпвани профилактично жени и деца. Защото е мъжкарско? После Петко ни е виновен? Моля Ви дами, никой никого няма право "да респектира" чрез насилие. Това мислене и поведение е неандерталско. Или ще кажете щато Ванко- то ми е в ДНК-то. Е като си го помислите се сетете, че в България всяка втора жена е обект на домашно насилие. За децата не искам и да си помисля. Но се тръгва от индулгенцията- да бием гейовете, защото предизвикват мъжествеността?! Моля, помислете!

# 61
  • София
Петко и Яна защо са задраскани? Изгонени ли са?
Яна  излезе заради детето,а Петко си тръгва довечера затова

Ха,ха, а дано!

# 62
Плачков е много хубав мъж.
Иначе, наистина има проблем с контрола - най-вече контрола върху себе си.
Но, че е истински мъжкар, така е. Навремето, когато е имало пререкания в някой бар, мъжкарите са ги разрешавали "отвън" - лице срещу лице. Така и трябва - всеки трябва да носи отговорност за думите си. Тези методи, обаче, бяха забранени и се напълни с гейове, които решиха, че могат да плещят каквото си щат и политкоректността, изразена в закони, ги пази. И смятат, че могат да се държат както си искат и да издевателстват върху всички, защото разбирате ли, такива били по рождение и всички трябва да се съобразяват с тях. Има един лаф - когато някой мъж се мисли за Наполеон, го прибират в клиника, а когато се мисли за Елизабет Тейлър, го канят във ВИП брадър...Но дори и Елизабет Тейлър не би си позволила да обижда хората, както го правят гейовете във ВИП брадър. Говоря в множествено число, защото всички гейове, влезли в къщата, не спряха да провокират мъжествеността на мъжете и им се разминаваше без последствия. Е, Плачков не издържа и понашамароса Кулагин, който си го заслужи без съмнение.
Съжалявам, но не съм съгласна с нито един ред от горенаписаното. За мен, който е съгласен да се бият гейове, вероятно няма нищо против да бъдат пошляпвани профилактично жени и деца. Защото е мъжкарско? После Петко ни е виновен? Моля Ви дами, никой никого няма право "да респектира" чрез насилие. Това мислене и поведение е неандерталско. Или ще кажете щато Ванко- то ми е в ДНК-то. Е като си го помислите се сетете, че в България всяка втора жена е обект на домашно насилие. За децата не искам и да си помисля. Но се тръгва от индулгенцията- да бием гейовете, защото предизвикват мъжествеността?! Моля, помислете!

Нещо май не се разбрахме. Гейовете са МЪЖЕ, не са жени, нито деца. Точно затова написах, че навремето, когато мъжете имат пререкания, са ги разрешавали ОТВЪН, лице срещу лице.
Така че, хайде моля ви, да не сравняваме гейовете с жени и деца, по простата причина, че не са!
И за твое сведение, истинският мъж никога няма да нарани физически жена, нито дете. Защото си знае силата.

# 63
Хората, които се бият покрай кръчмите, се наричат отрепки, не мъжкари.

# 64
Хората, които се бият покрай кръчмите, се наричат отрепки, не мъжкари.

Интересно е да се слушат женски коментари за мъжката същност. Показват дълбоко непознаване на материята.

# 65
  • Калгари, Канада
Нали щеше да е "женско царство", жените да командват и т.н.?! Досега нищо такова.

# 66
Не ме интересува материята за отрепките. Не общувам с такива (знам за един-двама с подобни тенденции и имам изключително ниско мнение за тях). И в предишната тема написах, че ако разбера, че някой от познатите ми се е бил някъде (в кръчма, на магистралата, или където и да е), за мен това приключва отношенията ми с този човек. Има достатъчно много нормални хора, които не налитат на бой.

# 67
  • софия
Само аз ли приемам думата МЪЖКАР като негативна. В семейството ми винаги това е била дума за примен как да не се държиш. МЪЖ е положителната дума, това което трябва да бъде един човек от мъжки пол. Мъжкар са точно такива, които се мислят за голяма работа, бият се в гърдите, а иначе са въздух под налягане. Затова Веселин наистина се държа в къщата като мъжКАР, както и мутрата и онзи гнусен сводник.

# 68
Нали щеше да е "женско царство", жените да командват и т.н.?! Досега нищо такова.

Няма как да стане това. Жените никога няма да командват парада в света. Защото колкото и да се напъваме, ние НЕ СМЕ силният пол. И слава богу, защото както е тръгнало, ако ние командвахме света, мъжете ще станат като нас, че и като децата - визирам горния коментар на колежката по форум, която казва, че ако мъжете биели гейове, щели да бият жени и деца...Брех да му се невиди, какъв дълбокомислен извод!

# 69
За мен е синоним на позьор. Не вярвам, че е възможно човек да се държи "мъжкарски" естествено. Естествено, не смятам, че мъжкар и мъжествен е едно и също.

# 70
  • Бургас
Като човек на възраст, който с времето сигурно все по-често ще има нужда от лекарска помощ  се вълнувам от престоя на Наско в къщата и се питам - При положение, че учебната година в МУ- Варна започна на 15 септември що чине туй момче в къщата и кога ще учи да стане "гиникулок". Като му гледам умствения багаж не вярвам да взема две години в една. Аз точно от неговите услуги нужда не вярвам да имам, но мисълта ми е, че ако обучението в България е такова...
И моля да отбележите, че говоря б-а-в-н-о, щот съм възпитана. / по Наско /

# 71
Той все пак няма да си изгуби правата. Ще иде на следващата дата, за къде бърза.

# 72
  • Калгари, Канада

Няма как да стане това. Жените никога няма да командват парада в света.

Заявката на ББ беше такава, не виждам да се опитва да я изпълни (с игри, с даване на власт или каквото и да било).

# 73
Само аз ли приемам думата МЪЖКАР като негативна. В семейството ми винаги това е била дума за примен как да не се държиш. МЪЖ е положителната дума, това което трябва да бъде един човек от мъжки пол. Мъжкар са точно такива, които се мислят за голяма работа, бият се в гърдите, а иначе са въздух под налягане. Затова Веселин наистина се държа в къщата като мъжКАР, както и мутрата и онзи гнусен сводник.

Мъж, който си скубе веждите и си лакира ноктите, е част от женското царство, да. Но аз предпочитам мъжкарите - да ми мирише на пот, да е силен и разтърсващ, да е лидер, да може да отстоява себе си и да ми е силна опора. Аз съм силна жена и имам нужда от още по-силен мъж, не от лигльо, който половин ден прекарва пред огледалото.

# 74
Не знам защо наричат жената "слаб пол", жената винаги е била по силната половина от човечеството, не винаги чисто физически, но винаги е била по устойчива психически, по издържлива, с по висок праг на болка, с повече отговорности и задължения, по комбинативна, по манипулативна, по приспособима. Цивилизацията ни изнежи малко или много, но жената изобщо не е слаб пол.

Общи условия

Активация на акаунт