VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 850
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Психоложката ме дразни ... добре,че не я даваха много. На Майкъл Джексън го докарва ,не мога да я взема насериозно .
На мен на Мики Рурк:disappointed:

# 106
  • София
Надявам се тази вечер да не заспя.

Oх и аз, досега един епизод като хората нямаше... Дано Ол Старса да е по- добре.

Благодаря за темата!

# 107
Тази Божана реве като / или повече / от Тити Папазов!
Промото за довечера с нея ми прелива чашата, а при думите й да се даде още един шанс на Кулагин, той какъв поглед вади само!!!

# 108
  • софия
"Мъж, който си скубе веждите и си лакира ноктите, е част от женското царство, да. Но аз предпочитам мъжкарите - да ми мирише на пот, да е силен и разтърсващ, да е лидер, да може да отстоява себе си и да ми е силна опора. Аз съм силна жена и имам нужда от още по-силен мъж, не от лигльо, който половин ден прекарва пред огледалото."

Абсолютно нищо от написаното не си разбрала. Става дума за разликата м/у МЪЖ и МЪЖКАР, а не м/у мъж и КИФЛА.
Един МЪЖ няма 'специфична' миризма. Той се различава по дейтвията си, по начина си на говорене, по отношението му към хората около него.
И една силна жена никога няма да каже "Аз съм силна жена и имам нужда от ...."

# 109
  • София
Скрит текст:
"Мъж, който си скубе веждите и си лакира ноктите, е част от женското царство, да. Но аз предпочитам мъжкарите - да ми мирише на пот, да е силен и разтърсващ, да е лидер, да може да отстоява себе си и да ми е силна опора. Аз съм силна жена и имам нужда от още по-силен мъж, не от лигльо, който половин ден прекарва пред огледалото."
Абсолютно нищо от написаното не си разбрала. Става дума за разликата м/у МЪЖ и МЪЖКАР, а не м/у мъж и КИФЛА.
Един МЪЖ няма 'специфична' миризма. Той се различава по дейтвията си, по начина си на говорене, по отношението му към хората около него.
И една силна жена никога няма да каже "Аз съм силна жена и имам нужда от ...."
+1000000
Hands Thumbsup

# 110
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да се запиша и аз в темата, че тя къде, къде е по-интересна 😉
Петкан не ме дразни толкова, но Мира направо ми иде да я измъкна от екрана 😄
И Пепа също.

# 111
  • Оптимист по принуда
Ох, котьоо, колко котарачета Joy Жмяуш!

Да си кажа анти-класацийката и аз:
Мирославчето - прекаленият светец и Богу не е драг.
Петко-Потура - тези гащи бяха модерни преди 10 години. Но ако си в кръчмарска среда цял живот, няма как да знаеш, че нещата навън се менят.
Диона - нечистоплътна ми е отвън и отвътре.

# 112
Навремето, когато е имало пререкания в някой бар, мъжкарите са ги разрешавали "отвън" - лице срещу лице. Така и трябва - всеки трябва да носи отговорност за думите си. Тези методи, обаче, бяха забранени
  ooooh!
Тези "методи" никога не са били позволени, а са и незряло поведение от ниска класа.
Относно дуелите, то основна тяхна характеристика е било присъствието на секунданти – по един за всяка страна. Това били господа, избрани от участниците, чиято работа била да гарантират, че дуелът ще се осъществи при равни, ясни условия, приет от двете страни терен и еднакви смъртоносни оръжия.:
Цитат
Последният фатален дуел в Канада е бил през 1833 г.
Последният дуел в Англия се състоял през 1852 г.
Последният дуел в Щатите пък бил през 1859-та година.
Последна среща - Франция през 1967-ма

Към момента сме 2018г.
Има достатъчно лостове, за да не се достига до такива първични прояви на саморазправа.
Показването на мускули и способности е в зала, на тепиха,
а тези биещите се пред заведения са жалки отрепки.
В и покрай чалготеките постоянно се млатят. Мда, там са мъжкаритеMr. Green

# 113
  • София
А дали ще дадат мисиите на останалите, които не видяхме. Или ги пазят за днес, поне тези на номинираните.

# 114
Дано поне довечера си тръгне някой, наистина "натирен" от шоуто , а не защото е получил газопръц или стенопръц.
Щеше да е интересно да видим Плачков как пише цифрички с Кулагин .
Спестиха ни най-доброто.
Довечера или Дионсе, или Наси да пали мотора.
А Петко няма как да е победител, нали влезе в двойка. Дори не зная какво прави още там.

# 115
А дали ще дадат мисиите на останалите, които не видяхме. Или ги пазят за днес, поне тези на номинираните.
Не ми се вярва да дадат още мисии. Тези, които бяха подбрани, бяха прекалено безсмислени и нагласени - за мисията с храната и обяснението в любов съм почти сигурна, че са фалшиви (т.е. подхвърлени от самите продуценти, които после са си ги избрали).

# 116
  • София
Мисията свърши. Днес ще гледаме завръщането на Божана и Кулагин. Това добре, но ще трябва да се изтърпят и коментаторите в студиото, начело с Патрашка.

# 117
  • София
Трябваше да го налепят с мекици тоя, не с пера.

Щеше да получи душевен оргазъм от кеф Cupid

# 118
Че кой е казал, че Кулагин трябва да го харесваме като мъж? На мен дори и като човек не ми е симпатичен. Обаче не мога да му се нарадвам как ги прави луди вътре.
Обаче налитащи на бой 'мъжкари', изобщо не понасям. Боят е израз на безсилие и е елементарен и просташки начин да се справяш с проблемите си. Без значение за мъж, жена, дете, гей или каквото и там да е.

# 119
За първи път пиша,но ми е много интересно просто да ви чета.Но сега не се сдържах и аз да споделя нещо.В петък Мира Добрева е била на работа,правила е неделното си предаване-моят син участва в предаването,като част от единственият фанфарен оркестър в Русенска област.
А снощи най-близката ми приятелка сподели,че навремето като бръмчеше из София(тя беше голяма красавица),ходела с някакъв,който бил много близък с брата на Мария Игнатова.И са се събирали заедно.Мария тогава е била гадже с Петко.Та,той я пребивал.Моята приятелка каза,че от тогава има кофти мнение за Петко.

Общи условия

Активация на акаунт