VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 461
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 350
Цитат
Друг е въпросът, че младоците вътре са неуважителни и небрежно жестоки. Божана можеше да се извини искрено на момента - станалото - станало. Ако беше показала истинско съжаление, Ваня щеше да отмине. Ама то се наостри като таралежче момичето.
Мари, трябва да призная, че съм съгласна.
Божана също реагира тъпо, макар че не го беше направила нарочно. Ваня й говореше, а оная дори не я погледна в очите, продължи да си реже нещата. Неуважителна е и тя.
А можеше да не се раздухва толкова цялото това нещо.

# 1 351
  • Ню Йорк
Ох тоя Кулагин ми е отвратителен - прилича на клоун. Не вярвам само  носът му да е опериран - пълен е с ботокс и филъри ми  се струва, подпухнал изглежда. На неговия фон всички останали мъжове в къщата ми изглеждат красавци.
Наско не мисли бавно, а говори бавно - има голяма разлика.

Целия е подпълван и подпъхван с какво ли не, а устата му чак неестествено разшльокана. И аз слагам, ама с мярка да е естествено и хубаво, а не верно като клоун.  Sick

Иначе Ваня какво да я коментираме, излага се яко жената, ама явно си и е такъв характера, иска да я боготворят и и е кофти, че младите слабо знаят коя е и не имм е интересна.

# 1 352
Тоя Рич, не ми харесва изобщо. Изглежда ми подмолен и вярвам, че наистина би направил всичко и би прецакал всеки за да спечели каквото си е решил. Абе общо взето не мисля, че има някакви ценности това момче. Според мен, би облизал всеки задник, само и само да постигне това, което иска и да е нахранен де.

# 1 353
Божана се извини и направи нова отвара, не виждам какво повече. Извинението ѝ ми се видя искрено.

# 1 354
  • Испания

Иначе Ваня какво да я коментираме, излага се яко жената, ама явно си и е такъв характера, иска да я боготворят и и е кофти, че младите слабо знаят коя е и не имм е интересна.

Ако не беше кофти човек, можеше и да пожелаят да я опознаят.

Божана постъпи правилно. Извини се, направи друга отвара. На колене ли да ѝ падне? Ха!

# 1 355
Тоя път Божана въобще не беше виновна, но Ваня си го е навила на пръста. Ваня била търпяла и дрън-дрън, ама за Кулагин.. нищо не му каза, само му се мазнеше и уж го жалваше

# 1 356
Божана се извини и направи нова отвара, не виждам какво повече. Извинението ѝ ми се видя искрено.
Извини се кратко и служебно след 3 часа. На момента, когато Ваня разбра, че бурканът е хвърлен, Божана го смотолеви, бачкаше си, дори не спря да я изгледа втренчено, уж че разбира каква беля е сторила и да се извини и предложи нова отвара. А Ваня (възрастните) искат точно това: уважение и разбиране. Аз я харесвам Божанката, да не го прочетете като критика. Просто тук имаше конфликт между млада жена, която хвърля, джаска, дърдори и животът й е супер, и по-възрастна жена- болнава, несигурна, мнителна и фиксирана в някакъв сок от маслини. Две поколения жени. Старото и младото.

# 1 357
А за Диона, мисля, че момичето се справи добре. Все пак, да не се забравя, че Брадъра избира в каква светлина да извади участниците.
Много грозни коментари правят по неин адрес и то голяма част от коментаторите, като си спомням в какви идиоти са намирали добро, а за нея само глупости. Красива е, защо да е глупава, до колкото разбрах знаела Английски и още един език. За ученето, ако иска винаги може да започне да учи. Не е и цигане, държи се като Българе, тъй, че не трябва да се определя човек, от това какво има из родата си назад! А и не изглежда лоша като човек, наивна е, но е напълно нормално на тая възраст. Учи се бързо, вярно, че малко е дигнала нослето, но и това ще се оправи с времето.

# 1 358
Е да, за разлика от конфликта между " мъже", когато изядоха и изхвърлиха личната храна на съквартирант, а после се заяцдаха с него, нали Simple Smile
О, или ситуациите са много различни Simple Smile

# 1 359
От една тривиална ситуация Ваня стигна до това, че Божана ще ѝ изцеди кръвта, за да направела коктейли, че я ненавижда и е недоброжелателна и не знам си още какво. Нищо чудно, че смята Ева за вещица, която прави черни магии и въобще... изключително мнителен човек, неприятно. Всички се опитаха да ѝ кажат, че постъпката не е нарочна, но не и не.
Може би е от годините, не знам...

# 1 360
  • Испания
Е да, за разлика от конфликта между " мъже", когато изядоха и изхвърлиха личната храна на съквартирант, а после се заяцдаха с него, нали Simple Smile
О, или ситуациите са много различни Simple Smile

Различни са, дааааааа. В първия случай беше нарочно, във втория - неволно.

# 1 361
Коментаторите в "На кафе" много пресолиха днес за Диона.

Моето мнение за нея е кзто за Нора - не е от най-умните, но е добра, естествена.
Прекалено строго я съдят и й вадят думите от всякакъв контекст.

# 1 362
  • 221B Baker Street
Аз недолюбвам Божана, но ако трябва да съм честна, тя не разбра в началото какъв гаф е направила. Тя дори не знаеше какво има в буркана, помисли, че е останала марината от маслините, а не варен сок от костилките им. И в момента, в който разбра, че Ваня го ползва за лекарство, се втурна да прави нов. После отиде и се извини, което беше доста мило. И само да вметна - всеки човек иска уважение и внимание - млад, стар, мъж, жена - няма значение. Това, че Ваня се филмира лесно, е въпрос на характер, а не на възраст. Ева що не се фрустрира така, тя да не би да е млада?!

# 1 363
Тази оперативка на Констанца, Стефка и Наска стана редовна всяка вечер да я гледаме.

# 1 364
  • Испания
Стефан не е научен, че като се прозява, трябва да си сложи дланта пред устата.

Общи условия

Активация на акаунт