VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 328
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 755
Цитат на: Моралка link=topic=1065765.msg37452682#msg37452682 к във випбрадър date=1538583337
А защо си мислите, че не е имало завист към Ваня във Фамилия Тоника? Тя има най-запомнящия се глас и успешни солови албуми. Определено е възможно да е имало и завист, и лошо отношение към нея зад кулисите.
ОФ, участник е Ваня, а не Тоника. Няма как да обсъждаме работи отпреди 20 години. Съдим за хората по това , което ни си показва тук. А за съжаление това , което ни се показва от Ваня не е приятно. Това поведение оценяваме.

# 1 756
Има предвид че е нещо като свръхчовек вероятно. За това казва че не е човек Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 757
Цитат на: Моралка link=topic=1065765.msg37452682#msg37452682 к във випбрадър date=1538583337
А защо си мислите, че не е имало завист към Ваня във Фамилия Тоника? Тя има най-запомнящия се глас и успешни солови албуми. Определено е възможно да е имало и завист, и лошо отношение към нея зад кулисите.
ОФ, участник е Ваня, а не Тоника. Няма как да обсъждаме работи отпреди 20 години. Съдим за хората по това , което ни си показва тук. А за съжаление това , което ни се показва от Ваня не е приятно. Това поведение оценяваме.

Кое е неприятното на поведението и? Нормално и културно поведение на чувствителен и раним човек.

# 1 758
косата и брадата му се връзват

не знам ако сте гледали това видео как изобщо се съмнявате , че са те

# 1 759
Поне да ми го контурира..плексита.
Ако не може да го излекува.
Ако не...Мекичко ще ме намачка по плешката.

# 1 760
Кое е неприятното на поведението и? Нормално и културно поведение на чувствителен и раним човек.

Аман от чувствителни, добри, мили и раними хора като Ваня и Мира. Още 10 като тях и Вип Брадър да го прекръстят на Вип Манастир.
Не е лошо, но е прекалено.

# 1 761
  • София
Кулагин, колкото и да не им се иска на някои, е сигурно най-харесваният човек в къщата, след предаването също ще остане така.

# 1 762
Скрит текст:
косата и брадата му се връзват

не знам ако сте гледали това видео как изобщо се съмнявате , че са те
Възможно е, просто Розмари хич не си прилича в тези кадри, които даваха.....

# 1 763
  • София
ИзбирайтИ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

МерсОЙ! По-добре сама, отколкото така зле придружена.
Ъхъ... Wink

# 1 764

Значи, ако някой е обиден, трябва да си трае и да се прави на три и петдесет, за да се хареса на публиката?
Не мисля. Ваня беше обидена от Божана и го показа.

# 1 765
  • София
Ваня се държи като малко дете, което иска да го съжаляват. Отвратително.

# 1 766
Още днес ви казах, че това е кратуната на Мекичко.
И все си мисля, че става дума за някаква велика глупост по клюки и шушу-мушу, която и да е. Той мекицата така се е контурирал, че няма коя да го мляще без причина. От съквартирантките, де.
Много ми хареса за седмото джудже Joy
И ще ни я излъчат в петък , да знаете .

Изпих си всичкия грейпфрут, то човек да стане мнителен покрай темата по повод запасите в къщи Joy
Ако не си изпия днес дозата, която мога да изпия и утре, ще ми се развие перфорацията на дясната пета .
Ай добра вечер, котарачета

# 1 767

Ако нечие поведение разстройва и притеснява всички останали- то едва ли е културно. Изисканият възрастен човек ще е над тези неща. Дали е мил и добър- добрият човек прощава след като са му поискали извинение, не се захлупва под юргана да го видят колко страда.
И не е да не си дава сметка за интересите си Ваня. Преди 20- на години, когато синът и трябваше да иде войник специално Ваня му уреди да влезе в частно бизнес училище за да скатае казармата Боян. Има си такива хора, които са “по- хитри” от всички други, но сметките им не излизат.
Ясно се видя как когато общува с другите е като фурнаджийска лопата- повече от това доказателства няма да давам, защото четенето на Библията си е свято нещо.

# 1 768
Ваня се държи като малко дете, което иска да го съжаляват. Отвратително.

Просто е чувствителна. Не може всички да са войнствени агресивни простаци, за да ви се харесат.

Могла да спести казармата на сина си, направила го. Като майка тя трябва да поставя интересите на сина си на първо място. Браво на Ваня, щом е така! Макар че това няма нищо общо с участието и във Брадъра.

# 1 769
Ох, нямам търпение да разбера дали е Роузи или Бо на клипа......ако ме разбирате!

Общи условия

Активация на акаунт