VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 756
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
А леле, имало и по ниски от наш Ричко, и по ръбати.
Страшен конкурс Joy

# 2 311
Аз като казвах,че Ричко не трябва да се развъжда,още преди двеста страници.....Да има отделно предаване за него,да го запомнят мацките и да бягат през девет планини ако ги приближи.
Ще бягат мацките с акъл, кифльоците ще се хванат на хорото, че нали вече е извьестьен....

Щеше да е смешно, ако не беше жалко!

Такива като Роза вафлата, винаги ще се намират и то по много за него и подобните му.
Коментара ти е по-анти и от Ричко!Потресена съм

Няма какво да се потрисаш. Ако не беше тя, сега нямаше да се изпишат 50 страници за маданския помак! Заради такива еФтинии като нея, виреят и ричовците.

# 2 312
И защо Нора е израстнала без баща?Много често е пребивавал на Златни пясъци ли?
По интервютата това разправя. Че я е гледала майка й и баба й. Разведени са техните още като е била на 2г.
А баща й е виден бизнесмен и може би не й е обръщал достатъчно внимание и от там е развила някакви 'daddy issues', да иска да се снима и изявява така.
Понякога си мисля, че дори нарочно се прави на някаква супер глупава, да я съжаляват все едно, или като протест да я подценяват, нещо като саморазрушение. Като й слушам интервютата, на мен ми изглежда доста объркан и наранен човек, това е моето усещане.
Категорично не е умна - да. Но не е зла жена, добричка е някак си.

# 2 313
  • София
От левент нагоре. Мъж да не видя с този дефектен материал!

Фани единия, удари другия, все нек'ви комплексари са събрали.

# 2 314
  • Бургас
Ако е нямало читави кандидати...на кокили ли да ги качат дребосъците?
Аз си мисля,че мъжете като цяло намират за гейски такива конкурси и нямат интерес.Ако някой се яви то ще е шматарок като Ричко.

# 2 315
  • Тра-ла-ла
А, бе, това са измислени състезания. Всеки може да си направи конкурс и да си го кръсти както си иска с някакво помпозно име. И се явяват куцо, кьораво и сакато. И като се почнат едни титли Мис България Интернешънъл Юнивърсити и тем подобни Crazy

# 2 316
Къде отидоха фенките на Ричиту? Човекът по 1 000 - 3 000 лв. месечно давал на гаджетата си. Не се стеснявайте,  дерзайте! 😂

# 2 317
Подло малко зло човечѐ излезе това Ричѐ, ама и Роузито ще се окаже доста глупава. Обичала да се закача... лигла.

# 2 318
ТоА има ментални увреждания от анаболите.
Халюцинации, в едната ръка - пачка, в другата - жена негов тип. Боже , този мисля да го съдя за увреждане на женското ми достойнство и чест. Наистина претърпявам вреди.

# 2 319
Подло малко зло човечѐ излезе това Ричѐ, ама и Роузито ще се окаже доста глупава. Обичала да се закача... лигла.

Според мен е искала малко внимание, съчетано с неудобство да е по-твърда в отказа си.
Не смятам, че нещо са правили с Ричко. Той затова е толкова ядосан, че не е успял да спи с нея.
А тя, за да го отреже, явно не е искала толкова много, или просто го е усетила, по селяндурското поведение, че е кофти човек, а явно и мъж, неспособен на нищо.

Убедена съм, че този примат и мъжка кифла не става за абсолютно нищо в леглото. Все пак и за това се иска мозък и поне минимален интелект.

# 2 320
  • Испания
Че е червей той, е ясно, а девойката? Опищя орталъка, че не искал да ѝ прислужва, а в леглото - бляк. На този плужек не бих му дала с пръст да ми пипне гърба. Повдига ми се само от мисълта.

# 2 321
  • ВАРНА
E сега ли видя че акъла и е на 17 годишна?

# 2 322
Че е червей той, е ясно, а девойката? Опищя орталъка, че не искал да ѝ прислужва, а в леглото - бляк. На този плужек не бих му дала с пръст да ми пипне гърба. Повдига ми се само от мисълта.

Аз бих го командорела яко да пълзи, търкаля, ближе, всичко най- гнусно! нека провалим мисията , но щях луд да гоо лудна.

# 2 323
Кулагин ми е най-секси мъжът в шоото Simple Smile
Как му отива мустак,лелееее

# 2 324
Пели, съгласна, всеки път като го видя и си казвам колко е красив, секси е в муцунката, верно е

Общи условия

Активация на акаунт