VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 126 928
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 550
Ахаха, видях промото! Кулагин сериозно е разръчкал кошера, талант е той, без него сезонът щеше да е закрит отдавна.

# 2 551
Е, не - госпъл певиците са ведри и доста подвижни. Ванчето на трагичен образ на мъченица от Витлеем го докарва.

# 2 552
  • София
Може ли линк с промото

# 2 553
Реплика на Мира към Наско като го моли да я гримира "Извинявай, ама нали такава е ПРОЦЕСИЯТА"

# 2 554

Относно смененото видео - на него се вижда, че мъжът и жената са под едноцветна завивка. А Роузи и Ричи мисля бяха под цветна завивка. Това лесно може да се провери.

Освен това някой каза, че Божана била с леопардова пижама, а на видеото не било така. Божана лежеше в леглото с Петко с дрехи и през деня и беше с леопардова блуза, явно през нощта е била с друго облекло. И защо не ги дават като двойка слуга-господар и въобще не ги отразяват? Станал е скандал явно, убедена съм.
мисля, че завивките им са еднакви на всички

# 2 555

Това обаче няма да се отвори в чужбина.

# 2 556
Значи скриха Божана и П...
На Наско много му се изкарват да е мъж и да се покаже като такъв пред леля си, ама е слаб актьор. Такива като него и писателя са пълни олицетворение на това какъв не трябва да бъде един мъж.

# 2 557
  • София
Ох, Мария благодаря ти - нещо съм се отнесла и съм пропуснала линка Hug

# 2 558
Значи скриха Божана и П...
На Наско много му се изкарват да е мъж и да се покаже като такъв пред леля си, ама е слаб актьор. Такива като него и писателя са пълни олицетворение на това какъв не трябва да бъде един мъж.
те всички мъже вътре това олицетворяват ... като се замисля и жените така

# 2 559

Относно смененото видео - на него се вижда, че мъжът и жената са под едноцветна завивка. А Роузи и Ричи мисля бяха под цветна завивка. Това лесно може да се провери.

Освен това някой каза, че Божана била с леопардова пижама, а на видеото не било така. Божана лежеше в леглото с Петко с дрехи и през деня и беше с леопардова блуза, явно през нощта е била с друго облекло. И защо не ги дават като двойка слуга-господар и въобще не ги отразяват? Станал е скандал явно, убедена съм.
мисля, че завивките им са еднакви на всички
Не знам доколко са еднакви, но определено видях, че на Роузи завивката беше с нещо цветно отгоре - цвете ли, лице ли, не съм сигурна. А на изтрития запис /снимката от форума/ се вижда едноцветна завивка, без картинка отгоре.

# 2 560
  • София
Нощно време всички ама абсолютно всички камери снимат само черно бяло. Никакви шарки няма начин да видиш.

# 2 561
Не се вижда цвят, но има контраст при сивото, ако е с шарки нещо. Както и да е - всички чакат това да се забрави, дори замесените.

# 2 562
  • Ню Йорк
Между другото пак не разбрах какви са тия двойни стандарти във форума  newsm78
Ричито бил селяндур заради отношението си към Рози и респективно към жените. ОК, напълно съм съгласна. Защо обаче кульо не е селяндур като неговото отношение беше абсолютно същото. Тая била грозна, тая била дебела, оная била увиснала, другата пък е дърта. Абсолютно същото селяшко поведение и не, това, че е гей хич не е оправдание.
И двамата /ричко и кульо/ са абсолютно едни и същи селяци, без грам възпитание и обноски и единствената им разлика е, че единия си помпа тялото, а другия си китосва лицето.

# 2 563
  • София
Не се вижда цвят, но има контраст при сивото, ако е с шарки нещо. Както и да е - всички чакат това да се забрави, дори замесените.
Има, ако искаш да има. А видеото беше умишлено компрометирано.
Ще се забрави, разбира се . На кой ще му пука с кой е спала Божка.

# 2 564
Ама няма да се, защото скриха истината. Сега гледах епизода как Ваня се сърди, че Божана е пред вратата й, а тя искала да излезе на слънце да си изсуши косата. Определено ми се струва, че Ваня преекспонира много от нещата в къщата, нищо че Божана не ми е симпатична. Влязъл си някъде с още 15 човека, ама да се махали от пространството пред вратата ти. Ами то така тя ще си лежи на леглото и ще си седи в стаята през цялото време, докато тече шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт